Horoscop  21 Decembrie 2019 Dec21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Decembrie 2019

Horoscop 21 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii vor avea parte de surprize.Horoscop 21 decembrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Socoteala de acasă n-o să se prea potrivească cu cea din târg, dar nici rău n-o să ne fie. O să ne ia prin surprindere veștile, oamenii și cadourile în avans.Vibrația zilei este 3 și o să avem undă verde la călătorii și la comunicare.


HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 BERBEC – O să fiți dispuși să cheltuiți atât cât e nevoie ca să luați și mâncare și îmbrăcăminte și cadouri, ca să-i vedeți pe toți ai voștri fericiți și să aveți și de distracție.
HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 TAUR – Apare lume nouă care vine cu oferte de plecat pe undeva, poate o să aveți niște evenimente care o să vă țină împreună, din sfera socială, dar și personală.


HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 GEMENI – Relația de cuplu se poate suda frumos dacă o să fiți receptivi la cerințele partenerului. O să puneți umărul și la treabă și o să petreceți timpul liber împreună și nu separat.
HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 RAC – Va fi un bun prilej de Crăciun să reparați relațiile de familie care se răciseră și vă vizitați, înainte, după, dacă nu puteți fi toți de Crăciun ori de Anul Nou.


HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 LEU – Sunteți creativi. O să vă ocupați de estetica locuinței, de decorațiuni, ornamente și exterioare, poate pentru că aveți musafiri de soi și o să vă pregătiți în amănunt.
HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 FECIOARĂ – O să reuniți gașca de pe vremuri, îi strângeți pe cei dragi, frați, surori, veri, cumnați, nepoți, să faceți Crăciunul, așa ca înainte, cu toții la masă.


HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 BALANȚĂ – Dați o fugă până la părinți, bunici, luați de acolo câte ceva pentru masa festivă, le duceți și voi câte ceva și vă întoarceți ori înainte ori după Crăciun.
HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 SCORPION – Se poate schimbă ceva, brusc, în programul de sfârșit de săptămână și să vă întâlniți cu niște oameni care au nevoie de prezența voastră și o să vă priască întâlnirea.


HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 SĂGETĂTOR – E animație la voi, exuberantă. Vi se întâmplă lucruri noi și frumoase și o să aveți de unde să alegeți ce vi se potrivește și să vă bucurați de succes.
HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 CAPRICORN – O să vă cheme niște prieteni în vizită, fie de Crăciun, fie de Anul Nou, sau după, și să vă faceți în așa fel programul, încât să vă ajungă timpul. Poate plecați de azi


HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 VĂRSĂTOR – Sunt evenimente mondene la care s-ar putea să vă duceți, tocmai ca să vă întâlniți cu niște personalități care știți că o să fie de față și cu care aveți ceva de vorbit, de împărtășit.
HOROSCOP 21 DECEMBRIE 2019 PEȘTI – Se poate să vă fi făcut deja bagajul și să plecați la prieteni, la rude, la o pomana porcului și să rămâneți și de Crăciun sau poate vă întoarceți.