Horoscop 22 Februarie 2024 Feb21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 Februarie 2024

Horoscop 22 februarie 2024, cu Neti Sandu. O să primiţi acei bani de care aveţi nevoie.O zi reuşită. O să ne bucurăm de o şansă, care poate fi şi a doua, dar pe care s-o primim cu braţele deschise că doar aşa se mai pot repara nişte lucruri.Vibraţia zilei este 5 şi s-avem curaj să ne punem toate resursele la bătaie.


Horoscop 22 februarie 2024 – BERBEC – Se poate să v-alegeţi cu nişte bani despre care să nici nu fi ştiut şi să vă luaţi ce-aveţi nevoie pentru casa şi familie, că sunt multe de luat.O să vă refaceţi şi voi viaţa de cuplu şi poate o s-aduceţi pe lume un copil, dacă totul se-aşează frumos!Vine cineva care o să v-aducă o veste bună, poate are şi un cadou pentru voi, va scoate şi la plimbare.
Horoscop 22 februarie 2024 – TAUR – Vin ceva recompense, un vocher, nişte bonuri valorice, o primă, e ceva care o să vă răsplătească pentru ce aţi muncit în ultima vreme.Poate vă invită cineva la un spectacol şi o să vă prindă bine să mai faceţi şi altceva, să va încărcaţi emoţional de ici, de colo.Apar nişte bani din urmă şi o să acoperiţi nişte cheltuieli obligatorii, ca să nu încasaţi vreo penalizare.


Horoscop 22 februarie 2024 – GEMENI – Se poate să daţi de o destinaţie de vacanţă care să fie convenabilă ca preţ şi o să vă puteţi recupera după aproape un an de zile de stres.O s-aveţi succes la examene după o perioadă în care nu v-a fost uşor să-nvăţaţi, nu v-a ajuns timpul, n-oţi fi avut chef.O să puteţi pleca pe undeva, în plimbare, de maine încolo şi să vă recreaţi, c-aţi acumulat mult stres, oboseala.
Horoscop 22 februarie 2024 – RAC – O să vi se plătească munci în plus, ore suplimentare, poate aveţi şi colaborări, unii dintre voi şi o să se adune nişte bani, de care s-ar putea să nu vreţi să v-atingeţi.E posibil să fie o atenţionare în sfera sănătăţii şi, dacă nu vă îngrijiți, se poate acutiza problema. Ia vedeţi ce e.Un venit suplimentar pentru c-aţi muncit în afara programului şi vă puteţi lua şi ce vă pofteşte inimioara.


Horoscop 22 februarie 2024 – LEU – Vă invită cineva să-i faceţi o vizită în alt oraş şi o să lăsaţi, pentru weekend, ca să mai rămâneţi, o zi, două, să vă meargă la suflet, să nu fie totul pe fugă.Se finalizează o situaţie, şi o să vă puteţi muta în altă locuinţă, sau la alt serviciu.Sfera deplasări e activată şi poate plecaţi pentru câteva zile în vacanţă la rude, la prieteni, sau la hotel.
Horoscop 22 februarie 2024 – FECIOARĂ – O să interacţionaţi cu şefii, ca să daţi randament şi mai bun la slujbă, să vă situaţi pe un loc superior şi individual şi ca firmă, ca prestigiu.O să primiţi acei bani de care aveţi nevoie şi o să cumpăraţi ce v-aţi propus pentru casa şi copii.Se adună bani, pot veni pe mai multe filiere şi o să vă mai redresaţi din punctul ăsta de vedere.


Horoscop 22 februarie 2024 – BALANŢA – Apare cineva care e interesat de o colaborare cu voi şi o să faceţi rost de bani, că o să fie bine plătită munca – şi o să vă bucuraţi de o asemenea ofertă.Vă puteţi reface o căsnicie, o relaţie sentimentală şi o să vă asiguraţi că nu veţi mai repeta greşelile din trecut.Apare cineva care se asortează cu felul vostru de a fi şi se poate să vă placă de la prima vedere
Horoscop 22 februarie 2024 – SCORPION – E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie aşa cum v-aţi dorit şi să vă armonizaţi pe măsură ce trece timpul pentru că merită să faceţi unele schimbări la voi.O s-aveţi mult de lucru, vor fi şi chestii care or să vă placă, iar altele mai puţin, per total, însă, o să fiţi mulţumiţi.Aţi putea accepta ceva în plus de lucru la serviciu ca să luaţi bani mai mulţi, dacă tot se iveşte ocazia.


Horoscop 22 februarie 2024 – SĂGETĂTOR – O să puteţi rezolva semnarea unor acte online şi să scutiţi timp şi efort şi să vă vedeţi cu aprobările – la zi – ca să faceţi progrese, la slujbă, la şcoală.Vi se dă mâna liberă, să vă puneţi în valoare creativitatea ca să prezentaţi o nouă faţetă a stilului vostru foarte special.Poate le faceţi o surpriză copiilor şi-i duceţi la locurile de joacă preferate ca să se bucure de prezenţa altor copii.
Horoscop 22 februarie 2024 – CAPRICORN – E posibil să mai aduceţi unele îmbunătăţiri interiorului şi o să vă cumpăraţi o mobilă nouă, decoraţiuni, aparatura de uz casnic pentru confortul alor voştri.Poate o să obţineţi nişte bani în plus la salariu, n-ar fi exclus s-aveţi şi o colaborare, care să mai atragă şi altele.S-ar putea să vă pregătiţi de un eveniment festiv la voi acasă şi o să vă daţi peste cap să iasă totul la mare artă.


Horoscop 22 februarie 2024 – VĂRSĂTOR – O nouă provocare, la care n-o să rămâneţi indiferenţi, că aveţi o inspiraţie bogată şi vreţi să puneţi în practică ideile, că se vor ivi nişte ocazii.Se anunţa succes la şcoală, la examene, la vorbitul în public, poate faceţi o carieră de acest gen – evenimentul vostru de glorie.Semnaţi acte, luaţi examene, vă expuneţi ideile în cadru public, plecaţi în excursie, programul e încărcat.
Horoscop 22 februarie 2024 – PEŞTI – O să vă daţi tot interesul să faceţi faţă situaţiilor de tot felul ca să aveţi credit la şefi, să vă aibă în vedere la o promovare că ar avea de unde să apară, aşa, pe nepusă masă.Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să se convingă că v-a ales bine şi că sunteţi exact ce-i trebuie.O să vă invite cineva să luaţi parte la o activitate care v-ar pune în valoare şi v-ar aduce profit. Îndrăzneşte.