Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 2 Iunie 2021

Horoscop 2 iunie, cu Neti Sandu. Taurii vor face pasul cel mare.Horoscop 2 iunie, cu Neti Sandu. Apar veşti, oameni care ne dau speranţe c-o să rezolvăm şi cele mai complicate lucruri şi o să ne descurcăm frumos.Vibraţia zilei este 2 şi să lichidăm restanțele ca să putem începe lucruri noi.


HOROSCOP 2 IUNIE 2021 BERBEC – Poate angajaţi o firmă ca să instaleze ceva pe-acasă, ori să vă repare dacă s-o fi defectat ceva. Se pare c-o să petreceţi timp suplimentar cu studiul, poate-i supravegheaţi pe cei mici care au diverse exerciţii de făcut sau practică un sport şi staţi pe lângă ei.
HOROSCOP 2 IUNIE 2021 TAUR – Se-ntrunesc condiţiile astrale pentru o căsătorie, dacă n-aţi făcut pasul pân-acum şi or să vină şi prietenii şi rudele, că e voie. O să semnaţi în sfârşit un contract şi-o să aveţi bani ca să vă mişcaţi, să plecaţi pe undeva şi să vă luaţi şi câte ceva pentru casă şi pentru familie.


HOROSCOP 2 IUNIE 2021 GEMENI – Poate vă luaţi câteva zile de concediu ca să mai şi respiraţi sau măcar faceţi rezervare şi vă duceţi când s-o putea. Probleme mai vechi revin în forţă şi vor fi rezolvate că nu vreţi s-aveţi niciun fel de restanțe, baska faptul că o să daţi drumul proiectelor noi.
HOROSCOP 2 IUNIE 2021 RAC – O reuşită pe care vreţi s-o-mpărtășiți prietenilor şi poate vă reuniţi diseară la o terasă, undeva. E posibil să luaţi un împrumut de la bancă şi să vă luaţi o locuinţă sau să aveţi pentru familie, să plecaţi pe undeva în concediu.


HOROSCOP 2 IUNIE 2021 LEU – O să vă asociaţi cu nişte oameni ca să lansaţi un proiect particular şi să vă sporiţi CV-ul, să faceţi progrese în carieră. O să revină un angajator cu oferta la care poate v-aţi mai gândit şi voi şi e de luat în calcul că nu-ntâlniți frecvent astfel de şanse.
HOROSCOP 1 IUNIE 2021 FECIOARĂ – Se observă o ameliorare în planul sănătăţii, poate aţi urmat un tratament sau e chiar o vindecare. Vin de undeva nişte bani şi o să acoperiţi cheltuielile casei şi-n rest vă pregătiţi de un eveniment important – o nuntă, un botez şi păstraţi banii.


HOROSCOP 2 IUNIE 2021 BALANŢĂ – O să-ncheiați o situaţie, primiţi o calificative, vă gândiţi ce să faceţi mai departe, spre ce să vă-ndreptaţi. Se poate să vă pretindă prea mult şefii, dar o să vă descurcaţi frumos, vin şi recompensele, totul e să vă dozaţi energia şi mai ales nervii, să rezistaţi.
HOROSCOP 2 IUNIE 2021 SCORPION – O s-aveţi mai mult success acum decât ultima dată la semnarea unor acte şi o să puteţi rezolva tot felul de probleme.Poate vine cineva pe la voi şi vă ia o greutate de pe inimă că are un sfat bun sau o cunoştinţă care vă poate ajuta şi mai lăsaţi grijile de-o parte.


HOROSCOP 2 IUNIE 2021 SĂGETĂTOR – Le-aţi mai putea cere şefilor nişte înlesniri, un bonus, aparatura performanţă, ca să vă faceţi temele calumea. Cineva cu care-aţi avut ceva de-mpărțit, poate chiar în Instanţă, va comunica rezultatul, sentinţa şi o să ştiţi cum staţi – vedeţi ce mai e de făcut.
HOROSCOP 2 IUNIE 2021 CAPRICORN – Poate vă interesaţi la bancă să vedeţi ce oferte sunt pentru banii pe care i-aveţi – poate faceţi investiţii, ori un depozit. Poate vine suma aceea de bani pe care-o aşteptaţi şi vă-ncumetați la o vacanţă mai departe de casă, că din salariu nu prea era posibil.


HOROSCOP 2 IUNIE 2021 VĂRSĂTOR – E cineva care vă poartă de grijă, se oferă să rezolve nişte lucruri care vă storc de energie şi e nemaipomenit aşa. Voi vă puteţi răzgândi în privinţa unor proiecte personale, poate şi a unor achiziţii şi dacă urmăriţi piaţa o să se decupeze ce se cere şi ce puteţi oferi voi.
HOROSCOP 2 IUNIE 2021 PEŞTI – Poate vă mutaţi pe perioada sezonului cald într-o zonă rurală, s-aveţi spaţiu, aer curat şi să cultivaţi câte ceva. Vă preocupă spaţiul locuibil, faceţi o reorganizare, unii dintre voi poate vă mutaţi şi o să amenajaţi spaţiu de joacă, de lucru, şi pentru alte activităţi.