Horoscop 2 Mai 2024 May01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 2 Mai 2024

Horoscop 2 mai 2024, cu Neti Sandu. O zodie poate descoperi niște bani în cont.Horoscop 2 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu emoții constructive. O să facem și treabă, ca mai e de lucru și la serviciu și acasă, dar ne putem și plimba și întâlni la un restaurant, la un picnic cu cei pe care-i avem la inimă.Vibrația zilei este 2 și facem echipă cu cel de lângă noi.


Horoscop 2 mai 2024 – Berbec – Sunteți în mare formă și o să vă pliați pe dorințele celor din jur, dacă nu cumva o să preluați voi inițiativa că entuziasmul vostru e mare.Se poate să vă suiți în tren, avion și să ajungeti acolo e destinația de vacanță, poate va urcati în telecabină, sau zburați cu balonul.
Horoscop 2 mai 2024 – Taur – Se poate să vă găsiți și câte ceva de lucru pe-acasă, dar o să faceți program și de ieșit afară, cu familia, cu prietenii, să vă bucurați de timpul liber comun.Se poate să revedeți pe cineva după o lungă absență și să vă umple inima de fericire, că puteți forma, din nou, un cuplu.


Horoscop 2 mai 2024 – Gemeni – Poate profitați de perioada asta a sărbătorilor să faceți puțină ordine în viață, să renunțați la lucrurile, oamenii care nu vă fac bine și să păstrați ce e bun pentru voi.Se adună un grup de prieteni și vă cheamă și pe voi să vă distrați fie acasă fie în oraș undeva, într-un club, restaurant.
Horoscop 2 mai 2024 – Rac – V-ați putea repezi până la rudele, sau la prietenii de prin alt oraș și să vă întoarceți mâine, poimâine dacă vreți să petreceți sărbătorile pascale la voi acasă, cu familia.O să vă vedeți de treburile casei, ca de obicei și mai spre după-amiază vă duceți la un spectacol, la o expoziție, un târg, cu prietenii.


Horoscop 2 mai 2024 – Leu – Ați putea pleca într-o escapadă turistică, dacă n-ați plecat de ieri ca să petreceți 1, 2 mai pe-acolo și o să vă încărcați, frumos, bateriile pentru Paste.Se poate să faceți cunoștință cu cineva care să poată fi companion de viață dacă n-aveți pe nimeni.
Horoscop 2 mai 2024 – Fecioară – Se poate să mai aveți niște treburi online pe care le puteți rezolva și din mers și să vă duceți în plimbare la rude, la prieteni de pe alte meleaguri.O să vă caute cineva care o fi rămas cu niște nedumeriri după ce ați încheiat relația.


Horoscop 2 mai 2024 – Balanță – O să vă dați întâlnire cu niște oameni care pun la cale un eveniment la care o să contribuiți și voi cu ceva, poate după Paste și o să stabiliți ce are fiecare de făcut.Se poate să descoperiți niște bani în cont, intrați de curând și o să vă puteți mișca în perioada asta.
Horoscop 2 mai 2024 – Scorpion – Se poate să vă întâlniți cu multă lume, poate vă aflați, deja, într-un grup, pe undeva în vacanță și o să fie o atmosferă plăcută, pe gustul vostru.E posibil să întâlniți pe cineva cu care să rezonați pe mai multe planuri și să cultivați această relație care poate duce, să știți, la căsătorie.


Horoscop 2 mai 2024 – Săgetător – Parcă ați mai avea nevoie de niște asigurări din partea ființei iubite că veți petrece ziua de azi împreună că se simte o eschivare, o fugă de răspuns.O să le faceți promisiuni alor voștri că le faceți o vizită, dar mai aveți și o altă întâlnire în agendă și o să le împăcați pe amândouă.
Horoscop 2 mai 2024 – Capricorn – O să tot primiți invitații de luat parte la tot felul de evenimente și o să vă drămu­iți timpul să vă vedeti cu toți cei care v-au invitat, dacă s-ar putea.O să aveți surpriza să mai intre niște bani, probabil o datorie se întoarce la voi și o să aveți de plimbare.


Horoscop 2 mai 2024 – Vărsător – Noutăți, unul era programul pe care vi l-ați făcut și alta e direcția spre care vă îndreptați că e cineva căruia nu-i puteți rezista.Se poate să găsiți ceva convenabil ca preț de cumpărat, fie din magazin, fie de pe online și o să merite investiția.
Horoscop 2 mai 2024 – Pești – Se poate să întâlniți pe la mondenitățile la care veți ajunge, sau va contacteaza pe email, cineva care vrea să lucrați împreună pentru că vă apreciază.Poate vă alăturați unui grup ca să plecați fie pentru o zi, două pe undeva sau de Paște, câteva zile.