Horoscop 2 Septembrie 2016 Sep02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 2 Septembrie 2016

Horoscop 2 septembrie 2016, prezentat de Neti Sandu. E momentul sa punem punctul pe I, sa ne depasim ezitarile care ne-au intarziat ascensiunea spre succesul pe care-l meritam. Zodia care astazi isi rezolva problemele in dragoste si poate castiga si bani.Vibratia zilei este 2 si e foarte important sa tinem cont de cel de langa noi, sa nu-l facem sa sufere.

Horoscop 2016 BERBEC – Sunteti asteptati la un party, poate va duceti de azi in alt oras, acolo unde se tine petrecerea. O reusita la nivel de grup, poate castigati un concurs, un premiu, o sa va fie rasplatita cumva, munca, sau e o petrecere la care toata lumea va contribui cu cate ceva.
Horoscop 2016 TAUR – Intrevedere amicala ca sa faceti un plan pentru week-end, poate plecati intr-o excursie, sau intr-o drumetie. Demersuri pe mai multe planuri, va interesati de un serviciu, de o casa in care sa va mutati sau poate i-a venit randul masinii s-o schimbati ca si-a trait traiul, gata.

Horoscop 2016 GEMENI – Se poate sa le dati o mana de ajutor parintilor, sau bunicilor, unor rude mai in varsta, care-or sa aprecieze efortul. Se poate sa-i comunicati partenerului de cuplu concluzia la care ati ajuns si sa vedeti ce spune si el, poate e un moment decisiv pentru relatie.
Horoscop 2016 RAC – O invitatie in oras, o plimbare in parc, un shopping deconectant, cu buget limitat, totusi, pare-se. E posibil sa va intre acei bani pe care nu credeati c-o sa-i mai primiti, c-a trecut prea mult timp si-o s-aveti de cheltuiala, ori poate-i puneti deoparte.

Horoscop 2016 LEU – Se poate sa primiti un rest de plata de la cineva care va ramasese dator sau scoateti dobanda de la vreun credit bancar. Poate vindeti ceva scump si-o sa faceti rost de banii cu care sa va luati altceva de care-aveti nevoie, acum, si poate-o sa-i faceti fericiti si pe ai vostri.
Horoscop 2016 FECIOARA – Poate recurgeti la un credit bancar sa va luati masina, sau sa mai plecati intr-un week-end prelungit. Va fi ceva alergatura cu stat pe la ghisee, in audienta pana sa semnati niste acte, dar o sa le dati de capat, sa intrati in legalitate.

Horoscop 2016 BALANTA – E posibil sa incasati niste bani si sa aveti de cheltuiala zilele-astea, sa iesiti pe undeva cu ai vostri. Aveti ceva pe sulfet si daca nu vorbiti cu cineva apropiat o sa va deranjeze si mai tare, si n-o sa va mai priasca nimic, cel mai bine-ar fi sa va eliberati cumva.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa prindeti din zbor o idee de afaceri, si sa va interesati si de un sponsor care sa va finanteze proiectul. Un castig, pot fi bani sau sa semnati un contract, sa capatati un discount la cumparaturi sau sa luati ceva in rate, ca sa nu cheltuiti toti banii odata.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Se-anunta bani si o s-aveti cu ce plati taxele scolare si alte impozite, restantele, dac-or fi. Va trebui sa faceti niste eforturi suplimentare sa primiti de la sefi ce-aveti nevoie, sa convingeti un judecator sa va dea dreptate in instanta.
Horoscop 2016 CAPRICORN – Poate luati o decizie referitoare la relatia de cuplu, la unde o sa locuiti, in ce oras, si la care dintre voi. Voi va pregatiti de o schimbare, poate vi se ofera o postura noua, un fotoliu de sef, dar nu fara concurs si alte preselectii prin care sa treceti.

Horoscop 2016 VARSATOR – O s-aveti o stare de spirit cat se poate de buna la revederea cuiva, care v-a lipsit si care o veni cu vreo promisiune, mai stii. Poate vi se cere sa lucrati la un proiect care v-ar aduce recunoastere, bani, o reusita neasteptata si bani, chiar mai multi decat pan-acum.
Horoscop 2016 PESTI – O poveste sentimentala se poate rescrie fila cu fila si sa va mai dati o sansa, si chiar sa va casatoriti se poate. Se iveste vreo colaborare si daca nu va-ncurca in timpul liber poate merita ca bani si poate ca un plus de experienta, voi hotarati ce si cum.
Horoscop Azi 2 Septembrie 2016