Horoscop 21 Februarie 2024 Feb20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Februarie 2024

Horoscop 21 februarie 2024, cu Neti Sandu. Apare o reușită după lungi așteptări, vin și bani pentru o zodie.Horoscop 21 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu dezvăluiri. O să aflăm lucruri la care nu ne-am fi așteptat, și poate și noi vom fi în situația de a face unele mărturisiri forțați de împrejurări.Vibratia zilei este 3 și comunicarea cu sinceritate face toți banii azi.


Horoscop 21 februarie 2024 – BERBEC – O să vă dați întâlnire cu prietenii ca să puneți la cale un eveniment, poate o petrecere la sfârșit de săptămână sau o plecare în excursie.Sunteți pe punctul de a face un salt calitativ în meserie, dar este musai să terminați proiectele mai vechi.
Horoscop 21 februarie 2024 – TAUR – Sunt acte de semnat și o să obțineți online tot ce aveți nevoie ca să nu mai bateți drumurile și să avansați cu demersurile de tot felul.Se pare că o să vă asociați cu niște oameni care vor să puneți cu toții umărul la un obiectiv care poate fi în folosul celor defavorizați.


Horoscop 21 februarie 2024 – GEMENI – Apare o reușită după lungi așteptări, vin și bani și o să munciți cu alt elan, că știți că sunteți apreciați, nu invizibili, ca până acum.Sunteți prinși cu multe treburi și o să le duceți pe toate la bun sfârșit, ca să vă apucați de altele și să aveți banii asigurați.
Horoscop 21 februarie 2024 – RAC – Ies la iveală niște aspecte care s-ar putea să vă pună pe gânduri, că s-au înțeles greșit niște lucruri și o să mai remediați câte ceva pe ici, pe colo.Se poate să treacă diseară cineva pe la voi și să primiți și ceva în dar, poate fi chiar un motiv special, vreo reușită la sărbătorit.


Horoscop 21 februarie 2024 – LEU – Se poate să vă înțelegeți mult mai bine cu șefii, să aveți de lucru și în paralel și să primiți și recompense, bani, bonuri valorice și vreo funcție.Relația cu partenerul de cuplu este mai degajată, că a trecut perioada cu munca multă contra cronometru.
Horoscop 21 februarie 2024 – FECIOARA – Se poate să dați de capăt unei chestiuni mai vechi, poate un proces, și o să-l câștigați, în sfârșit, că aveți dovezi, argumente și vă recuperați bani, bunuri.Se poate să luați acei bani pe care i-ați cerut, dar pe care nu vi i-au putut da din diverse motive.


Horoscop 21 februarie 2024 – BALANȚA – Sunt niște treburi pe acasă pe care va trebui să le rezolvați ca să puteți pleca liniștiți în weekend prin țară sau în străinătate.O să apară acel cineva care v-a lipsit și să ștergeți cu buretele neînțelegerile, să fiți din nou împreună.
Horoscop 21 februarie 2024 – SCORPION – Apar noutăți, este cineva care simte că puteți forma un cuplu și o să vă convingă, speră, să vă încercați șansele într-o relație – dacă și voi consimțiți la așa ceva.Se poate să începeți o viață nouă, să vă luați casă sau să vă gândiți la o extensie, să mai construiți un etaj.


Horoscop 21 februarie 2024 – SĂGETĂTOR – Este posibil să vă caute cineva din trecutul sentimental și să-i spuneți ce ați simțit în perioada cât ați stat separați, dacă o mai vreți pe această persoană în viața voastră sau nu.O să puteți rezolva niște probleme legate de școală, de examene, poate vă duceți la un interviu, luați o bursă.
Horoscop 21 februarie 2024 – CAPRICORN – O să vă cheme cineva la o discuție de principiu despre un proiect care v-ar aduce stabilitate financiară, dar va fi cu multă muncă.Vă scoate cineva la cafea ca să ia pulsul relației, poate sunt și niște urgențe de luat în discuție spre a fi rezolvate.


Horoscop 21 februarie 2024 – VĂRSĂTOR – O idee ingenioasă, și o să o puteți pune în practică, să vă și apucați de treabă, pe cât posibil.Ofertele de colaborare curg și trebuie văzut dacă e vremea care merită într-adevăr să luați totul și să vă apucați de ea.
Horoscop 21 februarie 2024 – PEȘTI – Se poate să primiți o ofertă de lucru, și dacă vreți să vă schimbați serviciul, tocmai bine, dar vă asigurați mai întâi că este cineva serios care o să vă și plătească.Poate o să recuperați niște bani ca să vă puteți plăti ratele, facturile, taxele, impozitele și să vedeți cu ce mai rămâneți.