Horoscop 21 Noiembrie 2023 Nov20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Noiembrie 2023

Horoscop 21 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. E un moment foarte bun să vă reinventaţi.Horoscop 21 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu sare şi piper. Poate va trebui să dăm un test de sinceritate, sau de rezistenţă şi chiar n-am vrea să pierdem locul de onoare!Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea face toţi banii! Să spunem lucrurilor pe nume.


Horoscop 21 noiembrie 2023 – BERBEC – E posibil să întâlniţi pe cineva cu care să rimaţi sufleteşte şi să începeţi o frumoasă poveste de dragoste ca să vedeţi dacă puteţi fi împreună – pe viaţă.Poate vă treziţi cu bilete de avion să zburaţi undeva prin lume, măcar pentru weekend dac-o fi şi-o fi.
Horoscop 21 noiembrie 2023 – TAUR – O reuşită, poate primiţi un accept după ce aţi tot fost trataţi cu refuz, şi poate fi un proiect de anvergură, că Jupiter, marele benefic, e în zodia voastră.E momentul să vă îngrijiţi şi de voi şi vă faceţi nişte analize de laborator ca să vă asiguraţi că sănătatea e de fier.


Horoscop 21 noiembrie 2023 – GEMENI – Vă contactează cineva în speranţa c-o să puneţi umărul la un proiect care o să vă pună într-o altă lumină şi o să căpătaţi mai multe oferte de colaborare.Şefii şi-au schimbat impresia despre voi şi or să vă încredinţeze o lucrare de care-o să fiţi încântaţi şi care-o să v-aducă câştiguri.
Horoscop 21 noiembrie 2023 – RAC – Se poate să vă ocupaţi de o îndeletnicire care să vă destindă şi să vă mai trageţi sufletul, că a fost o perioadă încărcată şi v-o fi ajuns oboseala.Poate cochetaţi cu ideea să plecaţi în străinătate, să lucraţi sau la studii poate, deşi poate vă duceţi în vacanţă.


Horoscop 21 noiembrie 2023 – LEU – O să mai scoateţi bani de la saltea ca să vă mai cumpăraţi una, alta prin casă şi să vă reamenajaţi interiorul că sunt evenimente acasă, în curând.E cineva tânăr care se oferă să vă întindă o mână de ajutor, poate şi pentru că şi voi i-aţi fost de folos când s-a aflat în impas.
Horoscop 21 noiembrie 2023 – FECIOARĂ – Se poate să faceţi un împrumut ca să reparaţi câte ceva prin casă, poate mai luaţi şi aparatură de uz gospodăresc sau altceva pentru confortul casnic.E posibil să primiţi o recompensă şi să daţi restart muncii voastre, c-aveţi un pariu cu voi înşivă şi pe care vreţi să-l câştigaţi.


Horoscop 21 noiembrie 2023 – BALANŢA – E o oarecare agitaţie la serviciu, dar e un moment foarte bun să vă reinventaţi, c-aveţi idei, energie şi tindeţi spre nivelul superior, nu vreţi să vă plafonaţi.Sunt promisiuni de mai bine în sfera sentimentală şi sunteţi dispuşi să vă asumaţi nişte responsabilităţi în plus ca să fie armonie în relaţie.
Horoscop 21 noiembrie 2023 – SCORPION – Se poate să vă luaţi un angajament faţă de cei care vă conduc şi să urmaţi un program calculat în aşa fel în cât să vă descurcaţi cu ce-aveţi de făcut.Sunt nişte aspecte legate de sănătate care vă cam deranjează şi aţi face bine să întrebaţi medicul ce se întâmplă.


Horoscop 21 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR – Apar noi iniţiative care vă oferă, şansa de a vă repune în valoare, că vreţi să vă reinventaţi, să faceţi şi nişte investiţii, că se conturează şi progresul pe mai multe planuri.Poate vă bate gândul să vă mutați sau să faceți o extensie a locuinței s-aveți mai mult spațiu.
Horoscop 21 noiembrie 2023 – CAPRICORN – Vă puteţi asocia cu nişte oameni la treabă şi să vă asiguraţi că fiecare îşi face treaba ca să nu apară discuţii în contradictoriu şi să vă luaţi banii la timp.Poate se organizează o ieşire în weekend şi plecaţi cu prietenii într-un city break deconectant.


Horoscop 21 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR – O să vă găsiţi de lucru prin alte părţi, vă luaţi toate măsurile ca să fiţi sigur dacă se respectă contractul şi o să aveţi rezultate de top – o să vă convingeţi de asta.O invitaţie la un eveniment monden şi poate vă consolidaţi relaţiile de pe scenă socială şi o să faceţi nişte alianţe.
Horoscop 21 noiembrie 2023 – PEŞTI – O apariţie surpriză – poate vă scoate cineva la masă în oraş şi o să aflaţi cu ce sentimente vine spre voi acea persoană, care pentru voi înseamnă foarte mult – poate.Se poate să primiţi nişte bani cu care o să umpleţi nişte goluri şi să vă mai eliberaţi de grijă unor plăti.