Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Noiembrie 2020

Horoscop 21 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. Berbecii vor să își întemeieze o familie.Horoscop 21 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O să ne bucurăm de o veste bună, de o prezență umană, fie ea și online, numai să putem comunica, să nu ne-nstrăinăm unii de alții.Vibrația zilei este 22, număr maestru, și o să prindem din zbor o idee strălucită.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 BERBEC – Păreți mai hotărați să vă întemeiați și voi o familie, dar nici gândul la carieră nu vă da pace și o să faceți cumva să le-mpacati pe cele două.
HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 TAUR – Se poate să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și să petreceți un timp de calitate împreună până o să vă cunoașteți mai bine.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 GEMENI – Poate e o sărbătoare în familie, o aniversare, un botez, așa, doar cu ai casei, să nu vă expuneți niciunui risc, să fie toată lumea sănătoasă.
HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 RAC – Se pare că e cineva care demult vrea să vă scoată la o întălnire și-o să prindă momentul dacă vă nimerește când sunteți online, să vă invite pe-afară.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 LEU – Poate o să faceți o tratație la voi acasă, daca nu aveți unde să-l sărbătoriți pe unul dintre ai voștri, ca să nu treacă neobservat un moment foarte important.
HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ – O să vă faceți program cu cei tineri din familie, poate plecați într-o escursie de o zi, cu copii, nepoți, în vizită la bunici poate, la rude.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 BALANȚĂ – Lucrurile bune vin spre voi și o să cultivați în continuare starea de bine, să adunați în jurul vostru oameni care să fie în rezonanță cu voi.
HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 SCORPION – Aveți energie, inspirație și o să atrageți oameni de afaceri care vor să lucreze cu voi, c-aveți resurse nebănuite, mai ales în momentul de față.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR – O să vă faceți program de ieșit un pic la plimbare, chit ca să faceți niște cumpărături, dacă nu să vizitați și un târg de sezon, să dați o raită prin parc.
HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN – E cineva care vrea să petreceți câteva ore împreună, poate vă propune o afacere, o colaborare și o s-aveți de câștigat, timp s-aveți.


HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR – Poate-aveți o idee cu care să ieșiți la rampă, o postați pe vreo rețea de socializare și așteptați impactul la public – care pare să fie unul pozitiv.
HOROSCOP 21 NOIEMBRIE 2020 PEȘTI – Se poate să vă facă cineva o vizită și să aflați noutăți care să v-aducă cu un pas mai apropae de o realizare – poate – v-apucați de ceva nou care promite succes.