Horoscop  22 Iulie 2019 Jul22

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 Iulie 2019

Horoscop 22 iulie 2019. Vom da de conjuncturi favorabile si-o sa putem scapa de restante si alte lucruri pe care daca nu le-ncheiem cum se cuvine, nu putem demara lucruri noi. Vibratia zilei este 22 si intuitia ne spune incotro s-o apucam, ca sa reusim.Leii au parte de o serie de castiguri, Fecioarele incaseaza niste bani.


Horoscop 2018 BERBEC – O initiativa demna de toata lauda si o sa gasiti adepti care sa va sustina, si vreun finantator, probabil, si o sa dati lovitura in afaceri!
Horoscop 2018 TAUR – Va invita cineva in strainatate si daca mai aveti niste zile de vacanta poate dati o fuga, sa revedeti niste prieteni si poate niste locuri dragi.


Horoscop 2018 GEMENI – E o perioada buna pentru examene, interviuri, sa repurtati succese in sfera comunicarii si o sa va declarati multumiti de rezultate.
Horoscop 2018 RAC – Vi se propune o forma de colaborare si banii promisi or sa fie tentanti, c-or sa vina in completarea salariului si o sa fie perfect.


Horoscop 2018 LEU – O s-aveti o serie de mici castiguri , primiti si avize favorabile si o sa puteti incepe si proiecte noi macar pe hartie, ca restul va fi dupa concediu.
Horoscop 2018 FECIOARA – Se pare c-o sa incasati niste bani si o sa faceti un capital – poate pentru excursiile pe care le veti face la sfarsit de saptamana, sau pentru vacanta.


Horoscop 2018 BALANTA – Intalnire cu cineva care vrea sa va cointereseze la o afacere si sa castigati o suma frumusica, dar e posibil sa petreceti si o parte din timpul liber impreuna.
Horoscop 2017 SCORPION – Incepeti proiecte noi care sa v-aduca mai multi bani in casa, si o sa fiti prinsi cu treaba, o sa fie de lucru o buna perioada de timp.


Horoscop 2018 SAGETATOR – E rost de plecare si cu treaba si de buna voie, intr-o escapada turistica, la mare, la munte, sa va recreati, c-aveti nevoie de o pauzxa de lucru.
Horoscop 2018 CAPRICORN – Incep sa se-adune banii de pe unde-au fost imprastiati si o sa-i puneti, pe cat posibil, la pastrare, ca sa aveti pentru o investitie serioasa.


Horoscop 2018 VARSATOR – Se poate sa luati legatura cu niste oameni care au idei de afaceri, aveti si voi si poate impreuna dati drumul unui proiect de anvergura.
Horoscop 2018 PESTI – Vin de undeva niste bani si o sa faceti aprovizionarea, sa le asigurati alor vostri ce au nevoie, si sa scapati totodata de rate si de facturi.