Horoscop 21 Martie 2024 Mar20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Martie 2024

Horoscop 21 martie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se lamurește o chestiune de ordin financiar.Horoscop 21 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O să facem un bilanț ca să știm exact cum stăm, pe ce putem conta și o să vedem încotro o să ne îndreptăm.Vibrația zilei este 3 și să fim sinceri cu noi, asta ne-ar prinde bine.


Horoscop 21 martie 2024 – BERBEC – Sunt chestiuni mai vechi care se pot rezolva, dar nu de la sine, ci cu puțină intervenție din partea voastră – sunați, dați email, vă duceți în audiență, luați și trenul, avionul când e cazul să ajungeți la sediul central.O să aveți de semnat acte, și o să vă puteți lua banii, după câteva tentative eșuate și se reglează niște aspecte care v-au dat de furcă.
Horoscop 21 martie 2024 – TAUR – Se poate să reanimați grupul cu care ați avut la un moment dat succes și să aduceți partea voastră de contribuție care să vă fie de folos tuturor.E cineva care o să vă coopteze într-o activitate care s-ar putea să fie pe gustul vostru și să vă fie ușor să colaborați.


Horoscop 21 martie 2024 – GEMENI – Se apropie momentul vostru de glorie și o să vi se împlinească un vis mai vechi, o să puteți face o investiție serioasă, poate o să vreți să vă căsătoriți, să aveți copii.Se poate să fie o perioadă cu mult de lucru la serviciu, poate mai aveți și cursuri în particular, dar o să se vadă și rezultatele.
Horoscop 21 martie 2024 – RAC – O să faceți demersurile necesare să vă luați banii că aveți de luat o sumedenie de lucruri pentru casă și, în general, pentru familie că vin sărbătorile și vă pregătiți din timp.Se poate să primiți un accept și să vă apucați de un proiect pe care l-ați fi demarat anul trecut, sau mai demult.


Horoscop 21 martie 2024 – LEU – Se lamurește o chestiune de ordin financiar și o să puteți achita niște datorii, după care o să vedeți cu ce rămâneți ca să dați o fugă pe undeva, în weekend.Par să se deschidă niște oportunități ca să câștigați vizibilitate și bani. Explorați-le!
Horoscop 21 martie 2024 – FECIOARA – Parcă tot mai aveți niște revendicări către șefi, dar ei nu se lasă ușor convinși. Nici voi însă nu trebuie să vă lăsați pagubăși. Să insistați până cedează.Mai sunt niște accente în sfera sănătății și bine-ar fi să treceți pe la medic să vedeți cu ce se poate trata.


Horoscop 21 martie 2024 – BALANȚA – Apar cheltuieli, și totodată promisiuni de bani. Poate lucrați ceva în particular și se adună bani în cont, dar treptat. E bine să aveți răbdare.Se poate să luați o decizie referitoare la relația de cuplu și să vă faceți planuri pe termen lung, poate urmează să vă cumpărați o locuință.
Horoscop 21 martie 2024 – SCORPION – Se poate să vă dedicați problemelor care țin de casă, cărora să le faceți reparații, să mai cumpărați niște piese noi, să eliberați spațiul de lucrurile uzate, pe care nu le mai folosiți.Sufletește ar avea de unde să vă fie și mai bine, totul să fiți receptivi la sensibilitățile partenerului de cuplu.


Horoscop 21 martie 2024 – SĂGETĂTOR – Voi sunteți pe picior de plecare, poate vă duceți în străinătate într-o vacanță, se poate să aveți și treabă și să rezolvați mai multe treburi deodată.O să vă fie răsplătită munca, poate vin și ceva bani din urmă și o să fie o relaxare din punctul acesta de vedere, cel puțin o vreme.
Horoscop 21 martie 2024 – CAPRICORN – O reușită la școală, la preocupările care țin de comunicarea în public, poate țineți vreun speech, o fi vreo ședință importantă, ori vă duceți la un spectacol.Se poate să vă prezentați la un interviu și să convingeți juriul că aveți pregătirea necesară să faceți față provocărilor.


Horoscop 21 martie 2024 – VĂRSĂTOR – Se poate să vă asociați cu niște oameni să lucrați la un proiect și lucrurile par să decurgă în bună regulă, mai ales dacă o să găsiți investitori pe măsură.Poate o să vă ocupați timpul liber cu o activitate care să vă scape de tensiuni în plus – poate sunt cursuri.
Horoscop 21 martie 2024 – PEȘTI – Poate luați o hotărâre după lungi răscoliri interioare și o să vă mutați fie la alt domiciliu, sau la alt serviciu, altă școală, sau vă căsătoriți dacă n-ați semnat acte.Se poate să vină cineva în vizită și să aflați vești bune, care să vă stimuleze intuiția și să găsiți idei fie de afaceri, fie de viață personală.