Horoscop  19 Octombrie 2019 Oct19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 19 Octombrie 2019

Horoscop 19 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele vor cheltui o sumă de bani.Horoscop 19 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O să facem tot ce depinde de noi să ne eliberăm de lucrurile care ne deranjează şi să ne putem bucura de prezenţa oamenilor dragi şi de locurile pe care o să le vizităm.Vibraţia zilei este 1 şi o să putem începe cu dreptul ceva în care credem.


HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 BERBEC – Aveţi energie, vă doriţi o revedere cu prietenii într-o ipostază deconectantă, poate aveţi vreo preocupare comună şi vă puteţi duce într-o zonă de agrement. E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care e în stilul vostru şi o să puteţi forma un cuplu, să vă armonizaţi.
HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 TAUR – O să vă faceţi noi prieteni pe la evenimentele la care veţi ajunge şi o să vă petreceţi timpul liber împreună să vă plimbaţi, să vă duceţi la spectacole, în excursii. Şi vouă se poate să vă atragă atenţia cineva care prezintă toate acele calităţi pe care-aţi vrea să le aibă omul cu care convieţuiţi.


HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 GEMENI – Se poate s-aveţi o petrecere în familie, să vă invite nişte rude, chiar şi în altă localitate să vă bucuraţi de sosirea pe lume a unui copil, sau o fi aniversarea unuia dintre ai voştri. Poate-i face o vizită cuiva bolnav şi care simte nevoia să schimbe o vorbă cu cineva, i-or trebui şi nişte lucruri şi i le duceţi.
HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 RAC – Se pare c-o să vă caute cineva care v-a dus dorul şi dac-aţi fost şi certaţi aveţi acum ocazia să daţi uitării toate neînţelegerile şi să vă continuaţi relaţia. Se poate să simţiţi nevoia să preparaţi ceva special pentru prietenii care vin în vizită şi o să aveţi ocazia să schimbaţi impresii, să faceţi planuri.


HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 LEU – O să porniţi într-o călătorie, să le faceţi o vizită şi unor prieteni, poate, care sărbătoresc ceva şi vă refaceţi tonusul din mers, energia lor o să fie o gură de oxigen pentru voi. Poate mai daţi o raită pe la magazine dacă vreţi să vedeţi o mobilă pentru acasă, şi dacă n-aveţi chef de bătut magazinele poate urmăriţi online ceva convenabil.
HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ – Or să cam zboare banii din buzunar dar o să vreţi să le luaţi alor voştri ce ştiţi că le place şi o să vă descurcaţi cu restul cheltuielilor obligatorii, că ştiţi voi cum să vă chivernisiţi. Anturajul insista să veniţi şi voi la un eveniment monden ca să faceţi echipa, ori galerie unora care iau parte la o competiţie.


HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 BALANȚĂ – O să cheltuiţi nişte bani ca să-i scoateţi pe ai voştri în oraş, în special pe copii, să fie momentul vostru de respiro. O să faceţi lucruri inedite care să vă pună într-o altă lumină, să vă lărgiţi cercul de prieteni şi să căpătaţi un alt loc pe scenă socială.
HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 SCORPION – Veştile bune vin din toate direcţiile, aveţi şi voi de transmis câte ceva care să le-aducă bucurie celor dragi, şi poate vă-ntâlniţi la o serată să vă distraţi. O să vă acordaţi un respiro, vă duceţi la plimbare, la un spectacol, la un spa, la tuns, la cosmetică, să vă-ntineriti.


HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR – O idee de afacere o să prindă contur şi o să fie un salt în carieră, e momentul vostru de emancipare şi se poate să vi se schimbe toată viaţa în bine. Apare cineva care vă curtează şi dac-o să descoperiţi suficiente trăsături comune o să daţi curs relaţiei ca să experimentaţi traiul în doi.
HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN – O să fiţi invitaţi pe la diverse sindrofii şi-o să vă duceţi c-aveţi şi voi nevoie de socializare, să intraţi poate în alt mediu, altă lume, să cunoaşteţi succesul, gloria. Şi la voi se-ntâmplă ceva care să v-aducă lumină-n suflet şi să vă aşeze frumos, la casa voastră, va scoate-n cale pe cine trebuie.


HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR – Poate vă fac cinste prietenii la ei acasă, la un restaurant, în funcţie de motivul trataţiei şi o să vă luaţi de-acolo energia să funcţionaţi o săptămână. O invitaţie la film, la teatru, la un concert, un eveniment monden, o aniversare v-ar remonta de-adevăratelea.
HOROSCOP 19 OCTOMBRIE 2019 PEȘTI – O să apelaţi la rezerva de bani ca să plecaţi pe undeva să vă distraţi, să mai vedeţi şi alte locuri, să veniţi cu alt tonus, refăcuţi fizic, psihic. O să vă bucuraţi de vizită cuiva care poate fi în trecere prin oraşul vostru, sau prin cartier, aflaţi veşti bune.