Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Aprilie 2021

Horoscop 21 aprilie, cu Neti Sandu. Balanțele își găsesc echilibrul sufletesc.Horoscop 21 aprilie, cu Neti Sandu. O să consumăm ceva energie ca să ne achităm de tot ce înseamnă obligații şi şă ne facem planuri cu bătaie lungă, că de idei nu ducem lipsă.Vibrația zilei este 2 și o să ne-ajute și cel de lângă noi, totul e să-i cerem ajutorul.


HOROSCOP 21 APRILIE 2021 BERBEC – E posibil să vă intre și vouă nişte sume în plus în contul bancar și să vă faceți planuri pentru o excursie, o vacanță de Paște, măcar câteva zile.
HOROSCOP 21 APRILIE 2021 TAUR – Lucrurile pe care le-ați tot amânat se cer rezolvate și o să faceți și niște achiziții, vă dați osteneala să fiți la zi și cu toate cursuriele, cu examenele.


HOROSCOP 21 APRILIE 2021 GEMENI – O s-aveți o foarte bună inițiativă și poate-ncepeți o colaborare ca să vă dublați veniturile, sau poate valorificați niște obiecte ca să faceți rost de bani.
HOROSCOP 21 APRILIE 2021 RAC – Ați putea apela la o echipă care să vă dea o mână de ajutor ca să puneți în operă un proiect și care poate fi rampa voastră de lansare în carieră.


HOROSCOP 21 APRILIE 2021 LEU – E momentul să vă faceți auzită vocea și să puneți în aplicare proiectele care nu primeau finanțare și să extindeți aria de influență.
HOROSCOP 21 APRILIE 2021 FECIOARĂ – Poate găsiți o conexiune profesională cu niște ceochipieri de prin alte zone ale țării și poate vă și întâlniți.


HOROSCOP 21 APRILIE 2021 BALANȚĂ – O să vă găsiți și voi echilibrul sufletesc, practice o să vă acordați șansa de a fi fericiți și să vă și mutați la alt domiciliu, dacă se ivește ocazia.
HOROSCOP 21 APRILIE 2021 SCORPION – O să puteți comunica la alt nivel cu șefii, cu partenerii de afaceri, poate vi se permite să vă spuneți și voi părerea, și o să se țină cont de condițiile pe care le puneți.


HOROSCOP 21 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR – Se poate să vă angajați într-un proiect care o să fie solicitant, dar de acolo or să vină avantajele, banii și perspective cu mai multe ramificații.
HOROSCOP 21 APRILIE 2021 CAPRICORN – Parcă tot latura afectivă pare să fie luminată și o să vă armonizați cu partenerul de cuplu, o să vă simțiți protejați.


HOROSCOP 21 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR – Se poate să vă dați întâlnire cu cineva care are o propunere de afaceri și pentru că există disponibilitate din partea voastră o să luați în serios oferta.
HOROSCOP 21 APRILIE 2021 PEȘTI – O să puteți semna niște acte și să vă organizați altfel viața ca să munciți și în paralel cu serviciul ca să luaţi mai mulţi bani ca se poate.