Horoscop  19 Mai 2019 May19

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 19 Mai 2019

Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii iau o decizie importantă în relație.Horoscop 19 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să descoperim lucruri noi de care să ne bucurăm şi să-i facem fericiţi şi pe cei din jurul nostru. De familie şi de casă ar trebui să ne ocupăm mai mult în perioada asta.Vibraţia zilei este 1 şi să dăm startul unui nou început.Ce se întâmplă în fiecare zodie:


HOROSCOP 19 MAI 2019 BERBEC – O invitaţie pe la mondenităţi şi o să mai strângeţi relaţiile, o să vă conectaţi la spiritul de grup şi veţi avea activităţi comune.O invitaţie în alt oraş, la pădure, la malul mării, poate e un tete-a-tete de nerefuzat şi o să prindă viaţă relaţia voastră care va duce, curând, la şi la căsătorie.
HOROSCOP 19 MAI 2019 TAUR – Cineva de care sunteţi şi voi interesaţi vă caută, vrea să fiţi împreună şi o să puneţi în comun ce-are fiecare de oferit într-o relaţie.Aveţi chef de plimbare, să vă duceţi în vizită, poate e vreo nuntă la care vreţi să ajungeţi oricum, agenda pare încărcată şi disponibilitate aveţi pentru toată lumea.


HOROSCOP 19 MAI 2019 GEMENI – E cineva cu care vreţi să reînnodaţi o poveste de dragoste şi e posibil să găsiţi deschis drumul către inima partenerului şi să formaţi un cuplu.Întrevedere cu cineva care vine cu o idee de afaceri şi s-ar putea să vă nimerească, tot aveţi nevoie de bani şi nu pare să fie ceva greu, care să vă displacă.
HOROSCOP 19 MAI 2019 RAC – Se poate să-ntâlniţi o persoană cu un aer misterios la un party şi să vă doriţi să aflaţi ce e cu ea, cine e, dacă e căsătorită sau nu persoana.O să faceţi tot posibilul să vă-ntâlniţi cu nişte prieteni, chiar dacă mai aveţi şi altă vizită de făcut, poate-o să puneţi la cale o preocupare de timp liber cu grupul respectiv.


HOROSCOP 19 MAI 2019 LEU – O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care-o să v-aducă veşti bune, poate se lăsă şi cu declaraţii de dragoste dacă e coaptă relaţia.Se poate să treacă pe la voi cineva care vrea să petreceţi un weekend împreună sau vacanţă şi o să găsiţi varianta optimă când puteţi şi voi să vă puneţi de acord în acest sens.
HOROSCOP 19 MAI 2019 FECIOARĂ – O să le faceţi o vizită unor rude care v-aşteaptă la un grătar sau să puneţi la cale un eveniment de familie, o nuntă, un botez.O să răspundeţi unei invitaţii la masă ori la o plimbare şi o să vă faceţi o idee şi mai clară despre ce vă leagă şi ce vă desparte, dacă se pune problema unei relaţii de cuplu.


HOROSCOP 19 MAI 2019 BALANŢĂ – O să aveţi prilejul să revedeţi pe cineva care nu v-a uitat şi face eforturi să vă recucerească pentru că e tot ce-şi doreşte.E rândul vostru să-i scoateţi, poate, pe prieteni la plimbare, în parcul de distracţii, pentru sporturi extreme sau să faceţi tot ce vă place, să aveţi un timp de calitate comun, să vă simţiţi bine împreună.
HOROSCOP 19 MAI 2019 SCORPION – O să faceţi cunoştinţă cu cineva care se va asorta cu stilul vostru şi poate ieşi o relaţie care să vă completeze frumos.Poate daţi o fugă la malul mării să faceţi măcar plajă dacă nu şi baie, sau poate vă repeziţi până la munte să vă bucuraţi de peisaje.


HOROSCOP 19 MAI 2019 SĂGETĂTOR – Puteţi da o raită pe la prietenii care vă cheamă la un picnic, la un grătar şi o să reactualizaţi relaţiile, vă puneţi în temă cu ce e nou.O să vă oferiţi mici recompense, ca să aveţi un moral şi mai bun şi veţi da dovadă de generozitate şi cu cei din jur pentru că e o nevoie interioară.
HOROSCOP 19 MAI 2019 CAPRICORN – O ieşire în doi ar aduce un plus de lumină şi armonie în relaţia de cuplu c-aţi fost prea ocupaţi amândoi, în ultima vreme.Poate vă daţi întâlnire cu un posibil partener de afaceri să discutaţi o chestiune contractuală, ca să nu fiţi presaţi de nimic, să luaţi decizii în linişte.


HOROSCOP 19 MAI 2019 VĂRSĂTOR – Cineva de la drum lung va duce dorul şi dacă nu reuşiţi să vă vedeţi până diseară, poate lăsaţi pentru weekendul viitor că poate-o s-aveţi mai mult timp la dispoziţie.O să vă bucure prezența cuiva, poate aflaţi împreună ce n-a mers în relaţie şi o să evitaţi acele lucruri, o să ţină fiecare cont de celălalt.
HOROSCOP 19 MAI 2019 PEŞTI – E rost de o petrecere, poate se căsătoresc nişte prieteni şi o să fiţi alături de ei, o să fie o atmosferă de nota zece.E o răscolire în plan sufletesc şi poate-o să puneţi punctul pe i să vă puneţi la unison în relaţie, că poate aveţi de gând să vă căsătoriţi.