Horoscop 2 August 2022 Aug01

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 2 August 2022

Horoscop 2 august 2022 cu Neti Sandu. Sunt şanse de bani şi n-o să lăsaţi să vă scape ocazia.Horoscop 2 august 2022 cu Neti Sandu. O să facem slalom printre situaţiile delicate şi o să ne atingem obiectivele, c-o să primim şi ajutor din partea unor apropiaţi.Vibraţia zilei este 2 şi vom găsi un umăr pe care să ne sprijinim.O zi cu reuşite.


Horoscop 2 august 2022 – BERBEC – Vi se propune un parteneriat care s-ar putea să aibă nişte hibe pe care dacă nu le descoperiţi la timp o să vă treziţi cu probleme de comunicare şi de bani.O să înţelegeţi cu acel cineva care vede în voi un bun partener de cuplu şi relaţia va decurge frumos.Se poate să intraţi la cheltuială şi aţi face bine să cântăriţi bine de tot situaţii să nu vă scape banii printre degete.
Horoscop 2 august 2022 – TAUR – Apar situaţii neprevăzute şi e bine să nu vă prindă cu garda jos ca să vă puteţi redresa din mers, indiferent de natura problemelor – de serviciu – sau personale.Poate reuşiţi să ţineţi o dietă, să începeţi un adevărat regim de viaţă ca să păstraţi o linie, să nu fie în salturi.E o sabie a lui Damocles pe deasupra capului vostru şi dacă o să încălcaţi nişte legi ale universului o să fiţi taxaţi!!!


Horoscop 2 august 2022 – GEMENI – Se vine cu oferte de colaborare şi dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi şi nici în concediu poate vă daţi acceptul, c-or să fie nişte bani.O veste bună de la cineva care speră să faceţi casă bună împreună, dacă n-aveţi pe nimeni.Apare o promisiune de bani şi stă în puterea voastră să ziceţi DA, sau NU! Mai întrebaţi-l şi pe partener, totuşi.
Horoscop 2 august 2022 – RAC – E o promisiune de salt în carieră, poate vi se recunosc nişte merite, se consolidează un statut şi o să vă situaţi pe altă treaptă – pe scenă socială.O să treacă diseară cineva pe la voi şi se poate să aflaţi veşti îmbucurătoare.E o acalmie, vă simţiţi în elementul vostru, totuşi vine un pericol din partea grupului de prieteni – cineva e nesincer.


Horoscop 2 august 2022 – LEU – Vă reuşesc demersurile de vacanţă şi câştigurile c-aţi pus intuiţia în funcţiune şi o să ştiţi cum să obţineţi profit, că aveţi simţul banului.O să faceţi tot posibilul să vă luaţi câteva zile de concediu să vă rupeţi de stresul de la serviciu şi de grijile casei, deloc puţină.Vă puteţi reinventa şi să câştigaţi mai mulţi bani dacă o să daţi curs unor colaborări
Horoscop 2 august 2022 – FECIOARĂ – Or să vă intre nişte bani şi poate perfectaţi un contract care să vă aducă venituri consistente că aţi ales un parteneriat care a dat roade.E cineva care vă propune un job şi dacă nu vă mai regăsiţi în munca de la actualul serviciu vă duceţi, dacă nu, nu.E posibil să vă asociaţi cu cineva de prin altă ţară şi să rezolvaţi cam totul online, dar şi cu un drum, două pe-acolo.


Horoscop 2 august 2022 – BALANŢĂ – O să aflaţi în ce direcţie se îndreaptă relaţia voastră şi poate anul ăsta, sau celălalt, vă căsătoriţi dacă vă doriţi acest lucru şi n-aţi făcut pasul până acum.Sunt şanse de bani şi n-o să lăsaţi să vă scape ocazia de a face o rezervare pe undeva la odihnă, la distracţie.Relaţia de suflet promite mai multă stabilitate şi o să vă pliaţi pe cerinţele partenerului de cuplu.
Horoscop 2 august 2022 – SCORPION – Apare cineva care o să vă hipnotizeze de-a dreptul şi o să vreţi să vă cunoaşteţi mai bine că poate sunteţi compatibili, trebuie văzut ce şi cum.E posibil să se ia o decizie la nivel de şefi şi să vi se dea ce aţi cerut cu ceva timp în urmă.Poate vă eliberaţi de o povară, de un secret care v-a măcinat pe dinăuntru şi o să puteţi repara o relaţie de cuplu, o căsnicie.


Horoscop 2 august 2022 – SĂGETĂTOR – Poate recuperaţi nişte bani ca să aveţi cu ce să plecaţi în concediu sau măcar în weekend, să mai schimbaţi aerul, peisajul, anturajul poate.Se poate să vă consultaţi cu familia în privinţa unui party care va avea loc în curând şi o să ştiţi cu ce să contribuiţi la bunul mers al evenimentului.O să puteţi reface punţile de comunicare cu familia lărgită şi-o să luaţi cu toţii parte la un eveniment festiv.
Horoscop 2 august 2022 – CAPRICORN – O să vă bucuraţi de atenţie din partea cuiva e valoroasă pentru voi, persoană, şi o să vă faceţi planuri de plecat în excursie la sfârşit de săptămână, dacă nu plecaţi în concediul propriu-zis.Vin de undeva nişte bani şi scoateţi lista priorităţilor ca să vedeţi ce e de cumpărat şi cu restul vă distraţi.E posibil să încasaţi bani şi să prindeţi din zbor şi o ofertă de lucru – trebuie văzut cum staţi cu timpul şi dacă merită.


Horoscop 2 august 2022 – VĂRSĂTOR – O să vă daţi acordul pentru un nou proiect profesional ca să vă puteţi pune în valoare nişte valenţe pe care nu le-aţi mai etalat pân-acum.Poate se pune problema căsătoriei, dacă aveţi o relaţie fără acte şi o să ţineţi cont de părerea partenerului de cuplu.Poate vă faceţi curaj să vă cereţi drepturile, plus nişte privilegii şefilor şi o să aveţi de câştigat.
Horoscop 2 august 2022 – PEŞTI – Se poate să lucraţi în formula de grup şi întâmpinaţi nişte dificultăţi, dar o să aveţi prezenta de spirit şi o să ajungeţi cu bine la final, să vă atingeţi scopul.O problemă de familie se cere urgent rezolvată şi poate se reuneşte familia lărgită în weekend ca să găsiţi soluţii.Lumea e a voastră şi o să vă pregătiţi de o relansare că apar sorţi de izbândă pe mai multe planuri.