Horoscop 20 Decembrie 2016 Dec20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Decembrie 2016

Horoscop 20 decembrie 2016. Scorpionii vor avea parte de cheltuieli neprevazute, pe de alta parte, Varsatorii primesc bani.Se pare c-o sa scoatem artileria grea ca sa facem fata situatiilor, sa finalizam proiectele ca sa ne luam banii, sa rezolvam atat problemele de serviciu, cat si pe cele de-acasa, s-avem grija de toti ai nostri.Vibratia zilei este 2 si ne putem bucura de o companie agreabila si de sprijin.

Horoscop 2016 BERBEC – -Puteti afla o veste despre o colaborare din ianuarie-n colo si care v-ar aduce un surplus banesc numai bun sa acoperiti facturile curente si ratele.
Horoscop 2016 TAUR – Intrunire cu colegii de serviciu, de breasla, sa faceti un bilant, sa puneti la punct o strategie pentru anul viitor, ca sa dati lovitura in afaceri.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate faceti abia acum o rezervare pentru sarbatori la munte sau la mare daca gasiti o destinatie exotica pentru la mare si-o sa fie la un pret accesibil.
Horoscop 2016 RAC – E bine sa va-ngrijiti de sanatatea voastra si a celorlalti membri ai familiei, acum cand inca mai puteti face o programare la doctor, la analize c-o sa fie mai greu de sarbatori, daca nu imposibil.

Horoscop 2016 LEU – Poate reglati situatia financiara, sa scapati de niste rate, sa micsorati o dobanda, sa va descurcati cu cheltuielile in perioada asta.
Horoscop 2016 FECIOARA – O sa avansati cu actele pe care vreti sa le semnati de multa vreme si o sa va puteti muta, poate si cu chirie, pana la sfarsitul anului sau la inceputul lui ianuarie.

Horoscop 2016 BALANTA – Poate v-ajuta cineva sa rezolvati problemele casei, sa va faca toate cumparaturile sau curatenia, sa va scape de lucrurile inutile, ori defecte de pe-acasa.
Horoscop 2016 SCORPION – E posibil sa apara niste cheltuieli neprevazute si sa faceti cumva sa va descurcati, sa nu fie nevoie sa va-mprumutati, sa va-ncadrati in buget.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Va dati intalnire cu partenerii de afaceri sa recuperati banii pentru care ati muncit si sa duceti la bun sfarsit proiectul care poate insemna relansarea voastra.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Se poate sa legalizati un act de maxima importanta si sa va puteti angaja din ianuarie, ori sa recuperati bani si bunuri la capatul unui proces.

Horoscop 2016 VARSATOR – E posibil sa va luati banii fara de care nu va puteti misca si daca nu apar e bine sa insistati c-ati putea urgenta totul si sa va faceti cumparaturile obligatorii.
Horoscop 2016 PESTI – O sa fiti cooptati intr-o echipa care pregateste un eveniment de sarbatori, fie chiar si pentru serbarea copiilor si o sa puneti suflet, inspiratie si bani.
Horoscop Azi 20 Decembrie 2016