Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 19 Iunie 2021

Horoscop 19 iunie 2021, prezentat de Neti Sandu. Capricornii își pot întâlni sufletul pereche.Horoscop 19 iunie 2021, prezentat de Neti Sandu. O zi frumoasă. O să ne facem timp și pentru noi, oricâtă treabă am avea acasă, ori la serviciu, dacă mai lucrăm și de acasă.Vibrația zilei este unu și e bine să facem ceva pentru prima dată, să ne reinventăm.


HOROSCOP 19 IUNIE 2021 BERBEC – O să alegeți o variantă prin care să vă consumați surplusul de energie, faceți sport, alegeți activități creative. Sunteți dispuși să fiți oricât de sincer e nevoie, ca să-l convingeți pe partenerul de cuplu că nu-i ascundeți nimic, că sunteți fideli și că n-are de ce să-și facă griji în privința voastră.
HOROSCOP 19 IUNIE 2021 TAUR – Poate vă invită cineva la o cină specială și o să aveți toată disponibilitatea să dați curs aceste invitații, c-o să vă facă plăcere. Poate că mare parte din zi o să faceți treabă, să puneți lucrurile la punct acasă și dacă n-o să fiți prea obosiți o să ieșiți la o gură de aer după ce terminați toate treburile casnice.


HOROSCOP 19 IUNIE 2021 GEMENI – Poate o să faceți puțin sport ca să vă dezmorțiti că ați amânat și mersul pe jos și alergat în parc. O să ajungeți acolo unde v-ați dorit de multă vreme și nu s-a putut și o să revedeți o persoană care înseamnă mult pentru voi și e valabilă și reciproca.
HOROSCOP 19 IUNIE 2021 RAC – Poate vă aflați la începutul unei relații sentimentale și o să dați dovadă de răbdare și înțelegere ca să puteți fi împreună. Se pare că o să vă acordați și un plus de atenție și poate dați refresh total vestimentației, vă duceți la tuns, la cosmetică, produsele de îngrijire, primele pe listă.


HOROSCOP 19 IUNIE 2021 LEU – O reușită se cere sărbătorită și o puteți face doar în familie sau cu un musafir, doi sau la o terasă. Strângeți rândurile, îi adunați pe prieteni, pe colaboratori ca să aveți activitate comună, deconectant. Poate fi si spre folosul altora.
HOROSCOP 19 IUNIE 2021 FECIOARĂ – O să faceți cunoștință cu cineva care se dă peste cap să se facă plăcută, pesemne, și se pare că va și reuși. O să cheltuiți niște bani cu aprovizionarea, dar și cu deplasarea. Poate fi o excursie, dar la fel de bine poate faceți un drum, că aveți treabă, probleme de serviciu.


HOROSCOP 19 IUNIE 2021 BALANȚĂ – Poate le faceți cinste prietenilor, că v-ați angajat undeva, că v-ați logodit sau că v-ați luat casă, mașină, cățel, etc. Vești bune, apare cineva de care v-a fost dor și o să vedeți ce-a mai rămas din relația în care ați crezut și cum o puteți resuscita dacă s-a răcit.
HOROSCOP 19 IUNIE 2021 SCORPION – Poate vine cineva de prin țară și o să petreceți câteva ore împreună, dacă nu cumva tot weekendul. Poate intrați într-o competiție și o să vă mobilizați din răsputeri să doborâți concurența, să fiți primii, c-o fi și o miză mare.


HOROSCOP 19 IUNIE 2021 SĂGETĂTOR – O să vă bucurați de prezența cuiva. Poate vă dați întâlnire într-un parc sau la un restaurant, ca să dați refresh relației. O să dați zor să lăsați lucrurile în ordine pe acasă, că aveți de gând să plecați într-o excursie de o zi sau două, în funcție de timp și bani, la munte sau la mare.
HOROSCOP 19 IUNIE 2021 CAPRICORN -Se poate să întâlniți pe cineva care să fie interesat de o relație și dacă sunteți siguri și vă place persoana, o să vreți să vă mai vedeți. E momentul să reîncălziți atmosfera din relația de cuplu și să vă creați un mediu în care să vă simțiți și mai bine acasă, mai ales dacă mai și lucrați sau învățați.


HOROSCOP 19 IUNIE 2021 VĂRSĂTOR – Poate o să reușiți să aplanați un conflict, ca să nu mai fie afectată relația de cuplu, că vreți un confort afectiv. Poate o să vă consultați cu niște viitori partener de afaceri, înainte de a semna un contract, schimbați mesaje, vorbiți la telefon sau ieșiți la cafea ca să discutați pe îndelete.
HOROSCOP 19 IUNIE 2021 PEȘTI – O să cheltuiți niște bani, ca să le luați alor voștri ce știți că își doresc și o să mai luați niște cadouri și pentru niște sărbătoriți. O să vă puteți găși și voi jumătatea și să vă gândiți la o casă și trebuie văzut de unde luați banii, ca să puteți da avansul, cel mai probabil de la bancă, un credit.