Horoscop 18 Mai 2023 May17

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 18 Mai 2023

Horoscop 18 mai 2023, cu Neti Sandu. O să vă puteţi câştiga banii şi prestigiul în faţa unor adversari.Horoscop 18 mai 2023, prezentat de Neti Sandu. Surprize astăzi. O să venim în ajutorul unor oameni dragi care au nevoie de o vorbă, un sfat, o mână de ajutor de la noi şi o s-o facem cu mare drag. Vibraţia zilei este 9 şi o să dăm dovadă de generozitate, mai mult ca oricând.

Horoscop 18 mai 2023 – BERBEC – O să vă puteţi câştiga banii şi prestigiul în faţa unor adversari şi o să vi se recunoască valoarea, poate veţi primi şi o recompensă.Poate se face, în sfârşit, lumină într-o chestiune de ordin sentimental şi o să vă înţelegeţi mult mai bine cu partenerul de cuplu.
Horoscop 18 mai 2023 – TAUR – Vă pregătiţi de o lansare pe piaţă, e momentul vostru de glorie şi o să puteţi spera până anul viitor la o serie de succese şi tot atâtea beneficii.O decizie spontană, să puneţi în practică o idee, să vă bucuraţi de rezultatele muncii voastre ca o să fie un vis împlinit.

Horoscop 18 mai 2023 – GEMENI – O să tot primiţi oferte de colaborare, vă curtează multă lume şi o s-aveţi de unde s-alegeţi, măcar una, ca să mai aduceţi nişte bani în plus la bugetul familiei.Poate o să trebuiască să faceţi nişte deplasări ca să puneţi în ordine nişte lucruri, să le faceţi nişte servicii şi unor prieteni.
Horoscop 18 mai 2023 – RAC – Se observă bani, dar şi cheltuieli, e un du-te-vino la contul bancar, dar voi ştiţi să vă chivernisiţi banii, că trebuie să acoperiţi rate, facturi şi celelalte.Se poate să vă lăsaţi antrenaţi într-o activitate care să v-aducă un profit şi să vă gestionaţi energia să duceţi la bun sfârşit proiectul respectiv.

Horoscop 18 mai 2023 – LEU – Apar noi provocări pe linie profesională şi poate daţi drumul unui nou proiect care să fie, poate, rampa voastră de lansare şi de aici să vină şi succesul în carieră.Poate primiţi – cadou – o plecare într-o minivacanţă şi o să vă luaţi de acolo o energie necesară să munciţi cu şi mai mult spor.
Horoscop 18 mai 2023 – FECIOARĂ – O să vă ocupaţi de treburile casnice mai cumpăraţi lucruri noi, poate aţi prins şi niște reduceri şi o să vă faceţi timp şi pentru voi, ca să vă simţiţi mai bine pentru moral.E cineva care insistă să lucraţi împreună dar nu acceptaţi voi cu una, cu două, că sunteţi conservatori. Dar cine ştie.

Horoscop 18 mai 2023 – BALANŢA – Aveţi de recuperat bani şi bine ar fi să mergeţi până la capăt cu demersurile că e un moment propice refacerii fondului bancar ca să puteţi pleca pe undeva în weekend.Întrevedere cu cineva care vă curtează de ceva vreme, dar e încă tatonare, şi o s-aveţi timp să vă dumiriţi dacă mergeţi împreună, sau nu.
Horoscop 18 mai 2023 – SCORPION – O veste neaşteptată, poate primiţi un accept pentru un job, vi se aprobă o finanţare, şi o să faceţi progrese în sfera – afaceri – o să fie şi un crescendo financiar.O să vă bucuraţi de suport din partea unor oameni şi poate stabiliţi noi colaborări, vă asociaţi, poate şi cu alţi oameni.

Horoscop 18 mai 2023 – SĂGETĂTOR – Se poate să apară ceva nou de făcut la serviciu şi să semnaţi un contract, să primiţi şi banii care vor ateriza cât de curând.Poate v-aţi decis cum să reamenajaţi interiorul locuinţei, ce să mai cumpăraţi ca să fie frumos şi funcţional – îi întrebaţi şi pe ai voştri.
Horoscop 18 mai 2023 – CAPRICORN – Poate aflaţi unde o să plecaţi, zilele astea, s-o fi ocupat altcineva de rezervări, de achitat sejur, transport, eventual, şi o să vă bucuraţi de surpriză.Poate primiţi un răspuns afectiv de la cineva cu care aţi avut răbdare, cu carul, şi acum ştiţi la ce să vă aşteptaţi.

Horoscop 18 mai 2023 – VĂRSĂTOR – E posibil să luaţi nişte bani pe care să-i mai investiţi în casă şi să păstraţi şi pentru concediu – musai, ca să nu fiţi obligaţi să rămâneţi acasă.Se vine cu o ofertă de lucru, e treabă serioasă şi vă gândiţi dacă vă doriți, într-adevăr o schimbare, sau nu.
Horoscop 18 mai 2023 – PEŞTI – O să strângeţi relaţiile cu rudele apropiate, nepoţi, veri poate pentru c-o să fie un eveniment în familie şi faceţi un consiliu, cu familia lărgită să puneţi la cale detaliile.Aveţi multe pe cap dar o să fiţi selectivi ca să vă economisiţi energia, n-o să mai faceţi risipă, ca de obicei.