Horoscop  20 Octombrie 2019 Oct20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Octombrie 2019

Horoscop 20 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Fecioarele vor face economii.Horoscop 20 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne putem bucura de o ieşire la plimbare, de întâlnirea cu cineva, de o veste bună şi de ce-o să le putem oferi celorlalţi, de care ne pasă.Horoscop 20 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vibraţia zilei este 2 şi o să facem lucruri în echipă, în doi.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 BERBEC – Se poate să fie un moment bun, decisiv chiar pentru relaţia voastră de cuplu şi să ştiţi dacă vă căsătoriţi, sau nu. Veşti bune cu ecouri în viaţa sentimentală, se reînfiinţează careva care vrea să fiţi un cuplu, c-aţi mai încercat dar n-a mers din prima – acum se poate.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 TAUR – Se pare că cinevacare tine morţiş să vă-ntâlniţi, să se vadă armonia- exista, nu există – ca atracţie or fi din partea acestei persoane. Poate-i chemaţi pe prieteni, rude, să deguste preparatele de sezon şi să fie un motiv de bucurie pentru toată lumea, să fie un pretext de chefuit.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 GEMENI – O să vă puteţi ofei şansa de a fi fericiţi şi să daţi dovadă de înţelegere faţă de perechea de suflet, şi să comunicaţi lejer, să nu se strecoare indiferenta. Se poate să vă invitw cineva – din scurt – la o întrunire, o petrecere şi să vă mobilizaţi uşor să readuceţi, c-aveţi energie, entuziasmul o să-apara şi el instantaneu.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 RAC – Poate redescoperiţi o îndeletnicire de timp liber care să stimuleze creativitatea şi să vă hrăniţi sufleteşte. Poate vă oferiţi o masă de duminică în familie, după care fiecare la treaba lui, să ieşiţi în parc, la terasă, la un spectacol, un târg cu specific, să vă deconectaţi.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 LEU – E careva cu care vă puteţi completa frumos şi să contribuie fiecare cu câte ceva care să consolideze relaţia să rămâneţi împreună. Voi puteţi da o raită pe la prietenii care locuiesc mai aproape de casă şi o să vă prindă bine.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ – În grupul de prieteni poate este careva care să fie interesat de o relaţie. O să vreţi să faceţi economie, dar n-o să vă re-nchideți în casă, o plimbare, o cafea, tot o să vă permiteţi şi vă mai fac şi alţii cinste, o să vă priască ieşirile.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 BALANȚĂ – O puteţi lua din loc şi s-ajungeţi pe la rude, la prieteni, staţi câteva ore şi vă-ntoarceţi şi o să fiţi fresh, luni, la program. O să fiţi în centrul atenţiei că aveţi ceva de spus ori de făcut în public şi o să rămâneţi în valoare pentru că lumea o să vă recunoască meritele.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 SCORPION – Se poată să vină în vizită rudele apropriate, fraţi, surori, nepoţi şi să vă întreţineţi frumos la un grătar, o cafea, o prăjitură. Aveți speranţa că puteţi fi şi voi fericiţi şi să aveţi copii, să vă căsătoriţi, o casă, ori să vă cumpăraţi una.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR – Vă invită careva la masă în oraş, să ştie dacă se întrevede o relaţie de durată. Poate alegeţi o variantă de relax în care să vă odihniţi şi să vă reculegeţi.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN – Se poate să apară cineva cu şarm, care să vă cucerească şi o să va-ncalzească sufletul, după o perioadă în care v-aţi simţit izolaţi. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, de o invitaţie în oraş, poate vă duceţi şi pentru o excursie de o zi ca să vă-ntâlniţi cu cineva sau ca să fiţi de faţă la un eveniment cultural, sportiv.


HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR – Se poate s-aveţi o discuţie de principiu cu cineva care vrea să vă ofere un job, o colaborare şi să vă convină. O să vă fie la-ndemână să plecaţi pe undeva cu prietenii, vă plimbaţi şi voi câteva ore, spălaţi retina cu peisaje mai noi, mai vechi şi o să fie revigorant.
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE 2019 PEȘTI – Cineva de pe alte meleaguri va căută, vă cheamă acolo unde locuieşte şi dacă nu vă puteţi duce poate vine la voi să vă vedeţi odată. Pe voi copiii vă scot din casă, vă duceţi într-un parc ori la munte să descarcati toţi tensiunile şi să vă oferiţi un respiro, să căpătaţi bună dispoziţie.