Horoscop  20 Aprilie 2019 Apr20

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 20 Aprilie 2019

Horoscop 20 aprilie 2019. Zodia care primeşte o veste neaşteptată.O zi chiar frumoasă. O să putem accesa un filon afectiv în perioada asta a sărbătorilor şi să dăm dovadă de bonomie, s-avem gesturi de mare generozitate faţă de cei care contează pentru noi.Vibraţia zilei este 2 şi o să facem echipă cu cel de lângă noi, cu fiinţa iubită.


BERBEC – Puteţi vorbi şi cu prietenii să vă ia cu maşina dacă a voastră e tot la reparat, sau vă luaţi bilete la tren să plecaţi în plimbare. Oţi fi promis cuiva c-o să petreceţi sărbătorile împreună în alt oraş, altă ţară şi dacă v-aţi făcut timp aveţi şi o brumă de bani, vă puteţi face toate rezervările.
TAUR – E cineva care suspină după voi şi probabil aşteptaţi să facă el primul pas ca să vă recucerească – şi-o s-o facă. Vă daţi întâlnire cu nişte prieteni c-aveţi un sărbătorit, o să fie o petrecere şi poate puneţi la cale ceva frumos pentru Paşte, 1 mai.


GEMENI – O să-ntâlniţi pe cineva la o serată şi se poate să se nască o idilă care să vă ducă la căsătorie, pentru că e an bun de mariaj. Voi faceţi nişte pregătiri ca să plecaţi cu familia pe undeva, să luaţi aer, să vă clătiţi reţină cu toate peisajele care să vă bucure sufletul.
RAC – O s-aveţi prilejul să reparaţi o relaţie care se cam tocise şi o s-o reclădiţi pe un fundament mai solid. O să faceţi cumva să-i strângeţi pe toţi ai voştri la o masă, ori măcar la cafea, la desert, să vedeţi la cine v-adunaţi de Paşte, ori plecaţi împreună pe undeva.


LEU – Se pare c-o să vă iasa-n cale cineva care o să se simtă atras de voi şi o să puteţi face casă bună împreună. Se pare c-o să fiţi dispuşi s-o porniţi la drum dacă vă scot la plimbare prietenii, sunteţi amatori de mişcare şi o să vă faceţi planuri şi pentru o escapadă la mare, probabil de 1 mai.
FECIOARĂ – Or să vă caute copiii, nepoţii care vor să ieşiţi împreună acolo unde le place cel mai mult şi-o să fie pentru voi o bucurie. Poate-o să vă duceţi la nişte prieteni care locuiesc departe de voi, iar sărbătorile pascale o să le petreceţi, contrar obiceiului în alt oraş, pentru că vă e dor de cineva.


BALANŢA – Voi sunteţi pe picior de plecare şi poate legaţi Floriile cu Paştele şi 1 mai-ul să vă recreaţi. E un party care-o să vă repună în relaţie cu nişte oameni care or să vă fie într-un fel, sau în altul de ajutor, şi o să vă daţi interesul să ţineţi relaţiile, la cald.
SCORPION – Poate-i chemaţi pe ai voştri la un suc, o prăjitură – de post – azi, mâine să stabiliţi şi programul de Paşte. Apare cineva care vrea să vă facă viaţa mai frumoasă şi o să-i daţi voie pentru că aveţi un un vibrato comun şi vreţi să fiţi fericiţi în relaţia de cuplu.


SĂGETĂTOR – O s-alegeţi un traseu de plimbare, poate prin împrejurimi, ori vă duceţi în parc să alergaţi, să vă revigoraţi. Se poate să va-ndragostiti până peste urechi de cineva pe care o să-l întâlniţi la o reuniune amicală şi să-nceapă o frumoasă poveste de dragoste.
CAPRICORN – E posibil să vă revină curajul să intraţi într-o relaţie care să vă mângâie sufletul după ce oţi fi trecut printr-o separare. S-ar putea să daţi o raită pe la magazine să alegeţi nişte lucruri frumoase care să dea refresh interiorului locuinţei, să primeniţi şi casă şi pe voi.


VĂRSĂTOR – Se poate să găsiţi cazare ieftină pe undeva de 1 mai şi să rezervaţi pentru o noapte, două, să vă duceţi în doi, sau cu prietenii. E un eveniment monden la care-o să vă duceţi şi o să reactualizaţi vechi prieteni, va mai faceţi şi alte relaţii, poate schimbaţi cercul de prieteni, mediul.
PEŞTI – O să vă scoată cineva la masa poate e prima întâlnire şi o să puteţi lua pulsul acestei relaţii să vedeţi dacă duce undeva. O să daţi iama prin magazine să luaţi cadouri şi tot ce v-aţi propus pentru sărbători – poate plecaţi pentru câteva zile pe undeva departe de casă.