Horoscop  2 Iunie 2019 Jun02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 2 Iunie 2019

HOROSCOP 2 IUNIE 2019 cu Neti Sandu. Taurii vor fi nevoiţi să cheltuiască.HOROSCOP 2 IUNIE 2019. O zi cu de toate. O să avem grijă şi de noi, şi de ai noştri, şi n-o să lăsăm să treacă vreun prilej festiv, zilele-astea, fără să-l bifăm. Vibraţia zilei este 6 şi o să rezolvăm totul, cu frumosul, aşa, şi nu în forţă.Vibraţia zilei este 6 şi o să rezolvăm totul, cu frumosul, aşa, şi nu în forţă.


HOROSCOP 2 IUNIE 2019 BERBEC – Poate-i însoţiţi pe copii la meci, la spectacol, au vreo serbare, un concurs, sau merg într-o escursie, dus-întors, de-o zi. Puteţi pleca şi cu colegii într-o escapadă turistică, şi la fel de bine pot fi bunii voştri prieteni, grupul cu care vă petreceţi voi cel mai bine timpul liber.
HOROSCOP 2 IUNIE 2019 TAUR – Cineva care nu vă poate uita va căuta şi se pare că asta şi voiaţi, că relaţia să meargă mai departe, că se poate. O să cheltuiţi nişte bani ca să vă simţiţi bine la un party, sau la plimbare, să nu va refuzati nişte lucruri care v-ar aduce un plus de bunădispoziţie, nimic exagerat.


HOROSCOP 2 IUNIE 2019 GEMENI – Poate luaţi parte la o competiţie şi ţineţi garda sus să ieşiţi învingători c-aveţi tot ce vă trebuie să reuşiţi. Aveţi un entuziasm molipsitor şi o să trageti în jurul vostru nişte oameni care să vă însotească la plimbare în parcul de distracţii, la munte, la mare, sau altundeva.
HOROSCOP 2 IUNIE 2019 RAC – O ieşire în doi ar aduce un plus de prospeţime în relaţie şi v-ar ajuta să înţelegeţi câtă nevoie aveţi unul de celălalt. Se poate să plecaţi în vizită la rude, la prieteni şi să vă-ntoarceţi până diseară, la nopate, şi să-ncepeti saptam,ana cu forţe proaspete, să faceţi fatza noilor provocări.


HOROSCOP 2 IUNIE 2019 LEU – O să vă aflaţi în miezul evenimentelor, poate sunteţi sufletul unei petreceri de nuntă, sau de botez, ori e o competiţie sportivă. Grupul de prieteni e activat şi împreună o să umpleţi frumos timpul liber, ieşiţi la iarbă verde, la grătar, să practicaţi sporturi extreme.
HOROSCOP 2 IUNIE 2019 FECIOARĂ – Puteţi da o fugă la nişte rude care nu locuiesc prea departe de orasulvostru, să staţi câteva ore pe la ei că s-aveţi timp să vă-ntoarceţi până la noapte. Se poate să primiţi o invitaţie la o ceremonie cu fast, poate e vorba şi despre voi pe-acolo, primiţi vreo nominalizare, un premiu, ceva se-ntâmplă.


HOROSCOP 2 IUNIE 2019 BALANŢĂ – E posibil să plecaţi într-o excursie, sau să-i trimiteţi doar pe copii să viziteze un obiectiv turistic, să se bucure de peisaje. Chef de plimbare-aveti, poate şi anturajul e unul de soi şi o să puteţi da fuga la malul mării, sau în altă zonă, c-o fi vreun sărbătorit căruia să-i ziceţi un la mulţi ani sau casa de piatră.
HOROSCOP 2 IUNIE 2019 SCORPION – Se poate să vă facă o vizită nişte prieteni- asta dacă n-aţi apucat s-o porniţi spre o zonă de agrement. E lume care va căuta şi vrea să vă petreceţi câteva ore împreună pentru că sunteţi pe aceeaşi frecvenţă şi e de profitat de orice prilej ca să va-ncarcati energetic.


HOROSCOP 2 IUNIE 2019 SĂGETĂTOR – Aţi putea da refresh unei relaţii care poate fi exact ceea ce vă doriţi şi să vă gândiţi la serios să vă aşezaţi la casa voastră. Se pare c-o să revedeţi nişte prieteni cu care puteţi face multe lucruri, c-aveţi preocupări comune, şi chiar o să găsiţi un obiectiv de interes ca să valorificaţi la maximum timpul liber.
HOROSCOP 2 IUNIE 2019 CAPRICORN – O petrecere în familie o să vă readucă pe toţi la un loc , să conservaţi tradiţia. O să vă implicaţi, parcă, vrând nevrând într-o activitate care o să fie solicitanta, dar o să v-aducă satisfacţii morale, după o perioadă de mari frustrări.


HOROSCOP 2 IUNIE 2019 VĂRSĂTOR – Poate vă duceţi la un botez c-aveţi pe cineva apropiat, dacă nu cumva sunteţi naşi. E momentul să-ntâlniţi şi voi pe cineva care să vă facă fericiţi, să deveniţi părinţi, să exersaţi şi voi traiul în doi, într-o familie.
HOROSCOP 2 IUNIE 2019 PEŞTI – Sunt ceva evenimente pe care n-aţi vrea să le rataţi şi o să ajungeţi pe la câteva, poate chiar la toate. Poate faceţi o trataţie că v-aţi mutat, chiar şi cu chirie şi o să va întreţineţi frumos cu musafirii, sau dacă nu vreţi deranj acasă poate ieşiţi la o terasă, ori la un picnic.