Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Mai 2023

Horoscop 21 mai 2023, cu Neti Sandu. O să scoateţi cu uşurinţă nişte bani din buzunar să faceți o surpriză.

Horoscop 21 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi frumoasă. O să ne bucurăm de un dar, oricât de mic, o să facem şi noi, la rândul nostru, un cadou celor pe care-i iubim, şi o să simţim cu toţii atmosfera de sărbătoare. Vibraţia zilei este 3 şi comunicarea e la loc de cinste! Să spunem atunci adevărul.

Horoscop 21 mai 2023 – BERBEC – Poate vă faceţi timp să ieşiţi pe un teren de sport, sau vă duceţi la sală, o fi vreun meci amical, sau e o competiţie a copiilor şi îi supervizaţi.O să scoateţi cu uşurinţă nişte bani din buzunar şi o să le faceţi o surpriză unor prieteni din alt oraş, că le faceţi o vizită inopinată.
Horoscop 21 mai 2023 – TAUR – E un suflu de prospeţime la voi, poate pentru c-aţi avut un succes, ori pentru că v-aţi îndrăgostit, sau pentru că aţi ales să faceţi mişcare, aţi ţinut şi dietă, şi aţi întinerit.Poate vă rupeţi 2, 3 ore din timpul liber și vă duceţi la un grătar la cineva care locuieşte cam departe, dar o să vă placă şi drumul.

Horoscop 21 mai 2023 – GEMENI – O să ieşiţi la plimbare, la distracţie ca să vă şi sărbătoriţi, probabil, fie de ziua de naştere, fie de cea de nume, că e Constantin şi Elena.E cineva care ţine la voi şi v-o arată, şi s-ar putea să-i răspundeţi cu aceeaşi monedă, că e reciproc sentimentul.
Horoscop 21 mai 2023 – RAC – Se întâmplă ceva bun, care să vă entuziasmeze, primiţi o veste, un email de confirmare că puteţi începe un proiect în care v-aţi pus mari speranţe şi o să fie un succes.Se poate să daţi o fugă la malul mării, sau altundeva, ca să vă luaţi acea gură de oxigen care v-ar remonta.

Horoscop 21 mai 2023 – LEU – Sunteţi în formă şi o să vă aventuraţi pe crestele munţilor, vă daţi cu parapanta, faceţi ceva inedit care să vă scalde în adrenalină.Poate vă duceţi într-un parc de agrement, îi luaţi şi pe copii, şi o să fie distracţie, nu glumă.
Horoscop 21 mai 2023 – FECIOARĂ – Vi se lansează invitaţia să vă duceţi la o ceremonie si o să vă bucuraţi de revederea unor oameni pe care nu i-aţi mai văzut cine ştie de când, şi o să fie un balsam sufletesc.Aveţi chef de plimbare şi aveţi cu cine să plecaţi, unde, şi dispuneţi şi de nişte bani.

Horoscop 21 mai 2023 – BALANŢA – Sunt câteva mondenităţi de bifat şi o să vă petreceţi ziua trecând în revistă o nuntă, un botez, o trataţie de nou job, sau de casă nouă.Se poate să vă invite cineva la un spectacol, la o festivitate şi o să vă destindeţi.
Horoscop 21 mai 2023 – SCORPION – Puteţi pleca şi de acasă, dar la fel de bine puteţi invita câţiva prieteni la voi şi să vă întreţineţi până târziu, c-aveţi multe de povestit şi de aflat.E cineva de departe care e în trecere şi vrea să vă-ntâlniţi, dacă n-aveţi alt program, la voi acasă, ori în oraş.

Horoscop 21 mai 2023 – SĂGETĂTOR – O să vă lăsaţi curtaţi de prieteni şi o s-o porniţi împreună într-o direcţie ca să vă limpeziţi gândurile, să vă clătiţi privirea, că vreţi să vă destindeţi.Se poate să vă scoată la o cafea de afaceri un posibil partener de muncă şi o să vă propună un proiect incitant.
Horoscop 21 mai 2023 – CAPRICORN – Se poate să-ntâlniţi un om care să vi se potrivească şi să nu staţi pe gânduri că veţi descoperi multe puncte comune şi o fi păcat să nu exploraţi zona.Poate o să vă îndurati să scoateţi bani din buzunar ca să ieşiţi la un film, la un restaurant, să vă faceţi o plăcere.

Horoscop 21 mai 2023 – VĂRSĂTOR – Vi se împlinește şi vouă dorinţa de a fi cu cineva şi o să ieşiţi în oraş, o vreme, ca să vedeţi cum vă armonizaţi.În relaţia cu partenerul de cuplu e bine să nu lăsaţi loc de echivoc, să nu treziţi vreun sentiment de gelozie, c-ar fi păcat, dacă tot nu e nimic.
Horoscop 21 mai 2023 – PEŞTI – O să daţi curs unei invitaţii la un brunch, la o zi de naştere, de mâine, şi o să vă distraţi, să vă refaceţi forţele ca s-o luaţi de la capăt cu munca, de luni încolo.Poate le faceţi o surpriză copiilor, nepoţilor şi o să vă duceţi într-o excursie – fulger – la mare, sau la pădure undeva.