Horoscop 22 August 2023 Aug21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 22 August 2023

Horoscop 22 august 2023, cu Neti Sandu. Zodia care obține banii așteptați.Horoscop 22 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu neprevăzut. Se pare că socotelile de acasă n-or să se prea potrivească, pe alocuri, cu cele din târg, dar noi să fim en garde!Vibraţia zilei este 22, număr maestru şi o să descoperim ceva inedit.


Horoscop 22 august 2023 – BERBEC – O să fie o perioadă mai agitată la serviciu şi va trebui să refaceţi nişte lucruri că n-au fost bine realizate, ori n-aţi apucat să le faceţi deloc şi trebuie.O să vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi veţi avea curaj să faceţi pasul dacă şefii nu vă apreciază, deşi le-aţi dat ocazia.
Horoscop 22 august 2023 – TAUR – Poate va trebui să luaţi o decizie referitoare la partenerul de cuplu şi lucrurile vor intra în normal – scăpaţi de incertitudini, o să vă liniştiţi.Se poate să vă duceţi la un interviu c-aţi dat de o preocupare care vă poate deveni job – e ceva care vă place, va regăsiţi în acea activitate.


Horoscop 22 august 2023 – GEMENI – O să reîncercaţi o acomodare cu grupul cu care aţi putea pleca în excursie, sau poate aveţi activitate, împreună, practicaţi un sport şi e nevoie de coeziune.E posibil să luaţi nişte bani şi să-i folosiţi la sfârşit de săptămână când vă duceţi la munte, la mare.
Horoscop 22 august 2023 – RAC – Or să vină banii pe care-i aşteptaţi, poate şi pentru că aţi urgentat nişte demersuri, aţi insistat cu telefon, email, aţi intrat în audienţă.Poate vă faceţi timp să vă duceţi câteva zile în vacanţa cu copiii, sau îi trimiteţi în altă formula la distracţie.


Horoscop 22 august 2023 – LEU – O să vă căpătați confortul sufletesc, şi o să puteţi continua relaţia care se răcise, vă înstrăinaserăți, dar s-a putut reveni la acea dragoste care v-a adus împreună.O să acceptaţi o colaborare cu nişte oameni pricepuţi şi de-aici or să vină banii, că e un moment bun să vă suplimentaţi veniturile.
Horoscop 22 august 2023 – FECIOARĂ – E multă muncă la serviciu, poate sunt şi pe acasa nişte treburi de făcut şi o să daţi zor să vă achitaţi de toate că să vă rămână un pic de timp şi pentru voi.O să vă îngrijiţi şi de sănătate, vă duceţi la un control medical, urmaţi un tratament şi vă refaceţi tonusul.


Horoscop 22 august 2023 – BALANŢA – Se anunţa nişte bani şi o să aveţi pentru micile plăceri de timp liber, că se încheie vacanţa şi o să vă duceţi nonstop la muncă.O reuşită – poate vi se aprobă un împrumut bancar şi o să aveţi cu ce să vă luaţi o maşină, sau să plecaţi într-o excursie.
Horoscop 22 august 2023 – SCORPION – O veste bună, pot fi şi bani, o revenire a cuiva care vrea să fiţi împreună că a realizat că sunteţi o comoară şi o să aveţi un trai bun în doi.O să mai lăsaţi de la voi ca să meargă bine o relaţie că partenerul de cuplu o fi o persoană mai sensibilă şi are nevoie de protecţie.


Horoscop 22 august 2023 – SĂGETĂTOR – V-aşteaptă cineva prin lume şi o să vă faceţi rost de bani să daţi o fugă şi poate mai aveţi şi câteva zile de concediu ca să vă tihnească.Poate vi se cere să vă implicaţi într-un proiect la serviciu şi o să o luaţi ca pe o provocare şi care-o să vă iasă.
Horoscop 22 august 2023 – CAPRICORN – O să vă chivernisiţi banii să v-ajungă pentru ce v-aţi propus, o ieşire cu familia, poate vă duceţi într-o staţiune turistică, să vă relaxaţi şi vă trebuie bani.Poate abia acum un tratament de lungă durată îşi face efectul şi o să vă bucuraţi de o stare bună, de sănătate stabilă.


Horoscop 22 august 2023 – VĂRSĂTOR – O să vă bucuraţi de un semn de viaţă de la cineva care visează la o relaţie cu voi şi se pare că şi voi răspundeţi cu aceeaşi monedă, că există atracţie.O să recuperaţi nişte bani care or să vă completeze lipsurile şi o să mai puteţi pleca pe ici, pe colo, măcar în weekend.
Horoscop 22 august 2023 – PEŞTI – Se reia o propunere de colaborare şi dacă va rămâne timp liber o să acceptaţi, dar cel mai bine o să se vadă cum staţi cu timpul după concediu.E cineva care o să revină după o perioadă de absenţa sa vă ceară iertare, o a doua şansă şi inima o să vă spună ce-aveţi de făcut.