Horoscop  21 Aprilie 2019 Apr21

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 21 Aprilie 2019

Horoscop 21 aprilie 2019. Zodia care are șanse să înceapă o nouă poveste de dragoste.O zi frumoasă. O stare de bine, cu dorinţa de a face câte ceva bun pentru cei pe care-i iubim şi o să folosim orice prilej să dăm dovadă de generozitate.Vibraţia zilei este 3 şi o să avem curaj să rostim un adevăr.


BERBEC – Poate faceţi şi voi o excursie de-o zi să revedeţi rude, prieteni, sau doar locuri care vă fac fericiţi. O s-aveţi o energie suplimentară, un spirit tânăr chiar dacă vârsta e înaintată, se-ntâmplă ceva care să vă determine să trăiţi din plin, să vă bucuraţi de viaţă.
TAUR – O să apară cineva care speră să petreceţi măcar 1 mai împreună dacă nu şi Paştele şi dacă nu şi nu tot n-o să renunţe. Se poate s-aveţi o iniţiativă care să-i entuziasmeze pe ai voştri şi să le faceţi o vizita unor prieteni care locuiesc prin ţara şi să aveţi şi vreun sărbătorit.


GEMENI – E un grup de cunoscuţi care vă cheamă la o întrunire care v-ar mai dezmorţi şi o să fie un timp comun de calitate. Pare să fie o agendă mai încărcată decât de obicei şi o să vă descurcaţi cu vizitele, poate e şi vreo onomastică, mai sunt şi alte obligaţii de la care n-o să vă eschivaţi.
RAC – Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi să-nceapă o relaţie care să aibă ritmul ei, mai lent. O să mai lăsaţi de la voi şi o să treceţi peste o ceartă, o separare de cineva apropiat şi o să vă vedeţi la cafea, să nu vă prindă sărbătorile cu inima grea.


LEU – O să primiţi un cadou, poate vă invită cineva la un spectacol şi o să fie ceva mai special. Poate ajungeţi la un eveniment care poate fi punctul de plecare într-o nouă aventură profesională şi-o să v-alegeţi şi nişte coechipieri cu care-o s-aveţi succes gatantat.
FECIOARĂ – Poate alegeţi o variantă de relax nu prea departe de casă, c-aveţi nevoie de odihnă şi poate-i chemaţi pe nişte prieteni pe la voi, la o adică. O să aibă loc o întâlnire care vă poate schimba planurile de sărbători, dar o să fiţi încântaţi, că se poate întâmpla ceva care să fie pe sufletul vostru.


BALANŢĂ – Aveţi toate şansele să vă refaceţi viaţA sentimentală şi să vă bucuraţi de beneficiile traiului în cuplu şi să fiţi fericiţi. Se poate să vă vedeţi cu prietenii la masă în oraş, dacă vreţi să mai întâlniţi şi lume nouă şi o fi şi vreun sărbătorit pentru care să organizaţi ceva festiv.
SCORPION – Se poate să vă ia prin surprindere vizita cuiva şi să răscolească nişte amintiri care să vă facă să luaţi o decizie referitoare la viaţa în doi. O întâlnire pe care-aţi tot amânat-o va avea, în sfârşit loc şi o să daţi dovadă de sinceritate, că nu vreţi să pierdeţi relaţia cu această persoană.


SĂGETĂTOR – Se prea poate să-ntâlniţi pe cineva dispus să vă finanţeze un proiect şi să daţi lovituira în afaceri. Poate le-aţi rămas datori unor prieteni care v-au fost tot timpul alături şi o să lansaţi invitaţia de a ieşi la o terasă, într-un parc de agrement.
CAPRICORN – Se poate să vă vedeţi cu rudele apropiate, poate e cineva cu nume de floare printre voi şi o să treceţi un chef. O să lăsaţi orgoliul la o parte şi o să-i strângeţi pe lângă voi pe cei care au păstrat distanţa c-au fost nişte disensiuni care v-au ţinut departe pe unul de celălalt.


VĂRSĂTOR – Se poate să fiţi răsplătiţi cu aprecieri, un premiu, pentru mai multe lucruri pe care le-aţi realizat şi să fie mai mult decât încurajator. E posibil să vă bulverseze apariţia cuiva şi să vă dea speranţe c-o să puteţi fi împreună şi să uitaţi poate să fiţi răsplătiţi cu aprecieri.
PEŞTI – E posibil să daţi o fugă la cineva care-şi serbează onomastica şi să vă-ntoarceţi până diseară, la nopate, gata remontaţi.