Horoscop 19 Octombrie 2023 Oct18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 19 Octombrie 2023

Horoscop 19 octombrie 2023, cu Neti Sandu. O zodie își poate găsi perechea de suflet.Horoscop 19 octombrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Confirmări azi. O să ne bucurăm de veştile bune, de revederea unor oameni dragi şi o să avem o stare de spirit înălţătoare.Vibraţia zilei este 1 şi o să putem începe un proiect de succes.


Horoscop 19 octombrie 2023 – BERBEC – O să vi se aprobe crearea de împrumut bancar, sau poate vă mulţumiţi cu un salariu, două în avans şi o să se rezolve o chestiune de ordin financiar.Pare cineva foarte hotărât să vă ia într-o excursie la sfârşit de săptămână şi dacă n-aveţi alt program poate vă lăsaţi luaţi pe sus.
Horoscop 19 octombrie 2023 – TAUR – Vi se fac nişte recomandări – ştiute – la slujbă, poate şi la şcoală şi o să vi se cam “şifoneze” confortul cu care eraţi obişnuiţi.Apare cineva de care vă separaserăţi şi şi-a dat seama omul, că nu poate trăi fără voi şi o să insiste – vedeţi!


Horoscop 19 octombrie 2023 – GEMENI – Întrevedere cu cineva care are un proiect de afaceri şi o să vă evaluaţi şansele de succes, ca să nu intraţi, la-ntâmplare, în combinaţia respective.Se poate să vă răzgândiţi, în privinţa plecării într-o minivacanţă şi să aşteptaţi o cazare mai bună, mai ieftină, dacă aveți răbdare.
Horoscop 19 octombrie 2023 – RAC – Poate angajaţi o firmă care să vă redecoreze interiorul locuinţei, să vă facă o curăţenie generală, sau poate daţi o zugrăveală.E posibil să se-anunţe nişte rude în vizită şi să rămână câteva zile la voi, că vor să fiţi împreună, poate aveţi de sărbătorit pe cineva.


Horoscop 19 octombrie 2023 – LEU – Încep să se vadă rezultatele eforturilor, la şcoală, c-aţi învăţat în particular, că vă descurcaţi bine şi la probele practice şi o să bateţi concurenţa.Poate faceţi comanda de lucruri utile pentru casa şi o să mai faceţi nişte reparaţii.
Horoscop 19 octombrie 2023 – FECIOARĂ – Vin bani şi pe alta filiera decât cea de la serviciu şi o să fie o completare de buget, ca să vă puteţi cumpăra ce v-aţi propus mai de mult.Vă puteţi găsi şi voi perechea de suflet şi să fiţi fericiţi, dacă nu aveţi pe nimeni uitaţi-vă bine de jur împrejur.


Horoscop 19 octombrie 2023 – BALANŢA – O definitivare, primiţi un accept şi o să vă bucuraţi de un statut la care aspiraţi de multă vreme şi viaţa voastră o să fie pusă la adăpost.Se poate să luaţi un examen, un interviu, să vă schimbaţi serviciul, sau şcoală, ori poate profilul.
Horoscop 19 octombrie 2023 – SCORPION – Se străduie cineva să vă intre-n gratii şi o să vă întrebaţi inima dacă vă regăsiţi în felul de a fi al celuilalt, sau îi spuneţi că nu e genul vostru.Va bate gândul să lucraţi într-o altă combinaţie partenerială ca să vă sporiţi şansele de succes şi de bani.


Horoscop 19 octombrie 2023 – SĂGETĂTOR – Se întrevăd nişte bani şi posibile avantaje care v-ar prinde bine, după o perioadă în care aţi avut parte doar de muncă intensă, fără aprecieri.O să vă daţi toţi interesul să vă asociaţi cu o fundaţie că să le fiţi de ajutor unor oameni aflaţi în dificultate.
Horoscop 19 octombrie 2023 – CAPRICORN – O să vă fie răsplătită muncă şi va fi stimulativ pentru mai departe c-o să vă economisiţi energia să v-ajungă până la finele proiectului.Se pare c-o să vă implicaţi în nişte activităţi extraprofesionale, deloc lejer de ţinut pasul cu anturajul, cu grupul.


Horoscop 19 octombrie 2023 – VĂRSĂTOR – Poate faceţi o rezervare să plecaţi pe undeva la sfârşit de săptămână să revedeţi o persoană dragă, să vă-ntoarceţi cu altă stare de spirit.Parcă tot nu v-aţi decis dacă vă schimbaţi, sau nu, domiciliul, încă mai aşteptaţi un răspuns de la fiinţă pe care o iubiţi.
Horoscop 19 octombrie 2023 – PEŞTI – E cineva care vrea să vă cunoaşteţi ca să se convingă că speranţa de a fi împreună nu e deşartă şi o să vă armonizaţi, în timp, aşa.Se iveşte o ocazie, cu totul neaşteptată să faceţi un drum în străinătate, şi poate şi în scop profesional şi să vă prindă bine c-o să schimbaţi peisajul.