Horoscop  2 Iulie 2019 Jul02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 2 Iulie 2019

Horoscop 2 iulie 2019 prezentat de Neti Sandu. Fecioarele fac bani dintr-o muncă particulară.Horoscop 2 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. E bine să fim şi mai atenţi decât de obicei cu ce se-ntâmplă în jurul nostru, să facem față provocărilor, să fim şi cu ochii pe ai noştri.Să-i păzim de lucrurile neplăcute care se poit ivi – dar nu neapărat.Vibraţia zilei este 2 şi îi putem cere ajutorul partenerului de cuplu.Ce se întâmplă cu fiecare zodie:


HOROSCOP 2 IULIE 2019 BERBEC – Se poate să vă ataşaţi sufleteşte de cineva care vi se potriveşte ca stil de viaţă şi v-ar plăcea să fiţi împreună. O să puteţi plăti o firmă care să zugrăvească, să facă poate curăţenie la voi acasă, dacă voi sunteţi ocupaţi sau foarte obosiţi şi nu va mai puteţi ocupa şi de-aşa ceva.
HOROSCOP 2 IULIE 2019 TAUR – E bine să citiţi cu atenţie orice act care va trece prin mână, să nu conţină lucruri care să vă dezavantajeze la un moment dat. E bine să verificaţi actele înainte de a pleca de-acasă să nu fie vreunul expirat, buletin, paşaport, permis de conducere, s-aveţi tot ce vă trebuie pentru drum şi acces pe la diferite săli.


HOROSCOP 2 IULIE 2019 GEMENI – Poate-ar fi mai indicat să lăsaţi pe mâine o decizie importantă care va rămâne pe hârtie, dacă tot se poate amâna, dacă nu, nu. Se poate să apelaţi la un impresar, un agent care să vă găsească de lucru, în condiţiile cerute de voi, ca să câştigaţi mai mulţi bani, decât cei pe care-i aveţi acum.
HOROSCOP 2 IULIE 2019 RAC – Se poate să ieşiţi cu prietenii, poate şi cu colegii pe-afară, undeva în oraş să desfăşuraţi vreo activitate deconectantă. Poate vă asociaţi cu nişte oameni ca să desfăşuraţi o activitate extraprofesională, să câştigaţi nu numai bani ci şi recunoaştere din partea unor oameni valoroşi.


HOROSCOP 2 IULIE 2019 LEU – O apariţie surprinzătoare, poate fi cineva de care să va-ndrăgostiți la prima vedere şi o să fie de bun augur relaţia. O să primiţi o aprobare şi-o să puteţi demara un proiect fie de serviciu, fie de viaţă personală şi o să faceţi progrese vizibile.
HOROSCOP 2 IULIE 2019 FECIOARĂ – Se va găsi cineva care să vă-ntindă o mână de ajutor, să vă susţină moralul dacă aveţi de rezolvat chestiuni mai complicate. Se pare că vin bani dintr-o muncă particulară şi o să aveţi de rate şi facturi, ba chiar şi să puneţi ceva deoparte pentru concediu, să nu rămâneţi acasă.


HOROSCOP 2 IULIE 2019 BALANŢĂ – O să puteţi rezolva o problemă de sănătate dacă vă duceţi la medic şi urmaţi tratamentul pe care vi-l prescrie. Răspunsurile mult aşteptate vor sosi, şi-o să ştiţi ce-aveţi de făcut de-aici încolo, poate vă cumpăraţi o casă, vă luaţi o maşină, dacă vi se aprobă un credit bancar.
HOROSCOP 2 IULIE 2019 SCORPION – Se poate să primiţi ceva în dar şi să vă bucure faptul că acea persoană s-a gândit la voi şi că vă apreciază. Vouă demersurile care ţin de bani şi plăti vă reuşesc şi poate-ar fi bine să nu le amânaţi mai ales dacă aveţi de primit o sumă importantă de bani.


HOROSCOP 2 IULIE 2019 SĂGETĂTOR – Vouă se poate să vă dea cineva o datorie înapoi şi să puneţi deoparte banii pentru vacanţă, ori pentru excursia de week-end. Se poate să investiţi nişte bani într-o locuinţă, poate urmează să vă căsătoriţi şi o să aveţi casa voastră, ori poate vreţi să-i ajutaţi pe copii să-nceapă o viaţă nouă.
HOROSCOP 2 IULIE 2019 CAPRICORN – E bine să fiţi cât se poate de înţelegători cu partenerul de cuplu să nu se işte din senin discuţii care să afecteze relaţia. Se rezolva o chestiune care ţine de relaţia de cuplu şi o să vă reorganizaţi, ca să nu mai repetaţi greşelile de trecut, să-ncepeti o viaţă nouă.


HOROSCOP 2 IULIE 2019 VĂRSĂTOR – Se poate să lichidaţi un conflict, câştigaţi un proces şi cereţi daune morale, materiale, o să vă reabilitaţi în ochii celorlalţi. E momentul să faceţi nişte investigaţii medicale sau poate acum vine rezultatul analizelor şi o să ştiţi cum staţi, luaţi tratament, sau sunteţi sănătoşi tun.
HOROSCOP 2 IULIE 2019 PEŞTI – Relaţia cu partenerul de cuplu traversează un moment delicat şi e bine să fiţi receptivi la starea lui de spirit. Se poate să mai investiţi nişte bani în casă, schimbaţi mobilă, aparatura, decoraţiunile interioare – va preocupa mai mult estetica şi în perioada asta.