Horoscop  18 August 2019 Aug18

Tags

Related Posts

Share This

Horoscop 18 August 2019

Horoscop 18 august 2019. Leii au parte de distractie, Racii sunt luati prin surprindere de o veste in plan sentimental.Poate o sa ne gandim mai serios la familie, s-avem o casnicie, asa, ca la carte, sa crestem, sa educam copiii, ca sa-i pregatim pentru viata, sa se bucure de tot ce e mai bun si frumos pe lume.Vibratia zilei este 3 si poate alegem un domeniu de studiu care sa ni se potriveasca – manusa.


Horoscop 2019 BERBEC – Poate primiti o invitatie la un film, la un spectacol sau la o plimbare in parc si va eliberati de toate grijile. Va puteti gasi ceva nou de lucru si o sa va mai redresati cu banii, sa fiti cu ratele la zi si sa nu mai fie nevoie sa va imprumutati de la o luna la alta.
Horoscop 2019 TAUR -Va invita niste cunostinte la o sindrofie si poate prindeti din zbor, o idee de afaceri, pe care s-o puneti in aplicare din septembrie si-o sa castigati bani frumosi.


Horoscop 2019 GEMENI – Se poate sa aflati care vor fi partenerii vostri de afaceri, sau colegii de scoala, e un drum nou pe care veti pasi – e, practic, o relansare in cariera.
Horoscop 2019 RAC -Or sa va ia prin surprindere unele vesti, poate revine cineva la o dragoste care e inca vie in inimle voatre si promite sa fie cu statornicie, relatia.


Horoscop 2019 LEU – O invitatie de plecat pe undeva, la distractie, si o sa va mobilizati s-o porniti la drum, mai contactati si niste prieteni si-o sa fie altceva, cu grupul.
Horoscop 2019 FECIOARA – E animatie mare la voi, poate va-ntalniti cu rudele cu prietenii ca sa trageti un chef, sa va bucurati de o reusita a vreuneia dintre ai vostri.


Horoscop 2019 BALANTA – Cineva pe care nu l-ati mai vazut demult si caruia i-oti fi dus dorul revine si poate o sa va schimbati si voi atitudinea si-o sa fie mai bine, de-aici incolo.
Horoscop 2019 SCORPION – O sa cheltuiti niste bani, din cei pusi deoparte sa luati cuiva un cadou, sau sa mancati in oras, sa le faceti cinste prietenilor si s-aveti de buzunar.


Horoscop 2019 SAGETATOR – Incearca cineva sa se-apropie de voi si numai daca-i dati voie o sa poate sparge gheata, e o baricada pe care ati construit-o in ultima vreme si trebuie daramata.
Horoscop 2019 CAPRICORN – II puteti chema pe niste prieteni pe la voi, sau poate nu v-ati mai vazut cine stie de cand cu fratele, cu sora, si-i chemati la cafea.


Horoscop 2019 VARSATOR – E posibil cine stie prin ce imprejurare sa luati bani, sa fie o suma neasteptata, poate castigati un concurs, sau va da cineva inapoi banii pe care i-ati imprumutat
Horoscop 2019 PESTI – Poate faceti cunostinta cu cineva care va fi, de-aici incolo, trup si suflet alaturi de voi si poate deveni, in scurt timp partenerul vostru de viata, daca nu sunteti casatoriti.