Horoscop  18 Ianuarie 2020 Jan18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 18 Ianuarie 2020

Horoscop 18 ianuarie 2020, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii au o nouă iubire la orizont.HOROSCOP 18 IANUARIE 2020. Să fim en garde, c-apar lucruri noi, oameni și noi și vechi cu care-o s-avem câte ceva de-mpărțit – în sensul bun al cuvântului.Vibrația zilei este 9 și o să fim deschiși ideilor ingenioase.


HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 BERBEC – Se poate să vă zgândăre ceva sufletește și-o să vreți să externalizati toată povestea că să rămâneți cu inima împăcâtă. E posibil să se vorbească în public despre realizările voastre, poate luați un premiu, vi se acord[ o distincție, vi se aduc mulțumiri, și-o să fie onorant.
HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 TAUR – E un party la care-ați putea și voi să vă duceți, dacă o să renunțați la comoditate, c-o să va priască șuetă cu prietenii. Voi aveți chef și de plimbare și de musafiri și-o să le mixati pe cele două, ca să fie și – și. E posibil să faceți cunoștință cu cineva care să vi se potrivească, să va armonizati.


HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 GEMENI – Se poate să primiți un cadou de la cineva drag și să fie un semn de recunoștință pentru un gest de dragoste din partea voastră. Vi se împlinește o dorința mai veche, să revedeți o persoană dragă, să ajungeți într-un loc încărcat de amintiri și să vă bucurați de clipe de neuitat
HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 RAC – Se întrevede o cină în doi și poate aveți de făcut o mărturisire , o declarație de dragoste, o cerere în căsătorie. Poate vă faceți timp pentru familie, să treceți pe la părinți, bunici, să-i scoateți la plimbare, sau să le duceți câte ceva din ce au nevoie, de drag.


HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 LEU – E cineva care vă contactează în scop de afaceri și puteți schimbă două vorbe până să puneți pe hârtie contractul. Voi păreți a fi la-nceput de drum într-o relație pe care-ați vrea-o, normal, pentru totdeauna, și chiar poate să fie , dacă o luați foarte în serios.
HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 FECIOARĂ – Poate vă invită cineva la masă c-o fi ceva de sărbătorit în rândul prietenilor și-o să fie un schimb de idei și de sentimente. O s-aveți de buzunar să ieșiți cu ai voștri în oraș, să vă mai și relaxați c-așa, treaba nu se mai termină niciodată și voi știți asta cel mai bine.


HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 BALANȚĂ – O să cheltuiți niște bani că să se distreze în special copii și să eveti și voi un debușeu, să spargeți monotonia, cumva. Se poate să plecați într-o excursie și să vă-ncarcați bateriile și de la anturaj, și de la peisajele care au farmecul lor aparte și pentru care vă duceți în plimbare la urma urmei.
HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 SCORPION – O apariție surpriză și o să uitatiu de toată oboseală, ieșiți la plimbare, va duceți la film, în club, să stați la poveșți. O nouă dragoste la orizont pentru cei care-și doresc o viață de cuplu, să împartă bune și rele cu cineva care să-l completeze frumos, să nu se mai simtă singuri.


HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 SĂGETĂTOR – O să vă încumetați să faceți niște lucruri de care v-ați temut, să plecați undeva, să practicați un sport, sau să dați ochii cu cineva de care sunteți atrase. Se poate să vină un musafir de departe, dar nu e exclus să plecați și voi într-o vilegiatură, sau chiat peste hotare, la niște prieteni, sau la vreo rudă.
HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 CAPRICORN – Se poate să vă duceți la un party, niște prieteni își botează copilul și e posibil să fiți și nași. O să scoateți niște bani din buzunar că să vă distrați fie mai pe lângă casă, fie în deplasare, c-aveți nevoie de o gură de oxigen după atâta stres.


HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 VĂRSĂTOR – Cineva căruia i-oți fi dus dorul vă scoate la cafea și o să vedeți cât de mult i-ați lipsit și dacă puteți fi împreună. Voi o să vă refaceți din mers starea de spirit dacă plecați într-o plimbare în afara localității sau a țării, c-ați prins poate un city break.
HOROSCOP 18 IANUARIE 2020 PEȘTI – E posibil să vă invite cineva la o zi de naștere, sau să vă bucurați de reușita cuiva, să trageți un chef. Se poate să-ntalniti pe cineva la o petrecere și să simțiți că sunteți compatibili, și c-ați putea face echipa în relația de doi, și nu e puțin lucru.