Horoscop 19 Octombrie 2021 Oct19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 19 Octombrie 2021

Horoscop 19 octombrie, cu Neti Sandu. Peștii găsesc soluția salvatoare pentru a lua o mașină sau casă.O să-ncepem să ne mai şi relaxăm, că lucrurile-ncep să meargă şi am putea fi şi creativi, nu doar încordaţi.Vibraţia zilei este 9 şi o să dăm dovadă de inspiraţie – şi de generozitate.


Horoscop 19 octombrie BERBEC – E cineva căruia-i pasă de voi și vă invită la plimbare, vă face un cadou, poate vrea să recuperați o relație. O să reluați o negociere care va da roade și o să faceți rost de bani, c-aveți de recuperat un timp în care nu v-au prea ieșit pasiențele.
Horoscop 19 octombrie TAUR – Se observă o relaxare financiară, poate și pentru că ați scăpat de datorii, și vă puteți ocupă de voi, de familie. Se reglează situația de la serviciu și o să scăpați de volumul mare de muncă și de unele încurcături și o să fie o atmosferă mai destinsă.


Horoscop 19 octombrie GEMENI – A revenit la sentimente mai bune cineva care s-a cam jucat cu inima voastră, dar a ajuns să vă aprecieze și să vă respecte. O să vă rămână timp și pentru activitățile preferate, un hobby, un sport, ceva care să v-ajute să descărcați tensiunile c-aveți nevoie de un respiro.
Horoscop 19 octombrie RAC – O să vă refaceți în spațiul casnic, în mediul familial și e posibil să și lucrați de-acasă și să funcționeze treaba. Poate vă ocupați și mai mult de casă, de familie, investiți o sumă ca să sporiți gradul de confort și să ieșiți mai des cu ai voștri și la o plimbare, dacă e permis.


Horoscop 19 octombrie LEU – Se poate să aveți succes în sfera comunicării, să schimbați – în bine – părerile altora care nu credeau în voi. O s-aveți mai mult spor la treaba pentru că e un echilibru emoțional care va face să păstrați ritmul, că pan-acum v-a lipsit dragostea partenerului de suflet.
Horoscop 19 octombrie FECIOARĂ – Poate-ați făcut comandă de ceva mobilă sau aparatură pentru casă și remodelați interiorul. Poate reușiți, în sfârșit, să recuperați banii pe care unii se-ncăpățânau să nu vi-i dea și o să vă echilibrați financiar – poate vi se mărește salariul.


Horoscop 19 octombrie BALANȚĂ – Revine cineva cu care nu credeați c-o să mai vorbiți, vreodată, și o să vă fie foarte ușor să treceți peste orice supărare. Se rezolvă, ca prin minune, o sumedenie de lucruri și o să dați drumul proiectelor noi, c-ați bătut pasul pe loc, și acum intrați într-o cursă contracronometru.
Horoscop 18 octombrie SCORPION – Poate vă-ntelegeti, în sfârșit, în privința unor condiții de angajare și n-o să ratați o astfel de ocazie. Vă revine și vouă cheful de treabă c-au apărut și veștile bune și o să vă mobilizați din mers, că vreți să fructificați la maximum toate oportunitățile.


Horoscop 19 octombrie SĂGETĂTOR – E undă verde la comunicare de-aici încolo și o să vă-ntalniti mai des, chiar și pe Skype, dacă vor fi restricții, cu colegii, cu prietenii. O combinație partenerială de afaceri o să vă acapareze interesul și o să v-alegeți și cu bani și cu relații, dacă o să dați curs ofertei, care nu e rea deloc.
Horoscop 19 octombrie CAPRICORN – Poate aveți de dat un examen, vă duceți la un interviu, c-ați dat de un job care merită luat în serios. O să puteți dezvolta un proiect și să existe o bună comunicare cu colectivul și o să vă asigurați un venit constant că e o muncă de durată.


Horoscop 19 octombrie VĂRSĂTOR – Se poate să-ncepeti o colaborare cu niște parteneri de afaceri care se află departe de voi și o să meargă bine. O să puteți recupera banii și să va ocupați și de voi, să vedeți cum stați cu sănătatea, și să va-ngrijiti și de look, să aduceți un plus de prospețime în imaginea voastră.
Horoscop 19 octombrie PEȘTI – O să va abordeze cineva în vederea unei afaceri care v-ar aduce bani, prosperitate anul viitor. Se va găsi o soluție salvatoare ca să luați o mașină ori să dați avansul pentru o casă – poate vi s-a aprobat, în sfârșit, cererea de credit bancar.