Horoscop 2 Octombrie 2016 Oct02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 2 Octombrie 2016

Horoscop 2 octombrie 2016. Viata sentimentala a Gemenilor devine fierbinte, Balantele primesc o veste importanta.Horoscop 2 octombrie 2016, prezentat de Neti Sandu. O sa avem parte de cele mai neasteptate vizite, mesaje, cadouri, intalniri si multe alte lucruri care nici nu ne trece prin minte si ar fi bine sa fim pe faza, sa nu ne prinda nimic pe picior gresit.Surprize astazi. Vibratia zilei este 2 si partenerul o sa ne fie cel mai bun sprijin.

BERBEC – O sa realizati cat de mult va iubeste omul in care v-ati pus toate sperantele, si-o sa fie chiar peste asteptari. O sa dispuneti de niste bani pe care-i veti cheltui impreuna cu ai vostri, sa va miscati un pic, sa dati o raita prin oras, chiar si la un shoping, de placere.
TAUR – Invitatie la o nunta sau o fi alt gen de petrecere, cu fast, si o sa se lase cu distractie. Reuniune cu oameni de care va simtiti aproape sufleteste si o sa cultivati cu mai multa atentie relatiile, ca sa nu se dizolve.

GEMENI – Sfera sentimentala e fierbinte si o sa apara cineva care sa va faca sa uitati de singuratate, esec, si alte intamplari in dragoste. Se poate sa zburati spre o statiune turistica, sa luati aer, sa revedeti un peisaj incintator si sa fie bucurie pentru toti ai vostri.
RAC – Vi se implineste o dorinta si viata voastra sentimentala o sa fie resuscitata, o sa fiti impliniti sufleteste. E posibil sa va caute cineva care va vrea inapoi dupa ce-ati facut o pauza de relatie, dar trebuie vazut ce va doriti si voi, c-asa-i corect.

LEU – E posibil sa va implicati in pregatirea unui eveniment si o sa fie un ajutor nesperat la care cei pentru care-o faceti nu se-asteapta. Se poate sa primiti un cadou si sa va bucurati de revenirea cuiva in viata voastra, si-or sa fie mari schimbari de-aici inainte.
FECIOARA – E bine s-aveti grija de sanatate, sa nu faceti excese culinare, ci sa fiti cumpatati, asa cum sunteti de obicei, dealtfel.
Va duceti la un party, e o masa festiva in cinstea cuiva si o sa revedeti prieteni, rude indepartate si-o sa fiti un tot unitar, asa cum ati visat dintotdeauna.

BALANTA – O revedere emotionanta, poate aveti ceva important sa-i comunicati fiintei iubite si sa va eliberati de o apasare. Vi se pot intampla lucruri deosebite,orice care sa va faca sa sariti in sus de fericire, poate fi o cerere in casatorie sau sa aflati c-o sa deveniti parinti.
SCORPION – Se poate sa umblati dupa un cadou pentru sarbatoritul la care va duceti, la o aniversare, la un botez, o inaugurare de firma, de casa. Pareti entuziasmati de prezenta cuiva sau de ceremonia la care veti lua parte si o sa puneti mult suflet daca vi se cere sa veniti cu o idee, sa dati o mina de ajutor.

SAGETATOR – O sa iesiti la o plimbare, poate va poarta pasii pe la un spectacol de teatru, la un concert, sau la un eveniment monden. Un dus-intors prin imprejurimi, ca sa va luati portia de miscare, sa va ,,clatiti” privirea si sa va ,,scuturati” de tot stresul acumulat in timp.
CAPRICORN – Se poate sa ocazionati o intalnire cu cineva care vrea sa i se acorde atentie dar si voi pretindeti acelasi lucru-sa fie reciproca. Invitatii pe la diverse aniversari, sindrofii, sa mai tineti cite-un speech la un vernisaj, sa fiti la curent cu ce se-ntimpla prin urbe.

VARSATOR – Se poate sa dedicati mare parte din timp copiilor, daca nu intreaga zi si sa practicati un sport, sa iesiti in parcul de distractii. O sa practicati una dintre activitatile preferate, ca sa va relaxati si sa-i atrageti si pe copii, macar in week-end sa va faceti program comun,de relas.
PESTI – E posibil intr-un cerc de prieteni sa-ntalniti pe cineva carismatic de la care sa nu va puteti dezlipi nici privirea, nici gandul. Dorul de cineva s-ar putea sa va poarte pasii spre un alt oras, sau poate o convingeti pe aceea persoana sa vina pe la voi daca niste lucruri va retin acasa.
Horoscop Azi 2 Octombrie 2016