Horoscop 20 Februarie 2017 Feb20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Februarie 2017

Horoscop 20 februarie 2017. Pestii pot primi niste bani, Fecioarele fac reparatii costisitoare.Horoscop zilnic prezentat de Neti Sandu. O sa punem punctul pe i intr-o chestiune care ne da de multa vreme de furca si o sa stim, de data asta, cum sa procedam ca sa-i venim de hac. Vibratia zilei este 2 si daca o sa apelam la cineva apropiat ca sa n-ajute o sa primim suportul de care-avem nevoie.

BERBEC – O relatie la distanta ar putea sa mearga mai bine daca faceti cumva sa va vedeti mai des ca sa nu se stinga flacara iubirii. Se poate sa primiti ok-ul pentru o plecare la studii sau ca sa munciti in strainatate, sau in alt oras din tara si o sa va organizati sa fie totul pus la punct.
TAUR – E bine sa fiti si mai grijulii cu sanatatea si sa va duceti la un control, sa va asigurati ca sunteti sanatosi, mai ales daca nu v-ati mai facut cine stie de cand analizele. E posibil sa faceti rost de acei bani fara de care nu va puteti cumpara casa, masina, ori sa pregatiti o nunta, un botez ca se-anunta evenimente in familia voastra.

GEMENI – Se poate sa aflati cu ce sentimente vine spre voi fiinta iubita si sa vedeti cam pe unde va situati, si daca e loc de mai bine. Ii puteti cere sefului o inlesnire, sau sa stati la masa negocierilor cu niste parteneri de afaceri si sa veniti cu argumente serioase ca sa primiti ce considerati ca vi se cuvine.
RAC – Se pare c-o sa fiti de acord cu deciziile sefilor si o sa lucrati, probabil, mai mult, chiar si fara sa va fie platit surplusul. O suma de bani pe care-o asteptati de multa vreme poate sosi, in sfarsit, si sa va luati ceva util pentru casa si sa-i ajutati cu medicamente si mancare pe ai vostri, daca au probleme.

LEU – E cineva care are sanse la inima voastra numai pentru ca a avut rabdare si v-ati convins ca e tot ce va trebuie. Poate o sa primiti un raspuns referitor la copii, la drepturile pe care le aveti si la obligatiile care va revin si o sa va faceti programul si in functie de celalalt partener.
FECIOARA – Ati putea cumpara si in rate niste piese de mobilier ca sa le inlocuiti pe cele uzate, sau ca sa faceti niste reparatii serioase, costisitoare. Noutati si la serviciu si acasa, trebuie sa dati zor sa se-ncheie cu bine un proiect, sa puteti trece la urmatorul, c-aveti multe pe agenda anului.

BALANTA – Vi se poate semna un act important si sa capatati alt statut, sa fiti si platiti – in consecinta, e de presupus. O confirmare de la scoala, c-ati luat un examen sau de la un interviu, c-ati fost acceptati si o sa urmati un alt parcurs profesional, care va fi presarat cu succese.
SCORPION – O sa-i acordati un plus de atentie cuiva care va da mai demult tarcoale si o sa vedeti in ce masura va armonizati, in vederea unei relatii de cuplu. E posibil sa luati o suma de bani si sa rezolvati ceva care va statea demult pe creier si sa le oferiti un prilej de bucurie alor vostri.

SAGETATOR – Omul de care v-ati legat toate sperantele ca v-ar putea face fericita, va spune ce simte si cum vede continuarea povestii voastre de dragoste. Intalnire importanta, decisiva poate, si o sa aflati dac-ati castigat un proces, o suma de bani, ati primit un post, o functie si o sa fie o definitivare.
CAPRICORN – Se pare c-o sa puteti face lumina intr-o chestiune care tine de o neintelegere cu partenerul de suflet si relatia o sa mearga frumos de-aici incolo. Ati putea rezolva o chestiune mai veche si sa va eliberati de o apasare sufleteasca, sa faceti progrese de-aici incolo pentru ca e un an in care va puteti face remarcati in cariera, pe scena sociala.

VARSATOR – Ati putea face rost de bani dintr-o activitate de grup si sa va bucurati si de aprecierea celor din jur c-o sa iasa un lucru de calitate. E posibil sa faceti mai multe drumuri ca sa va vedeti cu semnaturile la zi, sa faceti diverse comisioane ca sa le fiti de folos unor apropiati care au nevoie de cate ceva.
PESTI – E posibil sa luati niste bani si sa cumparati ceva scump pentru casa, ori va luati o masina. Puteti incepe lucruri noi si-o sa gasiti pe cate cineva care sa v-ajute, sa va atingeti un ţel, sa castigati mai multi bani si sa se vorbeasca – de bine – despre voi.


Horoscop Azi 20 Februarie 2017