Horoscop 21 Decembrie 2016 Dec21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Decembrie 2016

Horoscop 21 decembrie 2016. Gemenii primesc astazi bani, iar Pestii au parte de surprize.Horoscop 21 decembrie 2016.Motivatia interioara o sa ne-ajute azi, mai mult ca oricand, sa depasim obstacolele care-or sa ne iasa-n cale, ca vrem sa scapam de toate restantele, sa deschidem un nou capitol de viata.

Horoscop 2016 BERBEC – Se organizeaza un party la care o sa contribuiti si voi cu ceva, la slujba, poate plecati la munte, la schi, pentru o zi si o noapte, sau o fi cu scoala.
Horoscop 2016 TAUR – Sunt niste prieteni, daca nu chiar rude care or sa insiste sa treceti de craciun, de anul nou, cand o sa va faceti timp, sa ciocniti un pahar de vin, sa va urati la multi ani.

Horoscop 2016 GEMENI – Oa sa puteti recupera banii care n-au ajuns la timp in contul vostru si sa dati o raita pe la cumparaturi sa luati ce va trebuie sa nu intrati in criza de timp.
Horoscop 2016 RAC – Veti lua si ultima semnatura de care-aveti absoluta nevoie sa plecati din localitate, din tara, sa va luati salariul, prima, sa diminuati situatiile care va tin pe loc.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa va treziti ca v-au ramas lucruri neterminate, intrebari fara un raspuns si o sa va straduiti sa le dati de capat situatiilor incalcite.
Horoscop 2016 FECIOARA – Aveti inca multe de facut pe-acasa, dar o sa le cereti ajutorul alor vostri sa termminati cat mai repede o treaba, sa va ocupati de problemele personale.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa intervina ceva care sa va modifice programul de craciun, poate vor lipsi un musafir, un cuplu, bunicii, un unchi, o matusa, dar vor recupera de anul nou.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa mai umblati, probabil, dupa niste acte, ca sa dovediti o stare de fapt, sa va luati banii, sa faceti niste achizitii on line, si sa va puteti plati facturile.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se vor vedea unde au disparut niste bani unde s-a ratacit o instiintare de care depinde soarta voastra, a copiilor si se voi indrepta niste lucrui.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa urgentati niste demrsuri sa nu ramaneti cu situatia neincheiata, ca sa va luati banii, actele de care-aveti nevoie sa plecati unde v-ari propus.

Horoscop 2016 VARSATOR – Se pare c-o sa va faceti timp si pentru voi, printre altele, sa va cumparati haine, sa faceti programare la tuns, la masaj, cosmetica, sa va imbunatatiti look-ul.
Horoscop 2016 PESTI – Va puteti astepta la surprize din partea sefilor , speram sa fie placute, sa va dea mai multi bani la prima de craciun sau o invoire, o zi libera.
Horoscop Azi 21 Decembrie 2016