Horoscop 20 Septembrie 2016 Sep20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Septembrie 2016

Horoscop 20 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa ne bucure o reusita pentru care ne-am straduit mult, dar a meritat efortul si e un castig pentru cei din jurul nostru, familie, colegi, prieteni. Astazi, Leii se pot muta in casa noua, iar Gemenii intalnesc o persoana de care se ataseaza.

Horoscop 2016 BERBEC – Ati putea primi un imprumut de la banca si sa dati avansul pentru o casa ori vreti sa-i ajutati pe copii, cu scoala. O iesire in lume, poate fi o reuniune cu colegii de breasla, e un eveniment care va poate aduce un plus de prestigiu, c-ati luat parte la o activitate de grup.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa aflati ca veti deveni parinti sau ca se va naste un copilas in familia voastra. Un program incarcat, va ocupati cu diverse lucruri care va fac placere, dar vor mai fi unele impuse si de care o sa va achitati, totusi, onorabil..

Horoscop 2016 GEMENI – O sa va mearga mai bine in relatia sentimentala daca mai preluati din greutatile familiale, ca sa fie totul echitabil. Va pregatiti de o prima vedere la fata cu cineva de care o sa va atasati sufleteste si emotiile cresc cu fiecare clipa care trece, pana diseara.
Horoscop 2016 RAC – Dac-au survenit niste probleme de sanatate o sa le veniti rapid de hac, c-o sa luati tratamentul potrivit. Se pare c-o sa va descurcati mai bine cu banii c-o sa-i luati din mai multe surse si o sa umpleti niste goluri, sa eliminati datoriile, dac-ati facut asa ceva.

Horoscop 2016 LEU – Va puteti muta in casa noua, sa inchiriati un spatiu, sa legalizati o situatie, ca sa deveniti titulari, proprietari si asa mai reparte. O sa treceti cu brio de un examen, un interviu si veti fi promovati in urmatoarea etapa care-o sa insemne, probabil, si mai multi bani sau o serie de avantaje.
Horoscop 2016 FECIOARA – Se contureaza o relatie serioasa si o sa ajungeti, cat de curand la logodna si chiar la casatorie. Se poate sa primiti o recompensa, o prima, vreo marire de salariu pentru munca depusa in ultima vreme si o sa mai uitati de frustrari si alte apasari.

Horoscop 2016 BALANTA – Ati putea legaliza un act, o situatie si sa va angajati undeva sau sa va mutati la alta adresa – se-anunta schimbari majore. Posibila colaborare cu o echipa de care o sa fiti incantati, promite sa fie pe termen lung si o sa va asigure banii de rate, facturi, taxe scolare.
Horoscop 2016 SCORPION – O sa-i dati de capat unei probleme din sfera medicala si o sa va recapatati energia, tonusul de care-aveti nevoie in perioada asta. Sefii sunt cu ochii pe voi si asta poate sa fie bine, c-o sa primiti ceva nou de lucru, poate va trec pe lista de avansari si o sa fie un salt profesional.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O persoana nou aparuta in peisaj va face curte si daca n-aveti pe nimeni o sa-i acordati atentie, sa incercati sa va cunoasteti. Poate scoateti din cont niste bani si o sa puteti da avansul pentru o locuinta, o masina sau ca sa plecati intr-o excursie in strainatate, in viitorul apropiat.
Horoscop 2016 CAPRICORN – E posibil sa incasati niste bani pentru ce ati muncit candva si sa pice intr-un moment foarte bun, s-aveti de cheltuiala. Intrevedere cu cineva care va ofera un job, sa lucrati si in particular, la o adica, sa va suplimentati veniturile si-o sa fie o satisfactie profesionala.

Horoscop 2016 VARSATOR – Relatia cu fiinta iubita se va regla din mers si o sa fie liniste si pace acasa, veti face din nou echipa. Se poate sa puneti la cale un proiect care sa v-aduca bani si sa va deschida niste usi, sa treceti intr-o alta clasa valorica, sa straluciti, sa atrageti toate privirile.
Horoscop 2016 PESTI – O invitatie in oras pentru diseara, va scoate la o plimbare fiinta iubita, poate are si ceva important sa va comunice. Se poate sa primiti noi indatoriri, de care-o sa va achitati onorabil si o sa puteti spera la o functie, niste beneficii, un soi de recunoastere pentru munca depusa.
Horoscop Azi 20 Septembrie 2016