Horoscop 21 Octombrie 2021 Oct20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Octombrie 2021

Horoscop 21 Octombrie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii își vor lua o nouă locuință.Horoscop 21 Octombrie 2021, cu Neti Sandu. E un tumult energetic, emoțional, și să facem cât mai multe lucruri care ne-ar scăpa de griji majore.Vibrația zilei este 2 și o mână de ajutor nu ne-ar strica.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 BERBEC – O să luați o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu și o să vă orientați, sau nu spre o nouă locuință. Se poate să cădeți la o-nțelegere cu niște angajatori și chiar dacă e vorba despre o colaborare, tot vor fi niște bani care or să vă fie de mare folos.
HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 TAUR – O să v-alegeți cu niște beneficii că pot veni ceva oferte pe nepusă masă și se-adună banii, puțin câte puțin. Par să se-adune niște bani în cont și o să vă consultați cu familia să se știe dacă vă schimbați mașina, mai faceți niște achiziții în locuință, sau păstrați, neatinși, banii în cont.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 GEMENI – E posibil să reluați o activitate de plăcere care să vă scape de stres, să vă aducă inspirație. Relația cu partenerul de suflet devine mai stabilă, iar dacă n-aveți pe nimeni e posibil să apară, în orice moment, cineva care să vă facă viața mai frumoasă.
HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 RAC – Poate începeți și voi un tratament la sală, un fitness, vă duceți și la masaj, la cosmetică, la coafură, ca să vă recompuneți un alt look. Poate schimbați un pic regimul alimentar, gătiți diferit, ca să vă păstrați sănătatea, suplețea, să funcționați la capacitate maximă, să fiți câștigători.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 LEU – E cineva care vrea să vă cucerească și n-o să vă displacă, deloc, ipostaza, că și voi rezonați cu persoana respectivă. O să dați frâu liber imaginației și or să iasă lucruri de calitate că v-ați luat cu treabă și n-ați mai făcut nimic care să vă stârnească emoții creative.
HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ – Faceți voi cumva să sporiți gradul de confort de-acasă, dar cu bani puțini – poate dați de niște reduceri la electrocasnice. Se observă ceva bani și o să luați tot ce v-au rugat ai voștri că vreți să vă achitați de ce le-ați promis că să fie toată lumea mulțumită.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 BALANȚĂ – Se poate s-aveți o întâlnire cu acel cineva care vrea să dați un plus de culoare poveștii voastre de dragoste și o să vedeți ce simțiți. Apar câteva ocazii de a semna contracte, de a vă recupera bani, lucruri, poate câștigați un proces, se-ntâmplă ceva care să vă rezolve probleme mai vechi.
HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 SCORPION – O problemă de sănătate se poate rezolva pentru c-ați depistat-o la timp și tratamentul își va face efectul. Întrevedere cu un posibil partener de afaceri și o să vă exprimați punctul de vedere că să fie echitabil, că vă cunoașteți valoarea.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR – O să vă puteți recupera o relație și să țineți cont de ce n-a mers bine și să evitați capcanele, să rămâneți împreună. O să puteți recompune o echipă cu care să lucrați c-aveți un proiect care-așteaptă demult să se-ntrunească toate condițiile ca să-l puteți lansa la apă.
HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN – Poate aveți ceva de promovat, de anunțat în public, fie și online și ecourile nu vor întârzia să apară. Se poate să luați o decizie referitoare la o afacere și le veți comunica și coechipierilor ce-ați hotărât ca să vă desfășurați activitatea fără sincope.


HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR – Se observă succes la școală, la tot ce înseamnă studiu, examene, interviuri pentru un job, sau pentru o funcție. O să faceți progrese în sfera profesională și o să dezvoltați un proiect, posibil și cu parteneri străini și ar trebui să vă reușească, dacă e anul vostru, e normal.
HOROSCOP 21 OCTOMBRIE 2021 PEȘTI – Poate ieșiți la rampă cu ceva care să vă ridice cota valorică, și o să vă căpătați alt statut. Se pare c-or să vă parvină acei bani pe care-i așteptați de multă vreme și o să-i gestionați – cu cap – că ați muncit din greu pentru ei – totul e să-i recuperați.