Horoscop 18 Octombrie 2021 Oct17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 18 Octombrie 2021

Horoscop 18 octombrie, cu Neti Sandu. Săgetătorii își cumpără ceva scump.Horoscop 18 octombrie, prezentat de Neti Sandu. O zi cu rezolvări. Se pare că nu mai putem lăsa la nesfârşit nişte situaţii să treneze şi e bine să le punem capăt. Fie că vorbim de viaţă personală, fie de cea profesională.Vibraţia zilei este 9 şi o să alegem ce e cel mai bine pentru toţi cei implicaţi.


Horoscop 18 octombrie BERBEC – O s-aveţi nişte explicaţii cu fiinţa iubită şi tot ce vă doriţi este că relaţia să meargă şi mai bine, c-aveţi nevoie unul de celălalt. Se poate să faceţi o schimbare radicală – poate e prima zi de locuit altundeva, poate plecaţi chiar în alt oraş să lucraţi, sau să trăiţi o vreme.
Horoscop 18 octombrie TAUR – Poate vă conversaţi la telefon cu cineva care a promis că va face o vizită, dar n-a mai putut veni – rămâne pe altădată. Vă daţi întâlnire cu cineva care v-a dus dorul şi o să vă exprimaţi şi voi sentimentele, şi relaţia se poate reconfigura – distanţa v-a apropiat.


Horoscop 18 octombrie GEMENI – Se poate să vă strângeţi cu toţi ai casei să faceţi un bilanţ al eforturilor din ultima vreme şi să discutaţi bugetul casei. Poate aveţi ceva de sărbătorit acasă, ori ca să nu faceţi deranj ieşiţi la o terasă dacă vă luaţi toate măsurile de precauţie şi nu sunteţi prea mulţi la un loc.
Horoscop 18 octombrie RAC – O să le-ntindeti o mână de ajutor rudelor mai în vârstă care au nevoie de câte ceva, printre care şi de o vorbă bună de la voi. Se poate să vă desprindeţi cu greu de nişte peisaje, de o staţiune de vacanţă, de locuri, de oameni, dar, totuşi, datoria vă cheamă din nou acasă şi o să vă reintegraţi.


Horoscop 18 octombrie LEU – E bine să vă mai şi îngrijiţi, să reduceţi efortul, să vă odihniţi ca să fiţi mai echilibraţi, să daţi randament bun la slujbă. Poate pică tot planul vostru de dat o fugă la mare şi o să vă strângeţi câţiva prieteni să faceţi mişcare, să practicaţi un sport de agrement, să vă dezmorţiţi.
Horoscop 18 octombrie FECIOARĂ – Poate ieşiţi la cafea cu partenerul de cuplu să discutaţi pe un teren neutru problemele care vă nemulţumesc. Scoateţi din bugetul de rezervă ca să luaţi nişte lucruri pentru casă. Or fi reduceri şi e de profitat şi familia o să fie şi ea de acord.


Horoscop 18 octombrie BALANŢA – O să cheltuiţi nişte bani ca să le oferiţi un respiro alor voştri, să le cumpăraţi ceva frumos. Se poate s-aveţi o discuţie serioasă cu cineva mai în vârstă, poate unul dintre părinţi ia o decizie care vă poate afecta, dar poate-o să fiţi de acord.
Horoscop 18 octombrie SCORPION – Se poate să-ntâmpinati ceva probleme la drum şi să trebuiască să duceţi maşina la reparat, sau să actualizaţi actele expirate. Veşti bune la voi, vine cineva care-o să vă ridice moralul şi poate-o s-aveţi program comun o vreme, c-aveţi nişte lucruri de rezolvat.


Horoscop 18 octombrie SĂGETĂTOR – O să scoateţi nişte bani din buzunar ca să cumpăraţi ceva scump, sau le viraţi în cont unor proaspăt căsătoriţi bani, cadou de nuntă. Vă duceţi pe la evenimentele care nu presupun riscuri şi o să vă-mprospătați starea de spirit să vă scuturaţi de rutină care vă sufocă creativitatea.
Horoscop 18 octombrie CAPRICORN – În relaţia cu anturajul sunt aspecte care vă deranjează şi despre care vreţi să discutaţi, ca să le puteţi elimina. Se poate să luaţi o decizie referitoare la viaţă în doi şi ţineţi la părerile voastre, dar să mai şi cedaţi pe ici, pe colo, dacă e cazul să fiţi flexibili, totuşi.


Horoscop 18 octombrie VĂRSĂTOR – Poate-o să luaţi parte la o competiţie şi să fie un consum fizic, emoţional, şi să ieşiţi învingători. Poate intervine ceva de ultimă oră care nu va da voie să plecaţi la drum, sau la o petrecere şi o să comutaţi pe altceva, ca să nu staţi numai în casă.
Horoscop 18 octombrie PEŞTI – Poate faceţi nişte cumpărături şi din magazine şi din mediul online c-aveţi timp liber acum. O să puteţi întâlni pe cineva dacă ieşiţi cu câţiva prieteni şi să cultivaţi relaţia, să vedeţi dacă iese ceva ca şanse chiar ar fi.