Horoscop 20 Noiembrie 2016 Nov20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Noiembrie 2016

Horoscop 20 noiembrie 2016. Varsatorii se pregatesc de nunta, iar Leii au parte de surprize.Horoscop 20 noiembrie 2016. O s-avem parte de intalniri placute si care vor aduce noutati care sa ne dea idei pentru sfarsitul de an, sa plecam in vacanta pe undeva sau sa gasim ceva reconfortant pe langa casa.Vibratia zilei este 2 si e o zi perfecta pentru cuplu si recuperarea unor relatii.

Horoscop 2016 BERBEC – O sa puteti da o raita prin imprejurimi sa va rupeti de monotonia de pe langa casa si o sa revedeti oameni si locuri incacate de amintiri. Se poate sa faceti cunostinta cu cineva care va poate deveni partener de cuplu, in timpul unei excursii sau la o petrecere, o masa de sarbatoare.
Horoscop 2016 TAUR – Poate recuperati niste bani pe care i-ati imprumutat cuiva si n-a putut sa vi-i inapoieze la timp si e perfect. Poate va dati intalnire cu cineva cu care oti fi avut vreo neintelegere, ca sa vorbiti deschis in speranta c-o sa stingeti orice conflict, sa fiti din nou in relatii bune.

Horoscop 2016 GEMENI – E posibil sa-ntalniti pe cineva cu care sa rezonati pe mai multe planuri si sa iasa o relatie de toata frumusetea. O sa mai schimbati mediul, iesiti mai des cu tineretul, sa practicati un sport, sa desfasurati activitati recreative ca sa va oxigenati creierul, sa functionati la cote maxime.
Horoscop 2016 RAC – O sa fiti inconjurati de oameni dispusi sa v-ajute, fiecare cu cate ceva si o sa va bucurati de aceste manifestari de generozitate. Se poate s-aveti musafiri, sa va stresati cat mai putin cu pregatirile, ca sa va puteti bucura de prezenta unor oameni cu care-aveti atatea de impartasit.

Horoscop 2016 LEU – O s-aveti parte de surprize placute din partea unui cuplu care tine de voi si o sa fiti pe receptie, le-ntoarceti si voi gestul. Relatia sentimentala promite sa fie si mai stabila si poate va propuneti s-aveti copii, sa mariti familia, sa incepeti o viata noua.
Horoscop 2016 FECIOARA – Foarte posibil rendez vous si o sa aveti un cuvant de spus, poate are loc si o cerere in casatorie. Poate puneti la cale un proiect de timp liber , va implicati in activitatea unei fundatii poate, si o sa alegeti niste oameni care sa fie de calibrul vostru.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa primiti un cadou de casa noua sau de casa proaspat renovata si o sa faceti o tratatie, sa va bucurati cu toti cei dragi. Invitatie de onoare la o casatorie religioasa, se casatoresc niste prieteni sau rude, are loc o festivitate si-o sa revedeti oameni cu care aveti atatea in comun.
Horoscop 2016 SCORPION – E posibil sa va treziti cu niste bani, care v-or fi intrat de curand in cont si nu stiati de ei sau vin pe filiera partenerului de cuplu. O s-aveti parte de momente festive, revedeti oameni dragi, va pregatiti de alte evenimente care se vor tine lant, pana la sfarsitul anului.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O invitatie la un restaurant, poate e ziua cuiva de nastere, o fi cununie religioasa si o sa stati pana spre dimineata. Or sa va ia pe sus prietenii sa va implicati intr-un eveniment care va priveste si pe voi si o sa veniti cu idei ingenioase, puneti mana la treaba si iese ceva de calitate.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Sunt niste oameni interesati de voi si care vor sa va faceti program comun, sa luati parte la niste activitati deconectante. Va faceti curaj sa infruntati o situatie care va rascoleste, va insufla o tema de care vreti sa scapati si o sa priviti in fata un adevar, sa-l acceptati.

Horoscop 2016 VARSATOR – Relatia cu fiinta iubita devine si mai serioasa si poate va pregatiti de nunta, daca totul merge ca la carte. Se pare c-o sa iesiti cu grupul de prieteni sa faceti miscare, sa va distrati, poate dati o fuga in alt oras sa beti o cafea cu niste oameni de care va era dor.
Horoscop 2016 PESTI – Se poate sa le fiti martori de cununie, unor prieteni si sa luati parte si la cheful de dupa, sa va bucurati de o stfel de ocazie festiva. Poate descoepriti in cont niste bani pe care sa-i folositi in oras, la cumparaturi, sa luati si o gustare cu ai vostri, sa va faceti unele mici placeri.
Horoscop Azi 20 Noiembrie 2016