Horoscop  20 Mai 2019 May20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Mai 2019

Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii vor primi o sumă mare de bani.Horoscop 20 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. O să ne parvină şi din senin, de la sine şi cu ajutorul nostru nişte răspunsuri, bani, confirmări şi o să facem progrese în zonele în care-am avut de suferit.Vibraţia zilei este 2 şi o să primim ajutorul de care-avem nevoie dacă ştim cui să-l cerem.


HOROSCOP 20 mai 2019 BERBEC – Poate achitaţi un sejur de vacanţă şi vă duceţi la vară acolo unde visaţi s-ajungeţi de multă vreme, sau poate e un city break. E posibil să vă între o sumă mare de bani şi să vă luaţi maşină, casă, poate plătiţi nişte taxe şcolare şi o să scăpaţi de nişte frustrări, că nu vă puteţi mişca din lipsă de bani.
HOROSCOP 20 mai 2019 TAUR – Poate o să decideţi împreună cu familia să cumpăraţi ceva scump pentru casa, iar unii dintre voi o să vă luaţi probabil o maşină. Apar numeroase oportunităţi de a vă spori veniturile şi să faceţi acele lucruri importante pe care vi le doreaţi de multă vreme şi o să se bucure şi ai voştri.


HOROSCOP 20 mai 2019 GEMENI – Răspunsul pe care-l aşteptaţi de la cineva faţă de care aveţi sentimente profunde o să sosească şi o să aflaţi ce simte pentru voi. Revine cineva cu o ofertă de lucru şi poate plusează la salariu, vă asigură şi nişte avantaje care vă dau toate motivele să acceptaţi propunerea respectivă.
HOROSCOP 20 mai 2019 RAC – Poate-o să faceţi nişte schimbări pe-acasă şi o să scoateţi din banii puşi la saltea, ca să fie şi mai confortabil la voi acasă. O să vă-ntindă o mână de ajutor nişte prieteni care poate vor să terminaţi mai repede treaba ca să ajungeţi la un eveniment important pentru fiecare dintre voi.


HOROSCOP 20 mai 2019 LEU – Poate-o să vă pregătiţi de o relansare şi o să primiţi susţinere din partea unor apropiaţi care cred în valoarea voastră. Şi voi o să vă implicaţi în pregătirea unor evenimente care or să vă menţină în centrul atenţiei şi o să vă daţi peste cap să iasă totul ca la carte.
HOROSCOP 20 mai 2019 FECIOARĂ – O să puteţi încheia o situaţie scriptică şi să vă asiguraţi un statut care să vă permită să avansaţi pe scara ierarhică. Poate aranjaţi o plecare, fie la sfârşit de săptămână, fie într-un concediu la care visaţi de multă vreme, dar n-aveaţi bani, timp, cu cine să plecaţi – motive erau mai multe.


HOROSCOP 20 mai 2019 BALANȚĂ – O reuşită la şcoală, poate-ați obţinut ok-ul pentru etapa superioară şi sunteţi mai aproape de absolvire. O să aveţi succes în formula de grup şi o să vă extindeţi afacerile, să vă asiguraţi banii de care-aveți nevoie pentru şcoală, poate-ați obţinut ok-ul pentru etapa superioară şi sunteţi mai aproape de absolvire.
HOROSCOP 20 mai 2019 SCORPION – Poate vi se aprobă un împrumut care-o să v-ajute să daţi avansul pentru o casă, o maşină, o vacanţă de lux. E posibil să luaţi o sumă importantă de bani pe care trebuia s-o încasaţi mai demult, poate chiar din decembrie şi o să creaţi un fond de rulment – pe cât posibil.


HOROSCOP 20 mai 2019 SĂGETĂTOR – E o atmosferă febrilă la serviciu, or fi oameni, proiecte noi şi o să fie nevoie de voi mai mult ca oricând. Lucruri pe care vi le-aţi dorit cine ştie de când se-ntâmplă şi o să realizaţi cât de multe lucruri la care aţi pus şi voi umărul, vi s-au împlinit.
HOROSCOP 20 mai 2019 CAPRICORN – Se-anunţă un eveniment monden la care aveţi şi voi ceva de spus şi de făcut şi o să fie un salt în sfera socială. E o răscolire interioară şi care poate scoate la iveală o revelaţie şi o să puteţi salva o amiciţie, o căsnicie, sau o relaţie de afaceri.


HOROSCOP 20 mai 2019 VĂRSĂTOR – O să mai schimbaţi câte ceva pe-acasă şi o să se cam subţieze contul dar, nu-i nimic, puneţi voi banii la loc. Grupul cu care aţi repurtat diferite succese vă cheamă la o altă provocare şi o să vă prindă bine să vă puneţi toată priceperea la bătaie, să aveţi o contribuţie valoroasă.
HOROSCOP 20 mai 2019 PEȘTI – O reuşită la şcoală, la examene, la un interviu, o să vă clădiţi un statut solid, să stârniţi admiraţia celor din jur. O ieşire în lume v-ar aduce un plus de prestigiu şi o să funcţionaţi la alt nivel, după noi standarde, c-aveţi gânduri mari – de ascensiune în carieră.