Horoscop 2 Noiembrie 2023 Nov02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 2 Noiembrie 2023

Horoscop 2 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie își poate găsi partenerul de viață.Horoscop 2 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu beneficii. Pornim de la un confort sufletesc şi o să putem trece peste o ceartă, o supărare şi să ne împăcăm cu noi înşine că să putem trece mai departe.Vibraţia zilei este 2 şi să cerem ajutorul dacă ne aflăm în impas, c-o să-l primim.


Horoscop 2 noiembrie 2023 – BERBEC – O să faceţi, monetarul ca să reiasă, clar, câţi bani trebuie să vă mai intre ca să vă puteţi mişca în voie, şi dacă tot nu apar să faceţi demersurile necesare să vină.O să puteţi întâlni şi noi pe cineva care să fie pe structura voastră sufletească şi să construiţi o relaţie care să vă completeze frumos, în sfârşit.
Horoscop 2 noiembrie 2023 – TAUR – Se poate să v-aşezaţi la masa negocierilor ca să vedeţi dacă puteţi obţine tot ce v-aţi propus de la partenerii de afaceri, sponsori, sau o să mai dureze până-i convingeţi.Poate vine cineva cu gânduri de împăcare că nu mai suporta despărţirea de voi şi inima trebuie să ştie răspunsul.


Horoscop 2 noiembrie 2023 – GEMENI – Se conturează o sumă de bani şi o să faceţi tot posibilul să-i puneţi la păstrare, dar dacă aţi tot amânat nişte plăți, n-o să se poată.E bine să aveţi mai multă grijă de sănătate şi să vă duceţi la medic şi dacă vă e prescris un tratament să-l şi luaţi.
Horoscop 2 noiembrie 2023 – RAC – Vă caută cineva care vrea să vă scoată la plimbare, poate sunt nişte lucruri delicate, de vorbit între patru ochi şi se lămureşte o poveste, o chestiune.Prietenii insistă să le faceţi o vizită, prin ţară, pe undeva, şi dacă vă puteţi rupe de confortul casnic o să vă duceţi.


Horoscop 2 noiembrie 2023 – LEU – Poate investiţi nişte bani în casa, o renovaţi, reamenajaţi un corp de casă, îl transformaţi în birou, sau îi daţi o altă destinaţie, ca să fie convenabil.E posibil să fiţi invitaţi la o nuntă prin ţară, sau la un botez şi să vă duceţi pentru o zi, două în weekend.
Horoscop 2 noiembrie 2023 – FECIOARĂ – Se poate s-aveţi ceva de spus, sau de anunţat în scris unui public, se poate şi pe online, dacă nu de pe o scenă în direct şi o să aşteptaţi ecourile de răspuns.O să alocaţi mai mult timp studiului şi o să luaţi, poate lecţii în particular, unii dintre voi – că poate vreţi bursa.


Horoscop 2 noiembrie 2023 – BALANŢA – Poate le cereţi şefilor un bonus, un voucher, nişte bani în plus, chiar, şi sub formă de bonuri valorice ca să vă echilibraţi din punct de vedere financiar.Poate vă asociaţi cu cineva care se pricepe la o muncă anume şi va fi un succes de echipă.
Horoscop 2 noiembrie 2023 – SCORPION – O să fiţi în formă, gata de noi performanțe, atât în plan profesional, cât şi personal şi o să vă bucuraţi de o serie de reuşite, care mai de care.O să mai faceţi încă un pas spre o şi mai bună comunicare cu partenerul de cuplu şi o să vă reaşezaţi relaţia.


Horoscop 2 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR – E de lucru la serviciu şi o să vă daţi toată osteneala să vă achitaţi de toate obligaţiile ca să nu vi se poată reproşa nimic.E cineva care visează să aveţi o relaţie, dar numai dacă sunteţi singuri se poate şi o să vedeţi ce şi cum.
Horoscop 2 noiembrie 2023 – CAPRICORN – O să vă asiguraţi că şefii sunt mulţumiţi de felul în care aţi lucrat şi poate vă mai luaţi ceva pe lângă, de lucru, şi o să vă suplimentaţi veniturile.O fundaţie, un grup, e cineva care vă solicită o părere, o mână de ajutor şi o să puneţi umărul la treabă.


Horoscop 2 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR – Poate vă luaţi o mini-vacanță şi vă duceţi câteva zile undeva, mai departe de casă, poate la invitaţia cuiva, şi dacă nu e nimeni, atunci rezervaţi la o cabană, un hotel.O să vă puteţi recupera banii pe care nu mai catandiseau unii şi alţii să vi-i returneze şi o s-aveţi de cheltuială.
Horoscop 2 noiembrie 2023 – PEŞTI – Pe voi vă așteaptă cineva prin țară, prin lume, și poate plecați într-un citybreak să vă limpeziți gândurile, să dați refresh emoțiilor de tot felul.Întrevedere cu cineva care o să vină cu o propunere de colaborare şi o să ştiţi de la bun început dacă sunteţi interesaţi, sau nu.