Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Iulie 2021

Horoscop 20 iulie, cu Neti Sandu. Racii câștigă mai mulți bani.O zi cu de toate. O să ne străduim să mulțumim pe toată lumea, că bune intenții avem, restul mai depinde și de alți factori.Vibrația zilei este 1 și e bine să facem pentru prima dată ceva.


Horoscop 20 iulie BERBEC – Vă puteți ocupa și de casă, de familie și de un hobby care să vă umple frumos timpul liber și, eventual, să câștigați și niște bani.
Horoscop 20 iulie TAUR – Poate organizați o activitate în care să pună umărul grupul cu care-ați mai lucrat și să vă suplimentați veniturile, să aveți bani pentru vacanță.


Horoscop 20 iulie GEMENI – O să vă organizați altfel timpul încât să încapă și o colaborare, c-aveți nevoie de bani și oportunități chiar se ivesc și e de profitat.
Horoscop 20 iulie RAC – Se reglează niște situații care v-au dat de furcă și o să vă puteți angaja altundeva, sau să câștigați mai mulți bani, aici unde lucrați.


Horoscop 20 iulie LEU – Se conturează mai multe proiecte la orizont și o să vă implicați în ce vi se potrivește că e un moment bun de afirmare și de creat statut.
Horoscop 20 iulie FECIOARĂ – O să puteți descurca ițele unei afaceri dacă mai apelați și la cunoștinte și o să pregătiți terenul pentru o nouă provocare profesională.


Horoscop 20 iulie BALANȚĂ – Se poate să apară cheltuieli neprevăzute și să faceți o inginerie financiară să achitați tot ce-nseamna datorii, ca să stați liniștiți.
Horoscop 20 iulie SCORPION – Vești amestecate și-o să treceți prin toate stările pân-o să le dați de capăt chestiunilor mai complicate, dar va merita orice efort din partea voastră.


Horoscop 20 iulie SĂGETĂTOR – Ați putea legaliza un act, o situație, și să vi se recunoască o diplomă, să vă puteți cumpăra o casă, ori să candidați la funcție, un post de conducere.
Horoscop 20 iulie CAPRICORN – Vi se propune o afacere, o colaborare, și numai voi puteți hotărî cu cine să vă asociați și pe ce perioadă de timp, că sunteți ocupați cu diverse, altele.


Horoscop 20 iulie VĂRSĂTOR – Multa lume vă caută ca să puneți și voi amprenta pe o acțiune-eveniment, să vă bucurați de atenție și de aprecierea celor din jur.
Horoscop 20 iulie PEȘTI – E o perioadă încărcată atât la serviciu, cât și acasă, dar o să dați de zor să puteți pleca măcar câteva zile pe undeva, la aer curat, la mare, la munte.