Horoscop  18 Mai 2019 May18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 18 Mai 2019

Horoscop 18 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanţele au un câştig neaşteptat.Horoscop 18 mai 2019, prezentat de Neti Sandu. Lună plină cu posibile schimbări. Lucrurile care ne tot deranjează ies la iveală şi o să putem scăpa de ele, facem curăţenie şi păstrăm ce e de valoare.Vibraţia zilei este 9 şi o să dăm dovadă de generozitate.


HOROSCOP 18 MAI 2019 BERBEC – O s-aveţi prilejul să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate sponsoriza un proiect şi să meargă totul şnur de aici încolo. Poate daţi o raită pe la magazine să alegeţi nişte lucruri pentru interiorul locuinţei fie pentru că sunt la reduceri , fie pentru că acum le-a venit şi lor rândul.
HOROSCOP 18 MAI 2019 TAUR – O să apară cineva care vrea să fiţi împreună şi relaţia are potenţial, şi puteţi avea un viitor fericit. Plimbare, petrecere, întâlnire de suflet, orice-ar fi o să vă prindă bine, o să va-ncărcati frumos, energetic şi se poate să ajungeţi şi prin alte zone geografice.


HOROSCOP 18 MAI 2019 GEMENI – Se pare c-o s-aveţi curaj să vorbiţi deschis cu partenerul de cuplu şi să stabiliţi noi reguli de convieţuire ca să fie armonie şi înţelegere în capul vostru. O s-aveţi treaba pe acasă, dar poate fi şi o petrecere în care-o să vă implicaţi cu toţii, să fie totul la înălţime să fie spectaculos, c-aşa va place.
HOROSCOP 18 MAI 2019 RAC – O să daţi zor să puneţi casa la punct ca să ieşiţi în lume unde sunt ceva mondenităţi şi pe care n-aţi vrea să le rataţi, să mai cultivaţi şi voi nişte relaţii. Aţi putea pleca într-o excursie şi să ajungeţi şi la nişte rude cu care vă-ntelegeti bine, poate e şi ziua cuiva de naştere, sau se căsătoresc, botează un copil.


HOROSCOP 18 MAI 2019 LEU – O să primiţi o invitaţie la un eveniment festiv, poate e un spectacol de gală, se-mpart premii, şi vă puteţi alege şi voi cu mulţumiri din partea unui juriu. Se poate să daţi o petrecere la voi acasă, ori să-i scoateţi la un restaurant, la o terasă pe prieteni, să vă bucuraţi de un succes, de o împlinire sufletească.
HOROSCOP 18 MAI 2019 FECIOARĂ – O să simţiţi nevoia de mişcare şi o să daţi curs unei invitaţii în excursie, sau măcar în parc, să admiraţi peisajul. Poate ieşiţi la un party în aer liber, vă duceţi la un picnic, un brunch, şi-o să fiţi cu grupul de prieteni, să povestiţi de-ale voastre, să ieşiţi din starea de stres.


HOROSCOP 18 MAI 2019 BALANŢĂ – Poate alegeţi un relaş activ- să fie ceva deconectant şi să nu vă obosească pentru că aţi ajuns la un soi de epuizare. O s-aveţi bani de buzunar să luaţi ce vi se potriveşte de-mbracat, de-ncaltat, sau să rămâneţi peste noapte într-o staţiune de agrement ca să ieşiţi din nota obişnuită.
HOROSCOP 18 MAI 2019 SCORPION – Se poate să vă dea cineva inpoi o datorie şi să aveţi de cheltuială, să le luaţi celor dragi câte ceva în dar. Emoţii intense, poate-apare cineva care vă poate schimba o viaţă din punct de vedere sentimental şi o să vedeţi în ce măsură o să puneţi în comun tot ce vă leagă.


HOROSCOP 18 MAI 2019 SĂGETĂTOR – O să le faceţi o vizită unor rude care serbează ceva şi e de bon ton să vă duceţi şi voi pentru că ţineţi unii la alţii. Se poate să fie ceva pe care l-ati putut face şi nu l-aţi făcut – să lansaţi o invitaţie în oraş, la masă, la plimbare, să aveţi un tete-a-tete cu cineva.
HOROSCOP 18 MAI 2019 CAPRICORN – Se poate să-ntâlniţi pe cineva la un party şi să vorbiţi despre o posibilă colaborare, şi de mâine să puneţi totul pe hârtie. O să vă faceţi drum pe la cineva cu care n-aţi lămurit pe de-a-ntregul o situaţie şi o să staţi la cafea, o prăjitură, să despicaţi firu-n patru să va-mpăcati.


HOROSCOP 18 MAI 2019 VĂRSĂTOR – E posibil să vă treziţi cu un musafir de la drum şi să vă prindă bine o persoană în plus la masă şi cu care să ieşiţi la plimbare, diseară, mâine. O să vă invite cineva la o ceremonie, poate e o cununie religioasă, îşi reinnoieste un cuplu jurămintele de căsătorie şi o să fiţi şi voi de faţă.
HOROSCOP 18 MAI 2019 PEŞTI – Vă invita cineva la o suetă, poate vrea să va-mpartaseasca un secret, oţi avea şi voi de făcut vreo mărturisire şi o să vă facă bine întâlnirea. O să aveţi chef de dat o fugă la malul mării, sau la munte să schimbaţi aerul, să vedeţi nişte peisaje care să vă tapeteze frumos, sufletul, să vă revigoraţi.