Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Aprilie 2021

Horoscop 20 aprilie, cu Neti Sandu. Berbecii vor primi o mărire de salariu.Horoscop 20 aprilie, cu Neti Sandu. Primim răspunsuri favorabile la problemele care ne-au frământat de multă vreme şi o să ne punem şi noi ordine-n viaţă.Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva dacă am lichidat restanțele.


HOROSCOP 20 APRILIE 2021 BERBEC – Se-anunţă bani, printre care şi o mărire de salariu, sau o sursă suplimentară de venituri care să vă scape de angoasele care ţin de bani.
HOROSCOP 20 APRILIE 2021 TAUR – Se pot întâmpla multe lucruri care să vă ia prin surprindere şi să daţi drumul unor proiecte care să vă aducă stabilitate în plan profesional.


HOROSCOP 20 APRILIE 2021 GEMENI – O să puteţi recupera niște bani şi să faceţi cumpărături, că vine Paştele şi poate or mai fi şi alte urgente, care nu mai suportă amânare.
HOROSCOP 20 APRILIE 2021 RAC – Poate inrați într-o combinaţie partenerială şi care să vă asigure banii de care aveţi nevoie dar şi munca o să vă acapareze c-o să fie pe placul vostru.


HOROSCOP 20 APRILIE 2021 LEU – Vi se deschide apetitul pentru un job care se poate să fie mai bine plătit, dar se poate să fi şi în completarea celui pe care-l aveţi acum, o fi vreo colaborare.
HOROSCOP 20 APRILIE 2021 FECIOARĂ – Se poate să vă treziţi cu nişte ajutoare materiale, sau mână de lucru şi care să vă scoată dintr-o încurcătură – că nu mai aveţi timp de nimic.


HOROSCOP 20 APRILIE 2021 BALANŢĂ – O să faceți rost de banii pe care-i aşteptaţi şi puteţi pleca la shopping, sau s-alegeţi din aplicaţii ce-aveţi nevoie, ca să scutiţi timp şi energie.
HOROSCOP 20 APRILIE 2021 SCORPION – E posibil să scurtaţi un contract de angajare aşa cum, la fel de bine puteţi primi un răspuns afirmativ de la judecătorie şi daţi jos de pe umeri nişte greutăţi.


HOROSCOP 20 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR – O să vă puneţi la punct cu situaţia şcolară, poate şi pe copii o să-i monitorizaţi ca să nu rămână în urmă cu materia, să se-ncheie anul şcolar cu bine.
HOROSCOP 20 APRILIE 2021 CAPRICORN – Se poate să mai faceţi o tură de negocieri până semnaţi contractul cu angajatorul, dar v-aţi şi documentat, între timp, să ştiţi ce alegere să faceţi.


HOROSCOP 20 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR – Poate faceţi comandă de piese de mobilier, sau aparatură de uz casnic, ca să fie frumos, confortabil şi să puteţi şi lucra şi învaţă de-acasă, voi, ai voştri.
HOROSCOP 20 APRILIE 2021 PEŞTI – O să vă uniţi forţele cu ale unui grup şi să conribuiți cu ce puteţi, în măsura posibilităţilor, ca să vă faceţi cunoscute calitațile.