Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Octombrie 2023

Horoscop 21 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care poate ajunge mai aproape de o căsătorie.Horoscop 21 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a revederilor. Au rămas lucruri nespuse, nefăcute şi avem prilejul să reparăm nişte situaţii.Vibraţia zilei este 3 şi o să ne bucurăm de o întâlnire, o plimbare cu oameni de care ne-a fost dor.


Horoscop 21 octombrie 2023 – BERBEC – Are loc o întâlnire oficială, poate e chiar un team building, ca să vă fie anunţate obiectivele acestui sezon, al unui proiect.Se observă o cheltuială, dar vi se pare că ai voştri merită să-i duceţi acolo unde şi-au dorit mai demult.
Horoscop 21 octombrie 2023 – TAUR – Poate vă faceţi program cu familia şi o să vă puneţi la punct orarul acestei perioade, c-o să aveţi aniversări,nunţi, botezuri şi alte chermeze.Poate-i faceţi o vizită cuiva care e bolnav şi o să-i aduceţi alinare, că sunteţi empatici şi generoşi, totodată.


Horoscop 21 octombrie 2023 – GEMENI – Va caută cineva care vrea să petreceţi un timp împreună c-aveţi multe în comun şi o să trageţi şi nişte concluzii – poate vă căsătoriţi.E rost de plimbare, poate vă duceţi la un concert, sau se căsătoresc nişte prieteni şi o să fie distracţie, nu glumă.
Horoscop 21 octombrie 2023 – RAC – Poate vă faceţi timp să vă-ntâlniţi cu prietenii, vă duceţi într-un parc de agrement, poate mai mult pentru copii să experimenteze lucruri noi – o tiroliana, un montagne russe.Vă puteţi întâlni perechea de suflet şi o petreceţi un timp împreună în perioada în care urmează să vedeţi dacă rezonaţi, sau nu.


Horoscop 21 octombrie 2023 – LEU – Vi se recunosc nişte merite în cadru public, poate sărbătoriţi un succes personal, şi o să fiţi înconjuraţi de prieteni, că pare să fie o zi specială.E cineva care insistă să revină în viaţa voastră şi o să trebuiască să fiţi sinceri cu voi şi să vă fie clar dacă puteţi fi împreună, sau nu.
Horoscop 21 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Poate plecaţi într-o excursie şi o să reuşiţi să daţi deoparte toate problemele stresante ca să vă eliberaţi de stres, să revedeţi locuri care vă trezesc amintiri plăcute.Poate vă faceţi timp să vă-ntâlniţi cu grupul cu care practicaţi un sport, poate faceţi drumeţii, mişcare, în principiu.


Horoscop 21 octombrie 2023 – BALANŢA – Vă bucuraţi de revederea unor oameni, dar sunt şi ceva veşti care să vă tulbure într-o oarecare măsură şi totuşi să fiţi cu soluţiile la purtător.Poate primiţi cadouri, cu prilej aniversar, sau v-aţi mutat în casă nouă, aveţi un alt serviciu.
Horoscop 21 octombrie 2023 – SCORPION – Vi se lansează invitaţia s-o porniţi prin ţară pe undeva, dacă nu chiar peste graniţă, o să tot experimentaţi lucruri noi şi n-o să lăsaţi garda jos.Se poate să aibă loc o reuniune cu prieteni mai vechi şi să mai despicaţi firu-n patru să vă lămuriţi nişte poveşti încâlcite.


Horoscop 21 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – O să rulaţi nişte bani s-aveţi de cazare, de transport şi să vă puteţi duce cu ai voştri în plimbare prin staţiunile preferate.O să reglaţi relaţia cu familia, c-or fi fost nişte disensiuni care abia acum pot fi aplanate.
Horoscop 21 octombrie 2023 – CAPRICORN – Se poate să revedeţi o persoană care de ceva vreme vrea să vă intre-n gratii şi o să analizaţi ce simţiţi faţă de ea – atracţie, nepăsare, poate respingere.Vă încearcă tot felul de sentimente faţă de o persoană căreia-i purtaţi respect, dar încă n-aţi stabilit nişte coordonate clare.


Horoscop 21 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – E undă verde la călătorii și nu o să refuzați o ieșire cu prietenii în localitate preferată sau în cea mai apropiată dacă vă întoarceți la noapte.O să vă duceţi la o festivitate, poate fi o gală, dar se poate să fie şi o nuntă şi să vă distraţi, pe cât posibil.
Horoscop 21 octombrie 2023 – PEŞTI – Vă puteţi găsi şi voi perechea de suflet un party, la o reuniune cu colegi, prieteni şi o să vedeţi ce se-ntâmplă, dacă există compatibilitate, sau nu.O să răscoliţi banii din cont, să scoateţi de-acolo pentru plimbare, să le oferiţi mici surprize alor voştri.