Horoscop 18 Martie 2024 Mar17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 18 Martie 2024

Horoscop 18 martie 2024, cu Neti Sandu. Unei zodii i se poate face o ofertă de lucru în altă țară.Horoscop 18 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu spor. Știm ce avem de făcut, sau cel puțin așa ar fi normal, știm și cum trebuie să procedăm și o să mai avem și concursul unora și o să ieșim la liman.Vibrația zilei este 3 și o să comunicăm cu ușurință și o să ne deplasăm tot la fel.


Horoscop 18 martie 2024 – BERBEC – Aveți idei care pot fi puse, cu succes în practică, adunați în jurul vostru niște oameni care vă pot fi de ajutor în fel și chip și porniți la treabă.Sunt aspecte care țin de sfera sănătății pe care nu le-ați luat în serios și o să vi se arate – poate vă ocupați puțin și de ele.
Horoscop 18 martie 2024 – TAUR – Se poate să vă puneți în slujba unor oameni care au nevoie de cineva puternic, impunător și o să vă combinați cu o fundație, un grup care să-i salveze pe niște oameni.Vă aflați într-un vârf de formă și o să vă canalizați toate eforturile să vă atingeți un obiectiv major.


Horoscop 18 martie 2024 – GEMENI – O să vi se mulțumească pentru ce ați făcut până acum la slujbă și o să vi se ceară, poate ceva mai complicat, dar voi o să reușiți să faceți față provocărilor.Poate faceți o rezervare ca să plecați într-o călătorie la sfârșit de săptămână și o să vreți să lăsați toate lucrurile în ordine.
Horoscop 18 martie 2024 – RAC – Vi se fac oferte de muncă, pot fi colaborări și o să vă creați o nouă imagine, o să vă și promovați munca și o să vă consolidați statutul.Se poate să mai cumpărați diverse pentru casă și o să vă administrați banii ca să vă ajungă și pentru neprevăzute.


Horoscop 18 martie 2024 – LEU – O să cereți, probabil, un împrumut ca să plătiți taxe, impozite, să achitați un sejur pe undeva, sau să vă cumpărați o casă, ori ca să vă schimbați mașina.Întrevedere cu cineva care vă poate da ok-ul pentru un proiect, o angajare și intrați în pâine.
Horoscop 18 martie 2024 – FECIOARĂ – Sunteți, parcă, dispuși să mai lăsați de la voi ca să intrați într-o colaborare, dacă nu cumva e un job permanent și o să cădeți la o înțelegere până la urmă.Poate împărțiți responsabilitățile cu partenerul de cuplu și vă reconsiderați politica, de ultimă oră, a cuplului.


Horoscop 18 martie 2024 – BALANȚĂ – Se poate să primiți o invitație la un eveniment care v-ar pune și pe voi într-o lumină favorabilă și v-ar aduce un plus de vizibilitate.Vă caută cineva care speră să vă faceți mai ales un timp comun ca să strângeți relațiile să nu vă mai simțiți înstrăinați.
Horoscop 18 martie 2024 – SCORPION – O să faceți cumva să împăcați pe toată lumea, ca să stați liniștiți, atât la serviciu, cât și în particular și să fiți o echipă, să fie o bună colaborare.E un grup care vrea să vă pună la treabă, dar vouă o să vă placă, e ceva de care o să fiți încântați la final.


Horoscop 18 martie 2024 – SĂGETĂTOR – Dacă chiar vreți să salvați o relație de cuplu, o căsnicie, puteți face voi primul pas, să vă cereți scuze, iertare, să faceți noi promisiuni, de credință, de fidelitate.Poate faceți o revizie a mașinii și dacă nu iese bine, poate vă hotărâți să o schimbați, pentru siguranța voastră.
Horoscop 18 martie 2024 – CAPRICORN – Se poate să vi se facă o vizită și să aflați noutăți care să vă țină în priză, să luați legătura cu diverși care pot contribui cu ceva la afacerea voastră.E un grup care vrea să vă pună la treabă, dar vouă o să vă placă, e ceva de care o să fiți încântați la final.


Horoscop 18 martie 2024 – VĂRSĂTOR – Se întrevede un câștig și poate-o să dați o fugă la munte, sau plecați într-un city break cu partenerul de suflet ca să-i faceți o surpriză.Poate vi se face o ofertă de lucru, chiar și în afara orașului, a țării și o să analizați oferta.
Horoscop 18 martie 2024 – PEȘTI – O reușită care vă reglează latura financiară, vă asigură o constantă care să vă ofere posibilitatea să vă mai și mișcați, nu doar să vă plătiți ratele și facturile.Poate vin ceva bani din urmă și nu o să lăsați să vă scape ocazia să plecați în weekend pe undeva, să vă aerisiți.