Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 19 Aprilie 2021

Horoscop 19 aprilie 2021, cu Neţi Sandu. Racii descoperă o activitate profitabilă.Horoscop 19 aprilie 2021, prezentat de Neţi Sandu. Eforturi azi. O să ne înarmăm cu răbdare ca să nestrecuram printre situaţiile care prezintă riscuri şi noi vrem să mergem la sigur.Vibraţia zilei este 7 şi o să facem alegeri înţelepte!


HOROSCOP 19 APRILIE 2021 BERBEC – E un aturaj care vrea să faceţi totul împreună şi o să reuşiţi dacă şi voi vă doriţi. Aveţi energie, dor de plecare pe undeva dar poate va trebui să mai aşteptaţi un pic şi o să evadaţi din spaţiul domestic cu familie cu tot, ca să vă bucuraţi de aer, de mişcare.
HOROSCOP 19 APRILIE 2021 TAUR – Poate ar fi bine să fiţi mai cumpătaţi în tot ce faceţi, să vă dozaţi şi să aveţi grijă şi de mâncare, să fiţi selectivi şi cu alimentele. O să puteţi suplimenta veniturile şi să daţi or să rezolvaţi şi treburile mai complicate ca să puteţi sta liniştiţi, să vă folosiţi la maximum creativitatea.


HOROSCOP 19 APRILIE 2021 GEMENI – O să vă interesaţi de un domeniu diferit de studiu, vreţi să încercaţi şi altceva ca să fiţi în ton cu cerinţele actuale. Voi păreţi mai degajaţi, poate pentru c-aţi căpătat mai multă încredere şi vă descurcaţi şi cu serviciul de acasă, cu şcoala, cu copiii, cu casa, cu toate.
HOROSCOP 19 APRILIE 2021 RAC – O să vă treziţi cu o invitaţie la o activitate care vă poate aduce profit şi să nu fie ceva greu. O să vă expuneţi un punct de vedere, poate lansaţi un produs, o carte, vă puteţi exprima online, dacă nu mergem încă la serviciu – cu toţii.


HOROSCOP 19 APRILIE 2021 LEU – Cineva cu care nu credeaţi c-o să vă mai împăcaţi găseşte o cale de a ajunge la inima voastră şi o să vă treacă orice supărare. Sunt lucruri pe care le puteţi face în parteneriat şi o să vă înţelegeţi cu cei cu care lucraţi, să fie un efort echilibrat, să fie cu succes la final.
HOROSCOP 19 APRILIE 2021 FECIOARĂ – Poate consideraţi c-a venit momentul să deveniţi părinţi, e o decizie pe care o s-o luaţi de comun acord cu partenerul de cuplu. O să vă scoateţi banii să vedeţi cu ce sumă rămâneţi după ce vă plătiţi toate dările, să strângeţi şi o rezervă – pentru cazurile apartute pe nepregătite.


HOROSCOP 19 APRILIE 2021 BALANŢĂ – O să revină cineva ca să ia pulsul sentimentelor pentru că vrea să fiţi din nou împreună, dar numai dacă sunteţi şi voi pregătiţi. Vă combinaţi la treabă cu cineva tânăr, cu energie, şi care se pliază pe stilul vostru şi o să mergeţi frumos în tandem ca să faceţi treaba ca lumea, de care să fiţi mulţumiţi.
HOROSCOP 19 APRILIE 20210 SCORPION – Poate o să le acordaţi îngrijiri medicale alor voştri, c-aveţi mai mult timp şi singuri nu pot, iar voi aveţi posibilitatea. Vă gândiţi să renegociaţi un contract şi o să obţineţi mai mulţi bani, c-o să spuneţi şi de ce, c-aţi muncit mai mult decât alţii – asta dacă ei n-au băgat de seamă.


HOROSCOP 19 APRILIE 2021 SĂGETĂTOR – Se poate s-aveţi de dat un examen, nişte probe care să vă certifice unele calităţi pentru că puteţi primi bani, un titlu. Poate vă cumpăraţi o maşină, ori o duceţi la reparat pe cea pe care o aveţi şi o să vă pregătiţi pentru perioada în care o să fie undă verde la deplasare.
HOROSCOP 19 APRILIE 2021 CAPRICORN – Vă schimbaţi stilul vestimentar, nu radical, ci doar pe ici pe colo, mici accente că şi-aşa nu ne vede multă lume şi nici nu prea ne recunoaşte cu masca. O să faceţi ceva cu banii strânşi, o să vă zugrăviţi casă, schimbaţi mobilă, mai faceţi câte ceva pe lângă casă şi o să vă umpleţi timpul cu o activitate care să că canalizeze energia.


HOROSCOP 19 APRILIE 2021 VĂRSĂTOR – Se poate s-aflaţi o veste bună despre naşterea unui copil şi să-ncepeți pregătirile, cu toată dragostea. E o revenire la o dragoste care-o să vă-mplinească sufleteşte şi o să vă duceţi frumos relaţia că regăsiţi tot ce aveaţi nevoie în acea persoană.
HOROSCOP 19 APRILIE 2021 PEŞTI – O să mai veniţi cu câte un accent cromatic poate prin casă, să mai daţi puţin de culoare locuinţei, că stând acasă vedeţi poate lipsurile. O să faceţi un bilanţ financiar ca să vedeţi dacă puteţi începe o afacere pe cont propriu, sau o să rămâneţi în actuala formula dacă nu e favorabilă conjuctura.