Horoscop 20 Februarie 2024 Feb20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Februarie 2024

Horoscop 20 februarie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care vin niște bani, pot fi și cadou.Horoscop 20 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. O să simțiți un confort sufletesc pe care-l putem spori dacă ne asigurăm că și cei din jurul nostru se simt în elementul lor, să creăm armonie.Vibrația zilei este 2 și o să facem echipă cu cel cu care chiar rezonăm.


Horoscop 20 februarie 2024 – BERBEC – Vă alăturați unui grup ca să dați drumul unui proiect care o să vă aducă beneficii și o să fiți încântați de rezultate, cât de curând. O să faceți o reevaluare a prietenilor și o să-i păstrați pe cei care v-au fost fideli și au fost sinceri cu voi.
Horoscop 20 februarie 2024 – TAUR – O să primiți poate niște bani în plus, vi se mulțumește pentru felul în care v-ați achitat de responsabilități și o să vă prelungiți eventual niște contracte.Poate vă e mai clar dacă o să vă căsătoriți, sau nu și o să începeți pregătirile, dacă răspunsul e DA.


Horoscop 20 februarie 2024 – GEMENI – O să dați de o cazare ieftină pe undeva, prin țară, prin lume și o să plătiți avansul, și restul la destinație, poate la vară.Poate ați primit un accept de la școală, și o să faceți rost de bani pentru cursuri, examene, să vă puteți urma visul.
Horoscop 20 februarie 2024 – RAC – Vă caută cineva care vă este recunoscătoare, persoană pentru că i-ați ajutat-o atunci când a avut cea mai mare nevoie și o să vă petreceți câteva ore împreună.Vin de undeva niște bani, poate fi și un cadou și o să faceți o rezervare pentru weekend la schi, undeva, sau la un restaurant, un spectacol.


Horoscop 20 februarie 2024 – LEU – O să vă expuneți punctul de vedere într-o ședință și poate șefii se vor îndupleca să vă acorde un plus salarial, să vă pună la dispoziție și gadgeturi de ultimă generație, aparatură ultraperformantă.E cineva căruia îi e dor de voi și o să faceți cumva să vă vedeți, și dacă nu se poate azi, atunci în weekend.
Horoscop 20 februarie 2024 – FECIOARĂ – O să încercați o nouă abordare cu șefii, să le mai cereți una, alta, un salariu mărit, o mașină de serviciu, abonament la sala de sport, la piscină, diverse.O să vă bucurați de o revedere care o să vă răscolească niște amintiri care vă pot detensiona să luați o decizie majoră.


Horoscop 20 februarie 2024 – BALANȚĂ – Apar noutăți la serviciu și o să vă pliați pe cerințele șefilor că vreți și voi o upgrade ca să vă perfecționați stilul, să atingeți un alt nivel.O să vă simțiți atrași de cineva care vă hipnotizează de-a dreptul, și o să încercați, cu greu, să vă dezmeticiți.
Horoscop 20 februarie 2024 – SCORPION – Poate o să vă hotărâți să dați o mână de ajutor unui coechipier de afaceri că e nevoie de talentul vostru și o să vă implicați cu mare dragPoate vă descoperiți un hobby care o să vă scape de stres și o să dați randament și mai bun la slujbă.


Horoscop 20 februarie 2024 – SĂGETĂTOR – O să fiți expeditivi cu obligațiile profesionale și o să faceți treabă bună în familia de grup că vă anima aceleași idealuri și toată lumea are de câștigat.Poate revine ideea unei mutări și o să vă consultați cu ai voștri că să știți dacă vă căutați o locuință mai spațioasă, sau nu.
Horoscop 20 februarie 2024 – CAPRICORN – Încep să se adune banii în cont și o să vă faceți planuri să luați lucruri scumpe că le aveți de mult timp pe lista de așteptare.O să definitivați o situație care ține de școală și o să încheiați un stagiu, treceți într-o etapă superioară.


Horoscop 20 februarie 2024 – VĂRSĂTOR – Aveți idei, în jurul vostru sunt oameni care vă pot ajuta să le puneți în practică și o să vă meargă bine din punct de vedere financiar.O să dați zor să rezolvați diverse probleme legate de casă și o să vă rămână timp și pentru voi, să ieșiți la plimbare, la mondenități.
Horoscop 20 februarie 2024 – PEȘTI – Sunt chestiuni importante de care trebuie să vă ocupați și o să vă asigurați un statut, o să ieșiți practic, dintr-o stare de provizorat.Apare cineva care a așteptat destul un răspuns de la voi și poate v-ați decis ce-i spuneți, dacă rămâneți împreună sau nu.