Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 18 Iulie 2021

Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. Taurii își regăsesc sufletul pereche.O să ne putem relaxa, dar să ne și distrăm în același timp că avem disponibilitate pentru toate.Vibrația zilei este 9 și poate tragem linie și adunăm ce am făcut bun pentru și ce-am mai putea face în continuare.Să vedem acum ce se întâmplă în fiecare zodie.


Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. BERBEC – Se poate să vă invite cineva la o piscină sau la malul mării și dacă nu e prea departe o să vă duceți că va fi un răsfăț. Voi simțiți nevoia să faceți mișcare și să-i antrenați și pe ai voștri, pe copii, că ați dus dorul plimbărilor și al alergatului pe un teren de sport.
Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. TAUR – O să revină cineva care nu v-a putut uita și vrea să știe daca mai există potențial de relație – de cuplu – și-i spuneți. Vi se împlinește o dorință și o să revedeți niste oameni care-au lipsit o vreme din peisaj fie că a fost pandemie, fie că au fost plecați – și acum vă reuniți.


Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. GEMENI – Vă vor căuta niște prieteni care vor să dați o fugă la munte sau la mare cu grupul, dacă nu cumva e vorba despre un concediu propriu-zis. Poate faceți o masă mare în familie, fară niciun pretext, dar se poate și cu vreun motiv aniversar și e perfect și numai de drag și dor.
Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. RAC – Vă caută cineva care v-a dus dorul și poate luați o decizie referitoare la locuitul împreună într-o casă anume. Se poate să aibă loc un eveniment festiv și să revedeți câteva persoane dragi, că, probabil, nu o să fie lume multă, ci va fi un cadru restrâns.


Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. LEU – O să treacă, probabil, cineva pe la voi și poate aflați noutăți care să vă sugereze o nouă orientare profesională. O să reluați o preocupare de grup, care poate fi și un sport de echipă, sau e un hobby care o să vă acapereze cu totul, dar veți relaționă cu membrii grupului.
Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. FECIOARĂ – V-ați putea face timp și pentru niște prieteni care pot sacrifica o oră, două pentru ridicat moralul unor cunoscuți care au dat de necazuri. O porție de respiro v-ar prinde cel mai bine și o să vă duceți împreună cu familia la un aer mai curat decât cel de acasă, să mai vedeți și alti oameni.


Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. BALANȚĂ – O să vă duceți la ziua cuiva de naștere, sau la o cununie, un botez, un party ca să vă bucurați de fericirea cuiva. Vă puteți cheltui economiile pe o escapadă turistică la malul marii sau ca să ajungeți la munte că poate mai sunt și niste prieteni pe acolo, să vă țineți companie.
Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. SCORPION – Poate în semn de prețuire o să primiti ceva în dar, cu, sau fară un prilej anume, e cineva care vrea, probabil, să fiți împreună. Noutăți la voi – vine cineva și vă scoate din starea de inerție, aduce și o veste bună, ieșiți să mâncați ceva bun, o fi și vreun târg prin oraș, n-o să vă plictisiți.


Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. SĂGETĂTOR – O să vă conversați cu cineva care vă cooptează într-un proiect cu parteneri străini și poate cadeți la o-nvoială. Pare să vă fie ușor s-o porniți la drum să revedeți marea sau vreun munte și să vă-ntoarceti diseară, că de mâine aveți treabă la serviciu, nu e de glumă.
Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. CAPRICORN – Poate abia acum vă faceți curaj să ieșiți la cafea cu cineva care v-a declarat că vă place și vrea să știe ce simțiți și voi. O să aveți mai multe aspecte de discutat cu niște viitori parteneri de afaceri și poate vă întalniti la o terasă că să vorbiți pe-ndelete, că e mai degajat așa.


Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. VĂRSĂTOR – Familia vă cheamă la o masă de prânz, la o gustare împreună, depinde și de orele la care-o să fiți mai liberi, prânz, după-amiază. Vi se propune o colaborare în particular și dacă tot aveați nevoie de o provocare o să vă întâlniți cu prietenii să lansați la apă un proiect.
Horoscop 18 iulie, cu Neti Sandu. PEȘTI – Poate v-ați descoperit un hobby care o să vă imprime o stare de bine, că ies lucruri frumoase din mânile voastre. Se poate să treceți o oră, două, pe la cineva care-și botează copilul sau poate fi altceva de sărbătorit și o să fie un prilej să vă mai vedeți cu unul, cu altul.