Horoscop 18 Noiembrie 2016 Nov18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 18 Noiembrie 2016

Horoscop 18 noiembrie 2016. Astazi, Scorpionii incaseaza bani in plus, iar Capricornii primesc o veste buna de la partener.Horoscop 18 noiembrie 2016. O zi cu surprize uriase pe toate planurile.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate sa-ntalniti pe cineva la drum si sa corespunda idealului, sa fie sansa voastra de a fi fericiti.
Horoscop 2016 TAUR – Se poate sa dati o raita pe la cumparaturi si sa le luati alor vostri ce au nevoie si cateva obiecte de uz casnic.

Horoscop 2016 GEMENI – Vin bani de prin alte surse, poate recuperati niste sume imprumutate si o sa aveti de buzunar sa iesiti in oras zilele astea.
Horoscop 2016 RAC – E posibil sa primiti un cadou, sa va scoata cineva in oras, sa uitati de toate greutatile, si-o sa fie revigorant.

Horoscop 2016 LEU – Cineva cu care-oti fi avut o disputa verbala vrea sa lamuriti problema si o sa cedati usor, ca n-aveti chef sa ramaneti certati.
Horoscop 2016 FECIOARA – Relatia cu fiinta iubita poate deveni si mai calda cu conditia sa lasati criticile si cicaleala, sa fie proaspata relatia.

Horoscop 2016 BALANTA – Se poate sa plecati intr-o excursie si sa luati o gura de aer, sa va refaceti psihicul, sa fiti in forma de luni incolo.
Horoscop 2016 SCORPION – Se poate sa primiti niste bani in plus si sa va permiteti o mica escapada turistica, sa le faceti o vizita unor prieteni din alt oras.

Horoscop 2016 SAGETATOR – O sa va faceti timp si pentru sufletul vostru, sa ajungeti la tuns, la stilist, sa va luati niste haine si sa faceti sport, putina miscare.
Horoscop 2016 CAPRICORN – O sa primiti un raspuns de la fiinta iubita si se va destinde atmosfera din viata de cuplu, o sa va mearga mai bine.

Horoscop 2016 VARSATOR – E posibil sa luati niste bani de la serviciu si sa organizati o iesire cu prietenii, cu grupul din care faceti parte.
Horoscop 2016 PESTI – E un eveniment de la care n-ati vrea sa lipsiti si o sa faceti cunostinta cu niste oameni care or sa faca parte din viata voastra.
Horoscop Azi 18 Noiembrie 2016