Horoscop  2 Februarie 2020 Feb02

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 2 Februarie 2020

Horoscop 2 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Săgetătorii primesc o veste bună.Horoscop 2 februarie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă.O să facem tot posibilul să ne dezmorţim sufleteşte şi trupeşte şi o să ieşim cu prietenii, cu familia, să ne bucurăm de timpul liber comun şi de ce ne putem oferi unii altora.Vibraţia zilei este 2 şi o să ne unim forţele să facem faţă provocărilor.


HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 BERBEC – O să vă duceţi la o ceremonie, e ceva care o să vă mişte la coarda sensibilă şi o să luaţi probabil, o decizie de viaţă personală. Se pare c-o să luaţi parte la nişte întruniri mondene, o să vă faceţi noi prieteni cu care-o să vă tot vedeţi şi în continuare, o s-aveţi preocupări care să vă ţină împreună.
HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 TAUR – O surpriză plăcută din partea cuiva care vă iubeşte şi o să vină de la sine şi restul, să ieşiţi mai des, să construiţi o relaţie. O întâlnire cu largi ecouri în viaţa voastră sentimentală şi se poate să apară în interior convingerea c-ar fi momentul să vă căsătoriţi, sau să faceţi altă schimbare majoră – de serviciu.


HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 GEMENI – Se poate să vă implicaţi în organizarea unui eveniment festiv şi să iasă la mare artă, să se declare toată lumea mulţumită inclusiv voi. O să ocazionaţi şi voi o întâlnire cu cineva care insista să ieşiţi la cafea, într-o excursie, poate că s-aveţi prilejul să vedeţi cum vă asortaţi într-un cadru diferit, nu acasă.
HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 RAC – Cineva pe care nu l-aţi mai văzut de un car de ani reapare şi o să vă faceţi planuri de viaţă împreună, s-aveţi copii. Se poate să faceţi pasul cel mare spre căsătorie, e an bun pentru aşa ceva şi să primiţi încurajări din partea familiei, a prietenilor, semn că faceţi cea mai bună alegere.


HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 LEU – O să cheltuiţi nişte bani c-aveţi musafiri, dar plăcerea de a fi din nou împreună o să facă toţi banii. O relaţie care părea pe terminate, se poate resuscita dacă o să vă implicaţi mai serios şi o să ţineţi cont de ce simte şi cum se simte celălalt.
HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 FECIOARĂ – Se poate să-i descoperiţi fiinţei iubite nişte calităţi pe care nu i le-aţi fi bănuit şi să-i spuneţi acest lucru, să-i faceţi o declaraţie de dragoste. Poate o să contributi cu nişte bani la bunul mers al unui eveniment festiv, poate se căsătoresc nişte prieteni, îşi botează copilul, sau se-mplinesc zeci de ani de la absolvirea liceului, a facultăţii.


HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 BALANŢA – Poate vă implicaţi într-o competiţie sportivă, poate fi şi a copiilor şi să fie cu emoţii, cu descărcare de adrenalină. E cineva de la care aveţi mari aşteptări şi se pare să n-o să vă dezamăgească persoană, o să pună fiecare dintre voi ceva solid la temelia relaţiei şi-o să fie bine.
HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 SCORPION – O s-aveţi prilejul să întâlniţi pe la mondenităţi nişte oameni cu care o să încropiti nişte afaceri. O vizită – surpriză – vine cineva pe la voi doar ca să vă scoată în oraş, să vă mai spălaţi gândurile şi să vă bucuraţi de o conversaţie, un schimb de idei.


HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 SĂGETĂTOR – O să daţi dovadă de sinceritate în discuţia cu partenerul de suflet care nu crede că sunteţi atât de ocupaţi, dar o să se convingă că aşa e. O să primiţi o veste bună despre un accept, o fi o afacere care-o să vă asigure nişte bani şi o libertate de mişcare, va mai deschide nişte uşi
HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 CAPRICORN – Se poate să-i faceţi loc acolo, în inimă, cuiva care-a avut răbdare cu carul, c-aţi stat baricadaţi în propria singurătate, acum e liber la relaţie. Prietenii vor să vă scoată din casă, la plimbare, la evenimente, într-o scurtă excursie poate şi o să-i însoţiţi, că aveţi şi voi nevoie de un respiro.


HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 VĂRSĂTOR – Se poate să fie un eveniment monden şi să vă bucuraţi de întâlnirea cu nişte oameni cu care aveţi gânduri de colaborare pe mai multe planuri. Se poate să ieşiţi în evidenţă prin ceva care să fie în stilul vostru şi să aveţi succes la un public care contează pentru voi, să fie un succes în carieră.
HOROSCOP 2 FEBRUARIE 2020 PEŞTI – E posibil să apară cineva în viaţa voastră şi să încercaţi o apropiere, dacă veţi descoperi elemente comune – pentru o relaţie de cuplu. O să vă faceţi un pic de timp şi pentru cei care v-au invitat pe la ei şi o să vă încarcati frumos sufleteşte, aveţi nevoie de un sfat, un ajutor concret poate şi-o să le primiţi.