Horoscop 20 August 2023 Aug20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 August 2023

Horoscop 20 august 2023, cu Neti Sandu. Mai multe zodii sunt așteptate la nunți și sindrofii în weekend.Horoscop 20 august 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi reuşită. O să ne găsim, în sfârşit, echilibrul sufletesc şi o să ne putem vedea şi de restul treburilor care nu mai suportă amânare.Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi, să fim în tandem.


Horoscop 20 august 2023 – BERBEC – Se poate să vă iasă în cale cineva care să vă atingă la coarda sensibilă şi dacă n-aveţi pe nimeni să daţi curs unei relaţii să vedeţi ce se întâmplă.Vi se lansează o invitaţie la plimbare, la o îngheţată, ca să recuperaţi acel timp în care nu v-aţi putut vedea.
Horoscop 20 august 2023 – TAUR – Poate vă lăsaţi convinşi de copii, de prieteni, să vă duceţi într-un parc de aventură ca să vă distraţi cu toţii, să faceţi şi baie, pe cât posibil, la un aqua parc de exemplu.O să vă faceţi remarcaţi într-un cerc de prieteni, şi poate e cineva care-o să vă invite la o plimbare, ca să vă cunoaşteţi.


Horoscop 20 august 2023 – GEMENI – O să daţi o fugă la malul mării sau altundeva să vă bucuraţi de peisaje ca să mai uitaţi de stresul de la serviciu şi de obligaţiile casnice, gospodăreşti.E cineva la care ţineţi şi pe care n-aţi vrea să-l pierdeţi ca să împărtăşiţi, în continuare bune şi rele împreună.
Horoscop 20 august 2023 – RAC – Poate vă daţi întâlnire cu rudele, c-aveţi o petrecere în familie, şi o să vă implicaţi complet pentru că vreţi să iasă totul ca lumea.Se poate să plecaţi, măcar, în localitatea vecină, dacă nu mai departe ca să fie o excursie în toată regulă, să vă priască.


Horoscop 20 august 2023 – LEU – O să recuperaţi o relaţie care se cam “răcise” şi o să vă continuaţi, frumos, viaţa. Poate vă gândiţi la căsătorie, dacă lucrurile au căpătat un ambitus, au prins culoare.E cineva care vrea să vă scoată în lume şi o să vă placă atât compania, cât şi destinaţia şi-o să vă revigoraţi.
Horoscop 20 august 2023 – FECIOARĂ – Aveţi chef de plimbare, poate daţi o raită pe la malul mării, sau îi faceţi o vizita unui prieten care locuieşte în alt oraş şi mai schimbaţi peisajul.Dacă nu plecaţi pe nicăieri o să vă treziţi cu un musafir de la drum lung şi o să vă placă să petreceţi o zi şi o noapte împreună.


Horoscop 20 august 2023 – BALANŢA – O apariţie – surpriză, cineva care zicea că e ocupată şi că nu poate veni şi-a făcut, totuşi, timp să vă vedeţi, că dorul e dor, na!O să vă eliberaţi de o apăsare, un secret care vă creau disconfort şi o să vă puteţi continua o poveste de dragoste.
Horoscop 20 august 2023 – SCORPION – Poate veţi prelungi un contract, cu condiţia să primiţi banii de care aveți nevoie, altminteri o să alegeţi varianta B, un alt job, că oferte aveţi.Se poate să vă duceţi la o nuntă, oricum, e o ceremonie care o să vă dea emoţii. c-o fi cineva apropiat.


Horoscop 20 august 2023 – SĂGETĂTOR – V-a rămas inima la cineva cu care nu v-aţi putut vedea din cine ştie ce motive şi o să-i daţi de veste că vreţi neapărat să vă-ntâlniţi şi poate primiţi răspunsul mult aşteptat.Se poate să faceţi cunoştinţă, pe la sindrofiile la care veţi ajunge, cu cineva care vă poate deveni partener de cuplu. Vedem dac-o fi aşa.
Horoscop 20 august 2023 – CAPRICORN – O să vă puteţi deplasa cu uşurinţă şi să revedeţi nişte locuri încărcate de amintiri, să mai povestiţi cu prietenii pe care-i vedeţi mai rar, să schimbaţi impresii.Poate abia acum o să primiţi o invitaţie să plecaţi în alt oraş, poate în străinătate, să vizitaţi o staţiune turistică unde se află cineva cunoscut.


Horoscop 20 august 2023 – VĂRSĂTOR – Se reface grupul de altă dată şi o să reluaţi nişte preocupări care v-or fi adus satisfacţii profesionale şi sufleteşti, că sunt oameni cu care vă armonizaţi.O reuşită în sfera financiară – chiar şi pentru că obţineţi o promisiune c-or să vi se dea acei bani care vi se cuvin, e ca şi cum i-aţi primit.
Horoscop 20 august 2023 – PEŞTI – Poate vă duceţi la o ceremonie religioasă şi le luaţi un cadou preţios mirilor, asta dacă nu o să le viraţi bani să-şi cumpere ei ce au nevoie.Se poate să ieşiți la o cafea – de afaceri – ca să lămuriţi nişte aspecte contractuale care vă displac.