Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Octombrie 2021

Horoscop 20 Octombrie 2021, cu Neti Sandu. Capricornii vor relua o relație sentimentală.Horoscop 20 Octombrie 2021, cu Neti Sandu. O să putem resuscita o relație, o s-avem prilejul să-ntâlnim oameni cu care să rezonăm frumos că vom găsi multe puncte comune.Vibrația zilei este 1 și o putem lua oricând de la capăt că resurse avem.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 BERBEC – O să descoperiți o activitate care să vă destindă, un hobby că e o resursă interioară care se cere explorată. Se reglează comunicarea cu anturajul și o să puteți lucra în condiții optime și la fel de bine o să puteți petrece un timp împreună, chiar și online, dacă nu se poate altfel.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 TAUR – Se pare c-ați găsit un remediu pentru una dintre problemele de sănătate și o să fiți buni de muncă. Par să se mai rezolve și de la sine anumite chestiuni care țin de serviciu și o să puteți spera și la un supliment salarial, dac-o fi și-o fi.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 GEMENI – Se reface și la voi armonia din relația de cuplu și o să aveți mai multe preocupări comune de-aici încolo. Vă descurcați mai bine cu timpul și o să-i puteți supraveghea și pe copii la lecții, să-i duceți să practice și un sport, că erați mereu în criză de timp.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 RAC – E rost de mai bine în plan familial, fiecare pune umărul la îndatoririle de zi cu zi și o să fie un echilibru, un confort afectiv. Se conturează o relaxare în plan financiar, poate și pentru că pot veni mai mulți bani de la serviciu, sau din particular dacă veți accepta colaborări.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 LEU – O să vă puteți reface o căsnicie, o relație sentimentală pentru c-ați depășit acel moment de închistare, de însingurare. Vi se propune o colaborare și care v-ar aduce un beneficiu financiar, dar și de imagine, că munca voastră se va bucura de succes și oamenii or să vă aprecieze.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 FECIOARĂ – E cineva care v-a rămas dator cu o explicație și o să ieșiți la o cafea să desfaceți firu-n patru, să se știe adevărul. Le-ați putea reaminti șefilor despre mărirea de salariu pe care v-o promiseseră și o să vă bucurați de un răspuns pozitiv, se pare că ar avea un buget.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 BALANȚĂ – O să vă puteți înțelege cu cineva care a lipsit o vreme din viața voastră și o să cultivați relația, că e cineva cu adevărat valoros. Se rezolvă o sumedenie de lucruri care păreau imposibile, dar s-au găsit soluții să primiți ce vi se convenea: bani, aprecieri, scuze și multe altele.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 SCORPION – Vi se poate mări salariul, și o să vă cumpărați și lucrurile pe care le-ați tot amânat că prioritare erau ratele și facturile. Vi se propune o afacere care v-ar aduce un confort financiar și n-o să fie suprasolicitant, că e ceva care vă place și la care veți lucra cu spor.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 SĂGETĂTOR – Un răspuns afectiv din partea cuiva care se supărase că n-a primit suficientă atenție de la voi, dar i-a trecut. Se poate să strângeți rândurile și să aveți un proiect de echipă și care să meargă bine, să vă dezvoltați frumos, c-aveți o groază de calități și-o să vă reinventați.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 CAPRICORN – Se poate să reluați o prietenie, o relație sentimentală după o pauză cam lungă, dar abia acum ați lămurit niște neînțelegeri. O confirmare, un contract gata semnat, o revenire asupra unei decizii și o să se-ncheie, poate, un proces în favoarea voastră, după mai multe încercări.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 VĂRSĂTOR – Poate vă luați un scurt concediu, măcar un week-end, fie el și prelungit ca să vă recreați, să mai vedeți și alte locuri. Poate vă dați interesul să atrageți niște finanțări, o sponsorizare, ca să rezolvați atât probleme de serviciu, cât și personale, că fără un astfel de sprijin mai greu.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2021 PEȘTI – Poate vi se returnează niște bani c-aveți de primit banii pe care i-ați împrumutat cuiva și o să vă mai relaxați financiar. O surpriză plăcută din partea cuiva care v-o fi rămas dator cu ceva și o să fie, poate, un bun stimulent să vă apucați de un proiect îndrăzneț.