Horoscop  20 August 2019 Aug19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 August 2019

Horoscop 20 august 2019. Planuri de căsătorie pentru nativii acestei zodii.Se poate s-avem nişte revelaţii şi să primim răspunsuri la-ntrebarile pe care ni le punem de multă vreme şi-o să ştim cum să acţionăm, să obţinem ce ne-am dorit.Vibraţia zilei este 5 şi e bine să spunem ce ne trece prin minte, să nu lăsăm loc de echivoc.


BERBEC: O să cereţi, poate, ajutorul unui consilier bancar să vă spună ce să faceţi cu banii dintr-un depozit, sau ce fel de credit bancar puteţi obţine. Sfera sentimentală e frumos colorată, înseamnă că primiţi răspunsul afectiv mult aşteptat, şi o s-aveţi cu cine şi unde să vă petreceţi concediul, sau măcar weekend-ul.
TAUR: Vă puteţi gândi serios la căsătorie, poate v-aţi luat, deja casă, ori sunteţi în căutarea uneia pe care să v-o găsească o agenţie imobiliară. E cineva care vă curtează de multă vreme vrea să colaboraţi şi dacă sunteţi mai liberi acum poate vă daţi acceptul şi intraţi în programul respectiv, care o să v-aducă bani.


GEMENI: Poate vă faceţi nişte analize medicale să vedeţi cum staţi, să interveniţi cu vreun tratament dac-o să fie cazul. Se poate să goliţi contul ca să vă luaţi ceva scump, mobilă, aparatură, o maşină poate, sau bilete într-o staţiune de agrement să vă distraţi cu ai voştri.
RAC: O relaţie de cuplu se poate reinventa şi să priviţi cu optimism înainte ca să vă folosiţi toate atuurile, să rămâneţi împreună. Poate aveţi ceva de vorbit între patru ochi cu şeful, ca să vă asiguraţi că înţelege de ce aveţi nevoie de o mărire de salariu, sau de nişte avantaje pe care vi le-a promis cândva.


LEU: E cineva tânăr care vrea să fiţi o pereche reuşită şi poate puneţi amândoi umărul să fiţi o echipă sudată. Sunt semne de stabilitate la voi, atât în plan profesional, cât şi personal, şi o să puteţi semna contracte, să vă asiguraţi un venit constant.
FECIOARĂ: O să-şi facă apariţia cineva cu care-aţi mai încercat să fiţi împreună, dar ceva n-a mers şi va bate gândul să reluaţi povestea. Vi se aprobă un proiect particular şi o să daţi drumul demersurilor, pe bandă rulantă, să vină cât mai repede şi banii, să acoperiţi cheltuielile de tot felul.


BALANŢĂ: Poate va trebui să umblaţi după nişte acte, să completaţi un dosar ca să rezolvaţi nişte probleme de tip imobiliar, o succesiune, o donaţie. O să mai daţi nişte bani ca să luaţi lucruri noi pentru casă, poate mai primiţi şi cadouri, dacă v-aţi mutat de curând în casă nouă.
SCORPION: O ieşire cu colegii de breaslă v-ar da posibilitatea să vehiculaţi idei noi despre un proiect comun, pe care să-l demaraţi din toamnă. Poate v-aţi mai gândit în privinţa unui parteneriat de afaceri şi o să bateţi palma pentru un proiect care poate fi rampa voastră de lansare şi să străluciţi în carieră.


SĂGETĂTOR: O să primiţi aprobări, vi se reactualizează nişte acte de identitate, buletin, paşaport, legitimaţii, carduri, diverse. Se poate să continuaţi negocierile cu un angajator până vă puneţi de acord în toate privinţele, ca să nu mai procedaţi că în alte dăţi când aţi acceptat condiţiile celuilalt, după care aţi regretat.
CAPRICORN: O nouă dragoste care o să vă facă să uitaţi de tot ce-a fost neplăcut în viaţa voastră şi să vă trezească la o nouă viaţă. O să-ndreptați tot felul de situaţii care v-au ţinut pe loc şi v-au creat frustrări şi o să luaţi startul într-o nouă provocare, ale cărei efecte se vor vedea din toamnă – vor fi unele pozitive.


VĂRSĂTOR: O persoană tânără ține cu tot dinadinsul să vă vedeţi pentru că intuieşte un potenţial de relaţie pe care vrea să-l probeze. O să puteţi intra în audienţă şi să primiţi ce-aţi cerut, să vi se dea şi mână liberă să lucraţi la ceva care să fie în stilul vostru, un proiect atipic.
PEŞTI: Poate vă mai ajută cineva apropiat să reamenajaţi câte ceva pe-acasă, poate şi în grădina mai puneţi un hamac, amenajaţi un foişor. E cineva în afara ţării care vă cheamă, încearcă să vă convingă să vă duceţi acolo, să lucraţi, să vă interesaţi de nişte studii pe care le puteţi face, sau în vacanţă, să daţi o fugă.